Distribütör Firma HK.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LaZpApAz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Distribütör Firma HK.

Mesaj gönderen LaZpApAz »

SAYIN YÖNETİCİLER. KULLANMAKDA OLUNAN ÜYELİK AL ADLI DAĞITICI FİRMA ÜZERİNE TAHMİN EDİYORUMKİ ÇOKCA SAYIDA ŞİKAYETLER SİZLEREDE GELMİSTİR . BEN ÇOK SAYIDA İSİM PAKETİ ALIYORUM FAKAT HER ALIŞIMDA ÇEŞİTLİ ZORLUKLAR YAŞIYORUM İNAN İÇİMDEN SIF BU ÜYELİK ALDAN ALICAGIM İCİN ALASIM GELMİYOR . NE BİR MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ VAR NE HATA YAPTIKLARINDA HATALARINI KABULLENME BİZ ORDA PARAMIZLA REZİL OLUYORUZ YÖNETİCİYLE CEVRİMİCİ KONUSMA VAR ADAMLAR BİREBİR SİZİNLE KAVGA ETMEYE YER ARIYORLAR .BRAK SİZİN İŞİNİZİ HALLETMEYİ SİZİNLE POLEMİGE GİRİYORLAR .HER İŞLEM SONRASI SİPARİŞİNİZ GÖRÜNMÜYOR GBİ SIKÇA KARŞILASILAN SORUNLAR MEYDANA GELİYOR BUNLAR SİTENİN SORUNU BİZİ İLGİLENDİRMEZ DİYORSANIZ YANILIYORSUNUZ ÇÜNKÜ İKV NİN PAKETİ YANLIZCA BU DAGITICI FİRMADA SATILIYOR BU DURUM KULLANICILARI ETKİLİYOR LÜTFEN YÖNETİMİN BENİM SORUNUMA DAHA DORUSU ÇOĞU KİŞİNİN SORUNUNA CEVAP VERMESİNİ İSTİYORUM. VE ARZUM O Kİ BU FİRMAYI BRAKMANIZI TEMENNİ EDERİM...

SANCAK /// LaZpApAz /// Graph///
Resim
Göster
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Schiller
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Re: Distribütör Firma HK.

Mesaj gönderen Schiller »

Merhaba,

Önerisinizi üst mercilere iletiyorum.İlginiz ve alakanız için teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
LaZpApAz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Schiller yazdı:Merhaba,

Önerisinizi üst mercilere iletiyorum.İlginiz ve alakanız için teşekkürler.
RİCA EDERİM KONUYA OLAN DUYARLILIGINIZ İCİN BEN TEŞEKKÜR EDERİM...
Resim
Göster
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
YasinKocamanca
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen YasinKocamanca »

1 YILDIR O SİTEDEN ALIŞ VEİRŞ YAPTAKDAYIM DAHA 1 KERE SORUN CIKMADI OLUŞAN AKSAKLILARLADA TELEFON İLE 5 DK DA CÖZÜM BULUNDU
Yasin KOCAMANCA

Video Adresiniz www.ikvvideo.web.tv HİZMETİNİZDE !

http://ikvvideo.web.tv/
Kullanıcı avatarı
LaZpApAz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

YasinKocamanca yazdı:1 YILDIR O SİTEDEN ALIŞ VEİRŞ YAPTAKDAYIM DAHA 1 KERE SORUN CIKMADI OLUŞAN AKSAKLILARLADA TELEFON İLE 5 DK DA CÖZÜM BULUNDU
SORUN CIKMADI DİYORSUN ÇIKAN SORUNLARIDA TELEFON İLE 5 DKKKADA CÖZÜM BULDUM DİYORSUN KARDES. FARKETMEZ BELKİ SANA BU DURUM DENK GELMİYOR OLABİLİR AMA BNA ÖRNEGİN EN AZ 10 ARKADASIM BU TİP SİKAYETLERİ BEYAN ETTİLER.
Resim
Göster
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen PROF »

plus e-pin ilk çıktığı sadece aylık 12lira olarak satıldığı dönemde üyelikal sitesinden alışveriş yapıyordum aldığım 3 plus paketin sonuncusunda kodun gözükmemesi ve maillerime karşılık alamamakla beraber 12lira çöpe gitmiş oldu o zamandan beri üyelikal sitesini kullanmıyorum. yönetimin akçe sistemini getirmesi ve mobil ödemenin gerçekleşmesi sağlandığı halde bu sorumsuz site neden hala kullanılıyor anlam veremiyorum.
bir varmış bir yokmuşum
Kullanıcı avatarı
xxJUN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Zuğauça

Mesaj gönderen xxJUN »

PROF yazdı: yönetimin akçe sistemini getirmesi ve mobil ödemenin gerçekleşmesi sağlandığı halde bu sorumsuz site neden hala kullanılıyor anlam veremiyorum.
Son derece hak veriyorum :arrow: :arrow:
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
Myicefreezeyou

Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
Kullanıcı avatarı
Kable
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kable »

LaZpApAz yazdı:SAYIN YÖNETİCİLER. KULLANMAKDA OLUNAN ÜYELİK AL ADLI DAĞITICI FİRMA ÜZERİNE TAHMİN EDİYORUMKİ ÇOKCA SAYIDA ŞİKAYETLER SİZLEREDE GELMİSTİR . BEN ÇOK SAYIDA İSİM PAKETİ ALIYORUM FAKAT HER ALIŞIMDA ÇEŞİTLİ ZORLUKLAR YAŞIYORUM İNAN İÇİMDEN SIF BU ÜYELİK ALDAN ALICAGIM İCİN ALASIM GELMİYOR . NE BİR MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ VAR NE HATA YAPTIKLARINDA HATALARINI KABULLENME BİZ ORDA PARAMIZLA REZİL OLUYORUZ YÖNETİCİYLE CEVRİMİCİ KONUSMA VAR ADAMLAR BİREBİR SİZİNLE KAVGA ETMEYE YER ARIYORLAR .BRAK SİZİN İŞİNİZİ HALLETMEYİ SİZİNLE POLEMİGE GİRİYORLAR .HER İŞLEM SONRASI SİPARİŞİNİZ GÖRÜNMÜYOR GBİ SIKÇA KARŞILASILAN SORUNLAR MEYDANA GELİYOR BUNLAR SİTENİN SORUNU BİZİ İLGİLENDİRMEZ DİYORSANIZ YANILIYORSUNUZ ÇÜNKÜ İKV NİN PAKETİ YANLIZCA BU DAGITICI FİRMADA SATILIYOR BU DURUM KULLANICILARI ETKİLİYOR LÜTFEN YÖNETİMİN BENİM SORUNUMA DAHA DORUSU ÇOĞU KİŞİNİN SORUNUNA CEVAP VERMESİNİ İSTİYORUM. VE ARZUM O Kİ BU FİRMAYI BRAKMANIZI TEMENNİ EDERİM...

SANCAK /// LaZpApAz /// Graph///
+şuku kardeş
Eminonu: MezarKabul || xMzrKbL || xxMzRKbL
Bab-i Ali: Tool || PneumA || VicariouS || KaBLe
Kullanıcı avatarı
LaZpApAz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

ANLAŞILAN OKİ SORUN SADECE BENİM ÇEVREMDE DEİL GENELLİKLE YAŞANIYORMUŞ ARTIK OLAY İKV YÖNETİCİLERİNDE LÜTFEN BU KONUNUN GÖZDEN GECİRİLMESİ VE DAGITICI FİRMANIN DEİŞMESİNİ TALEP EDİYORUZ...
Resim
Göster
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen DeathLord »

www.leveltr.com üzerinden sorunsuz bir şekilde alabilirsiniz.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun

“Genel Etkileşim” sayfasına dön