Selam arkadaşkar..4-5 ayılığına oyunu bırakıyorum. herkes hakkını helal etsin. Allah'a emanet olun. karakterlerime Sudeys girecektir(kp kasıyor). 5 ay sonra görüşmek üzere Tılsım.
Aşağıdaki karakterlerden başka karakterim yoktur, lütfen çakma karakterlere dikkat ediniz.
Çekemeyen anten taksın gövde gösterisine gerek yok burada amaçsızca yazıyorsun karakterini belli ediyorsun. Oyunu bırakan bir insana kanlın da olsa insan bir hayatta başarılar der. Unutma bu bir oyun. Oyunda seni kesti diye gerçek hayatta bul dövdür öldür istersen? İnsanlık yok bazılarında...
__________________________________________________________________________________________________
1-Adamı savunmak zorunda değilsin. 2-Nedense hep muhabbetin olan kişileri bana karşı savunuyorsun. 3-Butür yorumları daha öncede yapmıştın. 4-Yorumları yaparkende çok samimi bi arkadaşım kusura bakma onu savunmak zorundayım diyende sensin. 5-Belki aramızda bir husumet geçti bundan sanane ? 6-Yorumumda hakeret içerici bir mesaj verilmedi. 7-Oyunu ne amaçla oynayacağımı senden öğrenecek değilim. 8-Mkıtmir'in yapmış olduğu davranışları gerek oyun gerek forumdan birtakım arkadaşlar biliyor rahat ol. 9-Nasihat'e ihtiyacım yok, üslubunu düzelt öyle gel karşıma! 10-Milletin yalakalığını bana yapma.
1-Adamı savunmak zorunda değilsin. 2-Nedense hep muhabbetin olan kişileri bana karşı savunuyorsun. 3-Butür yorumları daha öncede yapmıştın. 4-Yorumları yaparkende çok samimi bi arkadaşım kusura bakma onu savunmak zorundayım diyende sensin. 5-Belki aramızda bir husumet geçti bundan sanane ? 6-Yorumumda hakeret içerici bir mesaj verilmedi. 7-Oyunu ne amaçla oynayacağımı senden öğrenecek değilim. 8-Mkıtmir'in yapmış olduğu davranışları gerek oyun gerek forumdan birtakım arkadaşlar biliyor rahat ol. 9-Nasihat'e ihtiyacım yok, üslubunu düzelt öyle gel karşıma! 10-Milletin yalakalığını bana yapma.
İyi Forumlar..!
Kitmırla hiçbir sohbetim bulunmadı. Haklı olanı savunurum ayrıca yalakalık yapmak için bir neden göremiyorum. Adam gibi yazı yaz adam gibi cevap vereyim. Kıtmir in ne yaptığını bilmem ama adam oyundan ayrılıyor yazdığına bak.