merhaba forum benim 43 lv bir büyücum var yeraltında kasarken bir adam o çar 49 lv olunca blok yiyeceğini söyledi nickin yüzünden karekterimin nicki Sexywizard ingilzice bir kelimedir sexy=seksi dir türkçesi o kelimein anlamı güzel çekici ve hoş anlamına gelir wizard=büyücü analmına gelir yönetim ekipi bu nickte blok yiyeceğim birşey var mı söyler msiniz yoksa hiç çarıma kasmayayım mı ?? sileyim mi yoksa bana isim değiştirme hakkını mi vereceksiniz ?
Nick hakkında sorum
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi

Re: Nick hakkında sorum
öyle deme kardeş haksiz yere çok blok yiyen var ve bizim halkımız cahil yanliş anlar bu nick i şikayet eder olan bana olur :?HeliN yazdı:Seni iyi keklemişler
-
HeliN
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Güzel kardeşim öyle nickler varki oyunu oynayan... Buna birşey demezler bence ya senin yaşın küçük yada çok safsın. Eğer hala korkuyorsan git sil oyunu oynama pc format at kapa at çöpe

- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi

kardeşim üyeliğimdeki karekterler değerli sadece büyücüm ezik onun içn böyle yapıyorum ondan sordum bende olacağani sanmam öyle birşeyin ama ben işimi garantiye alaırım yenede soram dedim yardım ettiğin içn teşekkürlerHeliN yazdı:Güzel kardeşim öyle nickler varki oyunu oynayan... Buna birşey demezler bence ya senin yaşın küçük yada çok safsın. Eğer hala korkuyorsan git sil oyunu oynama pc format at kapa at çöpe

Bu adam yoksa senmisin ?
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.