İtem Satışı

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Kanunxpatnos
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

İtem Satışı

Mesaj gönderen Kanunxpatnos »

İsim vermek istemediğim bazı oyunların resmi forum sitelerinde oyunla ilgili itemler aynen plus paket gibi gerçek parayla satılabilmektedir.İkv dede böyle olmasını istemezmisiniz.Ben şahsen isterim.Ayrıca bir an öncede Lonca eklentisi gelse iyi olucak loncalar bundan dolayı çok zarar görüyor ve yıpranıyor.Lonca ismine benzer karakterler açılıp küfür ediliyor hırsızlık yapılıyor ws...
Sadakat Erdem Değildir Aslında
Sevgiden Kör Olmaktır...
Kullanıcı avatarı
KonyaDabbee
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: İtem Satışı

Mesaj gönderen KonyaDabbee »

Kanunxpatnos yazdı:İsim vermek istemediğim bazı oyunların resmi forum sitelerinde oyunla ilgili itemler aynen plus paket gibi gerçek parayla satılabilmektedir.İkv dede böyle olmasını istemezmisiniz.Ben şahsen isterim.Ayrıca bir an öncede Lonca eklentisi gelse iyi olucak loncalar bundan dolayı çok zarar görüyor ve yıpranıyor.Lonca ismine benzer karakterler açılıp küfür ediliyor hırsızlık yapılıyor ws...

Bu oyunun en güzel yanlarından birisi reelde zengin bir kişi ile daha alt gelir grubunda olan bir kişi arasındaki farkın çok az olmasıdır. Bazı online oyunlarda olduğu gibi parası çok olan en iyi değil bu oyunda. Sadece emek önemli. Bu yüzden bu oyun bu şekilde kalsa daha iyi olur. Ama Lonca eklentisi bir an önce gelmeli o konuda çok hak veriyorum
Resim

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.

Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış

“Genel Sohbet” sayfasına dön