Tesla gözcüsü çıkmıyor
- denizxlord
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Tesla gözcüsü çıkmıyor
Çantada ki akçe miktarım azalmasına rağmen bir türlü tesla gözcüm gelmedi acaba nedenini öğrenebilir miyim bir türlü bulamadım nasıl olacağını oyundan da kimse yardım etmiyor bilen bir kişi konu hakkında yorum yaparsa sevinirim
Re: Tesla gözcüsü çıkmıyor
Bildiğim kadarıyla tesla gözcüsü aldığın gün değil aldıgın günün yarın ki sabahındaki güncellemeyle geliyor .
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
Yanılıyorsun . Tesla Gözcüsü ve Kangal Köpekleri Aldığın Andan İtibaren Hemen Aktif Oluyor. Aktif Etmekte Problem Yaşıyor Olabilirsin . Desteğe Başvurmanı ÖneririmStaffers yazdı:Bildiğim kadarıyla tesla gözcüsü aldığın gün değil aldıgın günün yarın ki sabahındaki güncellemeyle geliyor .
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
Dükkandan Tesla Gözcü yerine Tesla Gözcü Güçlendirici almış olabilirsin. Tesla Gözcü 1995 akçedir. Bu söylediklerime göre bir daha bak. 1995 akçeye Tesla Gözcü aldığından emin isen desteğe başvur.denizxlord yazdı:Çantada ki akçe miktarım azalmasına rağmen bir türlü tesla gözcüm gelmedi acaba nedenini öğrenebilir miyim bir türlü bulamadım nasıl olacağını oyundan da kimse yardım etmiyor bilen bir kişi konu hakkında yorum yaparsa sevinirim
"Fan Art '11 Görsel Kategorisi İkincisi"
Ana Karakterlerim;
XxFBeRkAYxX (49)... [(^) Ejder Asa]
Fberkay (49)... [(^) Ecel Getiren]
Fberkayyy (49)... [(^) Ashab-ı Kehf] (Fan Art '11 Hediyesi)
Ana Karakterlerim;
XxFBeRkAYxX (49)... [(^) Ejder Asa]
Fberkay (49)... [(^) Ecel Getiren]
Fberkayyy (49)... [(^) Ashab-ı Kehf] (Fan Art '11 Hediyesi)