GB'ler için büyücü...

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
YesilbuyuxOwner
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

GB'ler için büyücü...

Mesaj gönderen YesilbuyuxOwner »

Merhabalar;
Büyücüm 45 seviyedir.Büyü hasarı elektrik:626'dır.Sizce sığınağa bu seviyede ve bu büyü hasarı ile girebilir miyim?Eğer giremzsin diyorsanız büyü hasarı ve seviyem en az kaç olmalı?Önerilerinizi bekliyorum...
Akıl yaşta değil baştadır lakin aklı başa getiren yaştır

̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

Vururum tek atışta!Olmadı iki atış.Bilemedin üç...
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: GB'ler için büyücü...

Mesaj gönderen DeathLord »

Merhaba,
Önce sorularını yanıtlayayım.Hemen hemen kimse 49 seviye altı oyuncuları GB'lere almıyor.Yani kısa sürede karakteririni 49 yapmaya bak.Örneğin bugün %100 exp drobu var.Kasman için bir fırsat.Büyü hasarına geleyim.Artık bu aralar millet o kadar şaşırmış ki 1350 büyü hasarımla girmeye kalktıgımda yan hasarı soruyor..Tabii cogu zaman grupta 3 ejderlı oluyor mecburen sonuncu kısı ejdersız alıyorlar.Böyle durumlarla cok karsılasırsın.Fakat yine de büyü hasarını yüksek tutmalısın.Sanırım Meran'dasın.Bu sunucuda elektrik hemen hemen hiç tercih edilmez.Bu yüzden buza yoğunlaşmalısın.Ayakkabı,eldiven,kolye,yüzük bilge cevriye yapıp ; asa ve ceketi bilge yapabilirsin.Paran yeterse nitrojen pantolon da alırsan güzel olur.Bazen bilge cevriye asa satanlar oluyor.İsteğine göre bu asalardan alıp yükseltebilirsin.Böylece rahatlıkla grup bölgelerine(Sıgınaklar agırlıklı, miğratda bayagı secıcı oluyorlar)girebilirsin.Ha, seni gblere alabilecek arkadaş çevren varsa asa almazsın, motorinden bilge cevriye düşürüp onu yükseltirsin.Daha iyi olur.Ha bir de gözlük var.Yeni gözlükler geldikten sonra m2'lerin fiyatları bayagı düştü.25-30 arası bir fiyattan m2 buz sarjlı alırsan cok işine yarar bence.Bayagı tuzlu geldı de pek birşey degil.Toplam 45-50m.Yani bir menekşe çeksen set halloluyor.Böyle bir set yapıp az da tecrübe kazanırsan rahatlıkla bölgelere girersin.Şimdilik 49 olmaya bak.Son olarak ; imzamdaki karakterlerden birine ulaşırsan birkaç parça item verebilirim.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen mitmet »

kardeşim sığınağa falan girmek istiyorsan iki seçeneğin var. ya büyü hasarını 1200ün üstüne çıkartıcaksın, (bu da bayağı para ve akçe gerektiriyor) ya da çevre yapacaksın. büyü hasarım buz 630 ama istediğim zaman giriyorum ben sığınağa :D
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
SonxSouL
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen SonxSouL »

45 . seviye büyüyle migrata girdim ben .. Ama çevren olacak kardeş yada Death arkadaşın dediği gibi bilge cevriyeleri ucuz yoldan halledip bide pantolon alırsan .. Motordanda asa düşer buzun 670 olur yükselttiğini varsayalım buzun 763'e kadar çıkar .. Biraz para biriktirip bide m2 buz gözlük alırsan olur sana 856 buz buda sana yeter bu arada sığınak atarsın bol bol alter takı seti yaparsın sonra ver elini migrat =) Ama fazla heveslenme çemberlitaş geliyo sığınak migrat ölebilir =)
* [SoNxMoVe] >>> [(^) Ecel Getiren]
* [SoNxMoVee] >>> [(^) Ashab-ı Kehf]
* [Sonxmovve] >>> [(^) Ejder Asa ]
SouL .. >>> SinCe oF 2oo7

SoN'a çok yakınım artık ..
Kullanıcı avatarı
YesilbuyuxOwner
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen YesilbuyuxOwner »

Öncelikle hepinize önerilerinizden dolayı teşekkür ediyorum.
DeathLord'un(Kardeşim kusura bakma adını bilmiyorum,ama en kısa zamanda tanışalım.) dediği gibi uzun zamandır buza dönmeyi düşünüyorum(49 olunca tabiki)ama malesef meteliksizim.Maden çekebilecek bir durummumda yok.Ama hızlı kasarım.Hele bir 49 olup buzları dizince hem kp kasarım hemde gb yaparım.Ve yaz tatili yaklaşıyor.Sınavlarımız çok yoğun.Bundan dolayı pek giremiyorum.Yani anlayacağınız bu iş şimdilik rafa kalktı.Soruma cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum.
Akıl yaşta değil baştadır lakin aklı başa getiren yaştır

̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

Vururum tek atışta!Olmadı iki atış.Bilemedin üç...

“Büyücü” sayfasına dön