İnsanlar Sizden Bişeyler İstemeye Korkar Oldu çünkü her fırsatı çok iyi değerlendirip akçeye bağlıyorsunuz artık,
Kazanın hakkınızdır ama abartmayın artık insanların her isteklerini de akçeye bağlamayın,
En basit örneğidir ki Forumda gördüğüm en güzel önerilerden biri tek hesaptakii 2, 3 veya 4 karakterin kasalarının ortak olması önerisi yani tek karaktere girdiğimizde diğer çarlarımızında kasalarını görüp yeri geldiğinde tanımadığımız insanlarla aktarım yapmak zorunda kalmamak demektir bu bu ne kadar akla yatkın bir teklif ama ne acıdır ki kimseden ses soluk yok, neden???
ben söyleyim siz söylemeden, yarın birgün dükkanda yenilik diye bir konu açarsınız "Kasan Yeterli gelmiyor mu bas parayı al sana kasa büyütme" diye koyarsınız insanların önüne, yazık çok yazık insanların verdiği emeklere ve size olan güvenimize...
Herkese İyi Forumlar
İnsanlar Sizden Bişeyler İstemeye Korkar Oldu!
- Bizeheryertrabzn
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: İnsanlar Sizden Bişeyler İstemeye Korkar Oldu!
Her yeni gelen güncellemeler oyuna oyuncu sayısı olarak katkı yapacağına aksine hep oyuncu kaçırdı oyundan.
Defalarca mantıklı olan istekler göz ardı edildi bence saçma sapan şeyler getirildi mesela ( isim değiştirme )
çok saçma gereksiz bir şeydi şimdi noldu görüntü kirliliğinden başka bir şey değil. Sadece bunu pretostu için oyunu Aralıktan beri bende bıraktım oyunu Onca yıllarımı emekler verdikten sonra. Oyun aynı zamanda eğitim yeride olmalı idi
Forumda defalarca dile getirdik görüntü kirliliği yaratılacak Türkçemizin kullanımını çirkinleştireceksiiniz diye
beş senedir severek oynadığım oyunu. Evet en son Kangal sevdim bu yeniliğinizi ( kullanmama rağmen ) çünkü bıraktım dediğim gibi oyunu bundan sonraki yapabilecekleriniz ise bence 1= Adaya ankara KEÇİSİ 2= Agahın oraya
Van kedisi ( nede olsa fare bol ) Ananın ve gözdenin oraya Denizli Horozu ( çünkü öldükten sonra çok geç kalkıyorlar )
Dev komodonun orayada bir kaç hamsi atarsanız iyi olur))) Saçma gibi düşünceler bunlar ama doğru yapılan neydide
oyundan kaçıyor millet .
Herkese iyi eylenceler.
Ormes Sarıgülüm
Sancak sunucu )
Mesor Sarıgülüm= (Teşkilat sunucu ) idiler (((
Defalarca mantıklı olan istekler göz ardı edildi bence saçma sapan şeyler getirildi mesela ( isim değiştirme )
çok saçma gereksiz bir şeydi şimdi noldu görüntü kirliliğinden başka bir şey değil. Sadece bunu pretostu için oyunu Aralıktan beri bende bıraktım oyunu Onca yıllarımı emekler verdikten sonra. Oyun aynı zamanda eğitim yeride olmalı idi
Forumda defalarca dile getirdik görüntü kirliliği yaratılacak Türkçemizin kullanımını çirkinleştireceksiiniz diye
beş senedir severek oynadığım oyunu. Evet en son Kangal sevdim bu yeniliğinizi ( kullanmama rağmen ) çünkü bıraktım dediğim gibi oyunu bundan sonraki yapabilecekleriniz ise bence 1= Adaya ankara KEÇİSİ 2= Agahın oraya
Van kedisi ( nede olsa fare bol ) Ananın ve gözdenin oraya Denizli Horozu ( çünkü öldükten sonra çok geç kalkıyorlar )
Dev komodonun orayada bir kaç hamsi atarsanız iyi olur))) Saçma gibi düşünceler bunlar ama doğru yapılan neydide
oyundan kaçıyor millet .
Herkese iyi eylenceler.
Ormes Sarıgülüm
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Ormes yazdı:Her yeni gelen güncellemeler oyuna oyuncu sayısı olarak katkı yapacağına aksine hep oyuncu kaçırdı oyundan.
oyundan kaçıyor millet .
Herkese iyi eylenceler.
Ormes SarıgülümSancak sunucu )
Onca yıllarını nasıl harcadın merak ediyorum ?

-
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Malazgirt Loncası
HeliN yazdı:Onca yıllarını nasıl harcadın merak ediyorum ?
anlatılmak isteneni gayet iyi anladığını farzediyorum, ayrıntılara takılıp konuyu sulandırmak yerine yapıcı ve oyuna yararlı olacak yenilikleri desteklemek hepimizin görevi. İnanın oyuna giremememizin nedeninin sunucunun kalabalık olması yüzünden olmasını özledim. Hiç değilse çaba gösterip bir şekilde oyuna girince oyunda etkileşimde bulunabileceğin onlarca insan ile karşılaşıyordun. Şimdi ise madencilik, Grup bölgeleri güncellemeleriyle insanların birbirine olan yakınlıklarını bitirmeyi başardı yönetim. şimdi herkes tek takılıyor amacına ulaştıktan sonra ise çevresinde kimseyi bulamıyor...
bizeheryertrabzon ömür arkadaşımızın söylediği yararlı önerileri böyle düşünmemize rağmen biz veriyoruz. lakin bu gibi insanların azda olsa işlerini halledebilmesini sağlayacak ufak güncelleştirmeleri korkarım ki akçe ile bize sunacaklar.
*kasalar ortak olsun aktarım sorunu yaşamayalım hiç değilse aynı hesaptaki karakterlerin kasaları ortak olsun dedik....
*savaşa yasak bölgelerde saldıramayacağım halde hayvan yerine konan karşı klan oyuncusu benim yaratığa müdahalemi engelliyor dedik, seçilemesin yeraltında labirentte vs..
imzama bakarsanız bu gibi güncellemeler ile oyun gelişecekti, ama hayır bunları paraya çevirebileceğini düşünen gelecekte yapacakları kısıtlı değişikliklere ek olacak belkide değiştirirsek doğru diye savunduğumuz şeylerin yanlış olduğunu kabul etmiş olacağız diye yapılmıyor bu değişiklikler.
Ne diyelim sözde 700.000 online oyuncu varmış. ama 70.000 çıkacağından bile şüpheliyim. Bir oyuncunun En Az 2 hesabı olduğunu söylemiyorum bile...
anektod
Bu Bir Oyun..
HeliN yazdı:Ormes yazdı:Her yeni gelen güncellemeler oyuna oyuncu sayısı olarak katkı yapacağına aksine hep oyuncu kaçırdı oyundan.
oyundan kaçıyor millet .
Herkese iyi eylenceler.
Ormes SarıgülümSancak sunucu )
Onca yıllarını nasıl harcadın merak ediyorum ?
Merak etmene gerek yok her şey araştırılırsa bulunur forumda araştır oku öğren önce yaptığım yorumları.
Her kelimem bir şey ifade eder orda tabi anlamak isteyenlere bir yerlere ( yaranmak ) isteyenler anlamaz zaten.
Araştır yorumlarımı güncellemeler gelmeden öncekileride geldikten sonrakileride. Muhatab olacak yaşta ve çaptamısın onuda bilemiyorum ama sadece merakını gidermek istiyorsan yolu anlatam dedim.
Herkese iyi eylenceler.
Ormes (sancak sunucu)
Mesor (teşkilat sunucu)