Sizce Hangisi ?

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
barkido
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Sizce Hangisi ?

Mesaj gönderen barkido »

Merhabalar benim şuan üstüm full azat takılar azat cevo birtek asam yok yeteneklerim elektrik 30 buz 30 direnç 15 zihin 15 kutup 1 tesla 3 (5 yapcam)

elimde 40 lwl topalın verdiği nitro asa var ve direnç+kritikle 4 binden aşşağı vurmyorum (meran labirent).Şimdi ben azat doğru akım ya da zincir merlin (karakürk görevi) asa takarsam güçlü olurmuyum yoksa bilge ya da nitro çift item asa mı alsam daha güçlü olurum ?

Eğer neye göre derseniz öncelikli hedefim kasmak ve ardından klan.Tabi grup bölgelerinide göz ardı etmemek lazım.
avakado=eminönü
Kullanıcı avatarı
berke271
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Sizce Hangisi ?

Mesaj gönderen berke271 »

karanın verdiği asa sana sunulmuş bir nimet bunu değerlendir ama nitrolarıda yanından ayırma bence
TILSIM
Superxdragon

Evindelisi
Auratus
Gizlenmiş İçerikGöster
fennec_1905@hotmail.com
Deli olmadan Deli olunmaz...
Kullanıcı avatarı
berke271
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen berke271 »

elim göndere gitti devam edemedim klanda önerim kesinlikle yıldırım çünkü genelde herkes direncini buza veriyor ayrıca yıldırımın menzili diğer büyülerden daha fazla ve hedefin etrafınada hasar veriyor gelelim gbye gb için herkes genelde yıldırım ağırlıklı ol diyor sen ağırlıklıyıda geçmişsin full yıldırım olmuşsun bu senin için harika birşey umarım yeterli olmuştur bu arada nitroyu yanından ayırma dememin sebebide bazı yaratıklar yıldırıma epey direniyor bu yaratıklara buzla saldırman için
TILSIM
Superxdragon

Evindelisi
Auratus
Gizlenmiş İçerikGöster
fennec_1905@hotmail.com
Deli olmadan Deli olunmaz...
Kullanıcı avatarı
SonxSouL
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen SonxSouL »

Bence tek buz takıl ama yetenek koordinasyonun buz+elk'se ve kasıolıosan karışık giy =)
* [SoNxMoVe] >>> [(^) Ecel Getiren]
* [SoNxMoVee] >>> [(^) Ashab-ı Kehf]
* [Sonxmovve] >>> [(^) Ejder Asa ]
SouL .. >>> SinCe oF 2oo7

SoN'a çok yakınım artık ..

“Büyücü” sayfasına dön