ejder üretene b, haller oluyor

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

ejder üretene b, haller oluyor

Mesaj gönderen ibrahimking »

!!!daha önce ejder ürettikten sonra beni tanımadığını söyleyen atakan kardeşimden sonra aynı loncayı uzun sure paylaştığım fırtınaxreon arkadasımda ejder urettıkten sonra aynı unutkanlık hastalıgına yakalandı.
ejder beyın hasarı ve travmaya neden oluyor galıba.!!!
oyunda paylaştıgımız bır kac degerlı haftaya bınayen sıze kardesım ve arkadasım demeye devam edıyorum.ama sız bunu bıle haketmıyorsunuz
diyeceğim şu ki bi şaheser urettık dıye egonuz tavan yapmasın,benim için bittiniz.
En son ibrahimking tarafından 04 Nis 2011 21:25 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Re: ejder üretene b, haller oluyor

Mesaj gönderen ibrahimking »

şimdi konumun altına 10 15 kısı gelıcek yenı lonca arkadasları akrabaları fılan ,sen kımsın falan dıcekler hakaret edıcekler,kendınıze yakışanı yapıyorsuz
Kullanıcı avatarı
Giresun
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Giresun »

Aga Salla onları onlar öle ......leri kalkıyor ve tanımamazlık yapıyor bunlar gerçekte zengin değiller oyunda ejder basdılar diye bir yerleri kalkıyor ve bişi yaptığını sanıyor ayrıca zırh düşüren kişilerde bile oluyor bunlar insan bile değil bırak cahilleri sen bak keyfine Onları TakmA oYUNUNA Devam Et.
Giresunsavaşçısı
duskFANG Büyü Şifa(1630)
Kullanıcı avatarı
mahmutxsolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mahmutxsolmaz »

İtem ile adam olanlarla değil adam olupta item dizenlerle muhabbet kur kardesim tek verebileceğim tavsiye budur :)
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön