Donzel Çalındı !!!
Donzel Çalındı !!!
Arkadaşlar lütfen yardım edin Donzel çalındı ne yapabilirim birisi girip laf atıyomuş arkadaşlarıma lütfen yardım mynet bişey yapmıyor mail attım fotoğrafı falan varmı o anın diyolar..Şifre yanlış yazıyo daha basit ne war..? Lütfen qörenler sölesin çalmış çarımı benim bu çarda o kadar emeğim var yalancı olmadığımı öğrenmek isteyenler Batuhangs ye sorsun aynı loncadayken loncadaşım dioduk hatta o tanır beni..Belalıxziyaovic de tanır beni ziya okuyosan ben facedeki Ozan Erden ztn bilion
Beni tanırlar hep Erzurumludadas da biliyor mesela beni..Yani çarın asıl sahibi benim ne yapabilirim mynet fazla ilgilenmiyor yardım edin xS
:? :?:
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
Re: Donzel Çalındı !!!
Arkadaşlar mynete mail attım ve telefon numarası verdiler ararsam ne yapabilirim fikriniz nedir sorun çözülecek mi ? :?
Pırasasapı (32)
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
ararsan sana dıceklerı şu ;
En son aLdıqın e-pin kartının fotokopısı ve nufus cuzdanı arkalı onlu fotokopısını bıze faks ıle yolla. daha sonra ara ve yrdmcı olalım.
Hiç gerek yok böLe birşeye.
hesaba 2 ay qırılmesse dondurulur. 3 ay sonra hesap sılınır.
qecms olsn.
En son aLdıqın e-pin kartının fotokopısı ve nufus cuzdanı arkalı onlu fotokopısını bıze faks ıle yolla. daha sonra ara ve yrdmcı olalım.
Hiç gerek yok böLe birşeye.
hesaba 2 ay qırılmesse dondurulur. 3 ay sonra hesap sılınır.
qecms olsn.
Bak Bak yine soldu güneş
Yine akşam oluyor
Ömrümün kadehine
Sensiz bir gün doluyor
Sen yoksun diye inan
Dertlıyım kederlıyım
Gelmezsen kahrolurum
YIKILIRIM SEVGİLİM...
Arkadasım buyuk gecmıs olsun Insallah carın gerı alınır bı sekılde RAST GELE

- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Merhabalar ilk yapacağınız iş 0 212 328 15 15 aramak olacaktır Mynet Müşteri Hizmetleri eğer üyeliğiniz paralıysa sorun çıkmadan ala bilirsiniz... Mynet Müşteri Hizmetleri 'ni Mesai Saatleri arasında arayınız..ozaerden yazdı:Arkadaşlar mynete mail attım ve telefon numarası verdiler ararsam ne yapabilirim fikriniz nedir sorun çözülecek mi ? :?
geçmiş olsunMerhabalar ilk yapacağınız iş 0 212 328 15 15 aramak olacaktır Mynet Müşteri Hizmetleri eğer üyeliğiniz paralıysa sorun çıkmadan ala bilirsiniz... Mynet Müşteri Hizmetleri 'ni Mesai Saatleri arasında arayınız..