ŞİFRENİZİN SÜRESİ GEÇMİŞTİR DİOR ÇARA GİRMİOR BİLEN VAR MI ?
ŞİFRENİZİN SÜRESİ GEÇMİŞTİR DİOR ÇARA GİRMİOR BİLEN VAR MI ?
sabahtan beri giremiorum bu olayı yaşamış olan varsa lütfen cvp yazsın yeni şifre girin flan yazıyor mynetten üyeyim 
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: ŞİFRENİZİN SÜRESİ GEÇMİŞTİR DİOR ÇARA GİRMİOR BİLEN VAR MI ?
Merhaba;
Mynet üyeliklerinizde yaşadığınız sorunlar için Mynet müşteri temsilcileri ile iletişime geçebilirsiniz. Mynet üyeliklerine doğrudan erişimimiz bulunmadığı için kesin bilgi malesef veremeyiz.
Mynet üyeliklerinizde yaşadığınız sorunlar için Mynet müşteri temsilcileri ile iletişime geçebilirsiniz. Mynet üyeliklerine doğrudan erişimimiz bulunmadığı için kesin bilgi malesef veremeyiz.
Koray YAR
bende giremıyorm hala arayan war mı mynet muşteri hizmetlerini
Mynet'in Smile Adsl tarafından erişiminin engellenmesi sebebiyle Mynet üyeliği kullanan oyuncularımız sorun yaşamaktadır. Bunu yazmışınız ama şifreyi değiştirdim ve girmeye çalışıyorum yanlış diyor yeni şifre eskıyi denıyorm yine yanlış diyor yeniden değiştiriyorum şifreyi yine olmuyor karekterime ulaşamıyorum ne yapabilirım :?:
yha hiç bilen yok mu deli oldum kaç gündür giremiorum yha oyuna 
- xsedanterx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Şifre alırken son kullanma tarihine baksaydın diye iğrenç bir espri yapmıcam :lol:
-aylarca hesaba girmeyince aktifliğini yitiriyor- gibi bişi olmalı bu, araştır bakalım :?:
-aylarca hesaba girmeyince aktifliğini yitiriyor- gibi bişi olmalı bu, araştır bakalım :?:
Ateş, kış meyvesidir....