(SAVAŞCILAR) 1 Nisan unutmayacağız (Şaka gibi )

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Country
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

(SAVAŞCILAR) 1 Nisan unutmayacağız (Şaka gibi )

Mesaj gönderen Country »

Değerli Savaşçı arkadaşlarım Bırakın oyunu boşverin ikv bize göre değil artık hele tesla dan kangal da onlara verildi ya boşverin lanet olsun sevdik oynadık kastık emek verdik suçumuz bu mu ? Yönetim sizi kınıyoruz bence istifa edin

Not: Büyücü ve Şifacı arkadaşlarıma sözüm yok ama bize destek olmaları lazım.!!! şahsen sizinde aynı durum başınıza gelse eminim biz olurduk !
İstanbul Hırsızlar Vakti
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Lonca: Organize İşler

Re: (SAVAŞCILAR) 1 Nisan unutmayacağız (Şaka gibi )

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Country yazdı:Değerli Savaşçı arkadaşlarım Bırakın oyunu boşverin ikv bize göre değil artık hele tesla dan kangal da onlara verildi ya boşverin lanet olsun sevdik oynadık kastık emek verdik suçumuz bu mu ? Yönetim sizi kınıyoruz bence istifa edin

Not: Büyücü ve Şifacı arkadaşlarıma sözüm yok ama bize destek olmaları lazım.!!! şahsen sizinde aynı durum başınıza gelse eminim biz olurduk !

Bu kadar celallenmeye gerek yok gelen iki eklenti de büyütülecek bir şey değil.Açıkçası pek işe yaramıyorlar.Avantaj şu an savaşçılarda.Onlara gelecek eklentiyi beklemeliyiz.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
MoSTaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen MoSTaR »

izdirapgrafik yazdı:
Country yazdı:Değerli Savaşçı arkadaşlarım Bırakın oyunu boşverin ikv bize göre değil artık hele tesla dan kangal da onlara verildi ya boşverin lanet olsun sevdik oynadık kastık emek verdik suçumuz bu mu ? Yönetim sizi kınıyoruz bence istifa edin

Bu kadar celallenmeye gerek yok gelen iki eklenti de büyütülecek bir şey değil.Açıkçası pek işe yaramıyorlar.Avantaj şu an savaşçılarda.Onlara gelecek eklentiyi beklemeliyiz.
katılıyorum. ne dedigini bilen insanlara bayılıyorum ya. izdirapgrafik guzel dusunce paşam
Kullanıcı avatarı
gUaRDiAnTe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen gUaRDiAnTe »

Değerli Savaşçı arkadaşlarım Bırakın oyunu boşverin ikv bize göre değil artık hele tesla dan kangal da onlara verildi ya boşverin lanet olsun sevdik oynadık kastık emek verdik suçumuz bu mu ? Yönetim sizi kınıyoruz bence istifa edin

Katılıyorum :!:
Gardiyan ULTOR GARDIYAN
ANADOLU NEFESİ

Oğuzhan İNTEPE
Kullanıcı avatarı
PaTRoN42
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen PaTRoN42 »

izdirapgrafik yazdı:

gerek yok mu işe yaramıyor mu ? :) tesLa ve hayvan adamın peşini bırakmıyor bu işe yaramıyorsa artık ne dıyım
byAYYILDIZasLan
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Savaşçıların özelliklerine bakıyorsun, geliştirilebilecek neler olabilir diye. Sonuçta şifacı ve büyücü yeteneklerinde mevcut olanlar, biraz görsel birazda işlevsel olarak değiştirildi. Savaşçının buna uygun tek yeteneği durdurma. En fazla bunun içinde tuşa basıldığında bir yamak çıkar koşar rakibin elini kolunu tutar :) farklı bir yetenek getirilmez. Getirilmesi demek savaşçının OKO lardaki bariz üstünlüğünü daha ileri götürmekten başka hiçbirşey olmaz. Ama bir savaşçı ile bir gruba dalıp 3-4 büyüyü kesmeye alışmış savaşçılar için sıkıntılı bir durum. Benimde elimde olan böyle bir gücü alsalar bende isyanlarda olurdum. Birde anlamadığım husus oyuna başlarken kontrat mı imzalanıyor sen savaşçı olacaksın sen büyücü olacaksın sende şifacı diye geri dönüşü yokmu bu işin. Geçerli görünen char hangisi ise onu kullanabilirsin sonuçta. Herşeyi geçtim ışık seti olmayan yücelenli bir savaşçı bile (işini biliyor sa) bir büyüyü, ki büyünün üzeri full bile olsa max 3 vuruşta öldürür. Siz ne istiyorsunuz yine bir savaşçının 5-6 büyü kesmeden ölmemesinimi ?

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

Sanatkarr yazdı:Savaşçıların özelliklerine bakıyorsun, geliştirilebilecek neler olabilir diye. Sonuçta şifacı ve büyücü yeteneklerinde mevcut olanlar, biraz görsel birazda işlevsel olarak değiştirildi. Savaşçının buna uygun tek yeteneği durdurma. En fazla bunun içinde tuşa basıldığında bir yamak çıkar koşar rakibin elini kolunu tutar :) farklı bir yetenek getirilmez. Getirilmesi demek savaşçının OKO lardaki bariz üstünlüğünü daha ileri götürmekten başka hiçbirşey olmaz. Ama bir savaşçı ile bir gruba dalıp 3-4 büyüyü kesmeye alışmış savaşçılar için sıkıntılı bir durum. Benimde elimde olan böyle bir gücü alsalar bende isyanlarda olurdum. Birde anlamadığım husus oyuna başlarken kontrat mı imzalanıyor sen savaşçı olacaksın sen büyücü olacaksın sende şifacı diye geri dönüşü yokmu bu işin. Geçerli görünen char hangisi ise onu kullanabilirsin sonuçta. Herşeyi geçtim ışık seti olmayan yücelenli bir savaşçı bile (işini biliyor sa) bir büyüyü, ki büyünün üzeri full bile olsa max 3 vuruşta öldürür. Siz ne istiyorsunuz yine bir savaşçının 5-6 büyü kesmeden ölmemesinimi ?

İyi forumlar.
:lol: :lol: :lol: :lol: yamak çıkp koşsun rakibin elini ayağını tutsun :lol: :lol: koptum gülmekten :lol:
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI

BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM

Abdülhamid

EbuDüCaNe
seranatfb
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen seranatfb »

baki biz burda kimin ne özelligi var kim ws de ne yapıyor onu tartışmıyoruz ozaman kesiliosan büyünen şifaynan savaşcıya sende savaşcı car acıcaktın burda savaşcılar dükkandan ne kadar yararlanabilior? ve 1 nisanda neden unutuldular büyücü ve şifacı savaşcıya kesiliyorsa ozaman acarken hesab etceklerdi o carı artı her insan büyü ve şifacı carı kasmak ve savaşcısa kasmak zorunda degil objektif olarak bakarsan bölgelernen beraber başlayan adaletsiz ve haksız kararlar halen devam ediyor konu burada 1nisan tüm ikv ve oyuncularının bilmem kacıncı yıl dönümüyse neden savaşcı düşünülmedi ?? ne kadar alıyolar sıgınaga migrata ozaman bizde sıgınakta özellik istiyoruz bu kadar basit bişey bulsanlar4 bizde rahat sıgınak atalım
l
GANDALF
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen GANDALF »

Savaşçılara yapılan haksızlık nedir?
Tek Vuruşta Bir Büyücüyü Kesmek mi? veya,
Ecelin En Ucuz Üretilen Silah Olması mı? veya
Koşması mı? veya
En Sağlam Olması mı?
YADA;
siz şifacı veya büyücü açamıyor musunz?
YASAK MI?
SADECE SAVAŞÇI MI İŞİNİZE GELİYOR?

ARKADAŞLAR SAVAŞÇILARIN DURUMU GAYET İYİ. HATTA WS BAKIMINDAN DA EN İYİ SINIF OLMASI SİZİ YETERİNCE YÜKSEK TUTUYOR.
BENCE ORTADA Bİ HAKSIZLIK YOK...

GANDALF
Kullanıcı avatarı
MoSTaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen MoSTaR »

GANDALF yazdı:Savaşçılara yapılan haksızlık nedir?
Tek Vuruşta Bir Büyücüyü Kesmek mi? veya,
Ecelin En Ucuz Üretilen Silah Olması mı? veya
Koşması mı? veya
En Sağlam Olması mı?
YADA;
siz şifacı veya büyücü açamıyor musunz?
YASAK MI?
SADECE SAVAŞÇI MI İŞİNİZE GELİYOR?

ARKADAŞLAR SAVAŞÇILARIN DURUMU GAYET İYİ. HATTA WS BAKIMINDAN DA EN İYİ SINIF OLMASI SİZİ YETERİNCE YÜKSEK TUTUYOR.
BENCE ORTADA Bİ HAKSIZLIK YOK...

GANDALF

aynı anda 3 sınıfı idare ediyorum. bu yuzden tek sınıf karakter kullananlar kadar rahat dizemiyorum charlarımı.
ve savascıya 1 nisanda bişiy verilmedi oyunu bırakalım diyenleri anlamıyorum. ya sadece onlarda olan ozelliklerin sekli degistirildi. bu kadar buyutmenin anlamı yok. yazısını alıntı yaptıgım arkadasa katılıyorum. kimse buyu ve sifacı acmanızı yasaklamadı sizde kasın sizde didinin yakınmayı bırakın
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön