Artist mi !!?

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
duses088
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Artist mi !!?

Mesaj gönderen duses088 »

Merhaba
Foruma şöyle bir göz gezdirdim çeşitli konulara baktım dolaştım biraz şu kanıya vardım. Bu forumda ne kadar çok artist var. Kimileri kendini kanıtlama çabasında. Doğallığından çıkmış burda edebiyat yapmaya çalışan arkadaşlardan bahsediyorum. Konulara yönetici gibi cevap yazanlar özellikle. Arkadaşlar kasmayın kendinizi ya. Forumdan yazılarını sevdiğim tek bir kişi var oda PROF adam neyse o =) Kendinizi kasıp ben burdayım demeye çalışacağınıza doğal olun öyle tanının arkadaşım..

-Beyefendi artış varmı forumda.
-Artist mi !! ?
-Artist ne gezer la forumda
...
Dikkatli bakıo musun? .. Belki de bazı şeyleri saklıorumdur?
Kullanıcı avatarı
PROFx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Artist mi !!?

Mesaj gönderen PROFx »

yapmayın böyle gtm kalkmasın
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

Resim
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Merchant King

Mesaj gönderen Buqrahan »

duses088 yazdı:Merhaba
Foruma şöyle bir göz gezdirdim çeşitli konulara baktım dolaştım biraz şu kanıya vardım. Bu forumda ne kadar çok artist var. Kimileri kendini kanıtlama çabasında. Doğallığından çıkmış burda edebiyat yapmaya çalışan arkadaşlardan bahsediyorum. Konulara yönetici gibi cevap yazanlar özellikle. Arkadaşlar kasmayın kendinizi ya. Forumdan yazılarını sevdiğim tek bir kişi var oda PROF adam neyse o =) Kendinizi kasıp ben burdayım demeye çalışacağınıza doğal olun öyle tanının arkadaşım..

-Artist mi !! ?
...
Koç sen daha çok acemisin ;)

1. Burada istediğimiz gibi cevap yazma hâkkımız varmı ? ( Var )
2. " Doğallığından çıkmış burda edebiyat yapmaya çalışan arkadaşardan bahsediyorum. " Demişsin. ( Kafandan bir kaç tahtan eksilmiş ya da uyumadan önce alkol almayı çok seviyorsun. ) Edebiyat, Edepten gelir ve Hadis-i Şerif ( Ben âhlakı(edebi) tamamlamak için gönderildim. ) Deniliyor. ;)
3. Laf'a bakarım laf mı diye, Bir de söyleyene bakarım adam mı diye.
4. Ben Karşımdaki'nin konuştuğu ve konuşulmasını istediği şekilde konuşurum ki. O kişide beni anlayabilsin!
5.(ve son olarak) " konulara Yönetici gibi cevap yazanlar özellikle. " Demişsin, hâklı olabilirsin. Çoğu kişi görülüyor İsmi'ni benzetmeye çalışıyor; Sonra yazısınıda o doğrultu da yapıyor; Peki bundan sanane. :) ;)

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

İri Fare Avcısı

PROFx yazdı:yapmayın böyle gtm kalkmasın
Artist olsan kalkardı =)
Kullanıcı avatarı
duses088
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Buqrahan yazdı:
duses088 yazdı:Merhaba

-Artist mi !! ?
...
Koç sen daha çok acemisin ;)

1. Burada istediğimiz gibi cevap yazma hâkkımız varmı ? ( Var )
2. " Doğallığından çıkmış burda edebiyat yapmaya çalışan arkadaşardan bahsediyorum. " Demişsin. ( Kafandan bir kaç tahtan eksilmiş ya da uyumadan önce alkol almayı çok seviyorsun. ) Edebiyat, Edepten gelir ve Hadis-i Şerif ( Ben âhlakı(edebi) tamamlamak için gönderildim. ) Deniliyor. ;)
3. Laf'a bakarım laf mı diye, Bir de söyleyene bakarım adam mı diye.
4. Ben Karşımdaki'nin konuştuğu ve konuşulmasını istediği şekilde konuşurum ki. O kişide beni anlayabilsin!
5.(ve son olarak) " konulara Yönetici gibi cevap yazanlar özellikle. " Demişsin, hâklı olabilirsin. Çoğu kişi görülüyor İsmi'ni benzetmeye çalışıyor; Sonra yazısınıda o doğrultu da yapıyor; Peki bundan sanane. :) ;)
burghan az önceki konuda fazla kasıldın sanırım buraya zıpladın. =)
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Merchant King

Mesaj gönderen Buqrahan »

Bak uyku kafama vurdu , kafa'mda sana vuracak.
Olanlardan kim sorumlu tutulacak :) ?

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

İri Fare Avcısı

Buqrahan yazdı:Bak uyku kafama vurdu , kafa'mda sana vuracak.
Olanlardan kim sorumlu tutulacak :) ?
Kafa vurim derken kafa yemeyesin artist seni. Hadi yeter uyu =)
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen xPrince »

üüf
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
muzooo1977
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen muzooo1977 »

kendi egosunu yaptığı yorumlarla tatmin eden ve kendisini bi ... zanneden PROF denen şahsiyet kişileri araştırmadan yorum yapabilen ve çamur atabilen halk dilinde ne denir herkez bilir senin ikv teşkilatında hiç bir değerin yoktur bunu bilesin benim kim olduğum önemli değil yazdığın kelimelere dikkat et
Teşkilat Sunucusu MkaMuHaFıZı
Kullanıcı avatarı
PROFx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen PROFx »

muzooo1977 yazdı:kendi egosunu yaptığı yorumlarla tatmin eden ve kendisini bi ... zanneden PROF denen şahsiyet kişileri araştırmadan yorum yapabilen ve çamur atabilen halk dilinde ne denir herkez bilir senin ikv teşkilatında hiç bir değerin yoktur bunu bilesin benim kim olduğum önemli değil yazdığın kelimelere dikkat et
ben kendi değerimi biliyorum kardeş başkasının bana değer vermesine gerek yok :)
yazdığım kelimelerde ne varmış onu da anlamadım kimin niye zoruna gidiyor ki forumda önceki yazılarımda kendimden bahsettim akıl sağlığımdan, yerinde olmadığından bahsettim kalkıp da böyle bir yorum anca bir geri zekalıdan beklerim ben fake hesaplarla girip egomu genel etkileşimde tatmin ediyorum kendi sunucumda kendi ismimle yorum yazarak düşüncelerimi paylaşıyorum. bu zamana kadar HAKETMEYEN kimseyi aşağılamadım. sen de kendi karakterinin bilincindesin ki "kim olduğum önemli değil" diyorsun noktayı koymuşsun :) bence de senin kim olduğun önemli değil ;)
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön