İKV Yönetimi Güncelleme İçin Ayakta Alkışlıyoruz Sizi...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Suskunjackal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

İKV Yönetimi Güncelleme İçin Ayakta Alkışlıyoruz Sizi...

Mesaj gönderen Suskunjackal »

Merhabalar ;

Oyuna girmeye çalısıtığımda havadisler bölümünde Hidra Eklentisi Yayında diye bir havadis gördüm.Güncellemeler yapıldı.Sonra havadise tıkladım.Girdim birde ne göreyim ;

Ecel Getiren:
* Karbon Çeliği x 3
* Şelit x 5
* İridyum x 5
* Sibiryalı x 5
* Örümcek Gözü x 2
* Dev Komodo Dişi x 2
* Meran Mücevheri x 2
* Liderlik Sembolü x 2
* Kadim Hidra Pençesi x 2

Ejder Asa:
* Mavi Kaya x 3
* Alexandrite x 5
* Akik x 5
* Menekşe Elmas x 5
* Örümcek Gözü x 2
* Dev Komodo Dişi x 2
* Meran Mücevheri x 2
* Liderlik Sembolü x 2

Ashab-ı Kehf
* Çıban Yoğurdu x 3
* Dört Yapraklı Yonca x 5
* Ganoderma x 5
* Menekşe Elmas x 5
* Örümcek Gözü x 2
* Dev Komodo Dişi x 2
* Meran Mücevheri x 2
* Liderlik Sembolü x 2

Latif
* Karbon Çeliği x 3
* İridyum x 5
* Kızıl Zümrüt x 5
* Dört Yapraklı Yonca x 5
* Örümcek Gözü x 2
* Dev Komodo Dişi x 2
* Meran Mücevheri x 2
* Liderlik Sembolü x 2

Reçeteler değişmiş.Önce biraz sinirlendim haliyle.Sonra hak verdim.3 efsunlu bir silah bu tabi olacak paşa paşa gider keserim silahımı takarım dedim.Eyvallah deyip gectım.Sonra büyücülerin hasarı falan arttırılmıs yazıyordu devamınında böyle olacağını sanmıştım.Okumadım oyuna girdim.

Rüsteme gidip bir receteye bakayıp değişmiş mi diye.Birde ne göreyim ; receteler 49 seviye istiyor.Hani hanqi ınsan carını kurarken ben Ejder asa üreticem söyle söyle yapayım der ki ? Uzmanlık dıyorsunuz.Peki 3 senedir emek verdıqımız oyunda hiç mi uzman olacak kadar oynayamadık.Forumda bas bas bağırım bize bilgi verin ne zaman gelıcek nasıl olucak diye.Ne zaman geldını bılmeden verdım tabi.Haa şifacımda 6 puan duruyor 49 yapabılırımde, ben Ejder Asa istiyorum bu nasıl olucak ? Şifacımı sadece maden cekmek ıcın actım oynamak ıcın deqil.Eqer bu kadar emek verıp plus alıp uzman olamadıysak vay halimize.Hiç bir MMORG oyununda böyle bir adeletsizlik görmedim.Adeletsizlik diyorsunuz sılahlar calıncak dıyosunu e bi kullanamayacak mıyız ? Bu gibi eklentiler oyuna teşfik etmeye deqil bitirmeye yarıyor.Bu gun oyun doluydu ful.Pekı 1 ay sonra 2 ay sonra ? Yeni bölgelerde de önce forumda kendımızı yırtıcaz öyle gelıcek emınım.Bence emeklerımız bosuna her ay hıc cekınmeden plusu mu alıyorum.İkv gelıssın bır katkım olsun.Ama kım oyuncuyu takar.Yonetim kendi bildiqini okur.Bu konu kıltlenıcek emınım ama İKV BATIYOR biliyorsunuz emınım.Hidra bekleneni veremedi zaten yeşili kesmek en fazla 20 dk.Kadım hiç kesılmıyor cok fazla denqesızlık olmus arada.

Ayrıca ben hidra gelmeden önce Ejder Asa materyallarını toplamıstım.Meran Mücevheri , Örümcek Gözü vb. bunları satmıstım sımdı bu güncelleme yüzünde tekrar 5 KATINA alıyorum.Gene emek kaybı.Pekı oyuncu emek kaybederse yaptının karsılını tam alamazsa nolur ? OYUN BATAR. Benden bu kadar arkadaşlar.Biz istedqımz gıbı oyunu oynayamıyorsak ne anlamı var kı ? Tamam hidra zor olucak ona lafım yok UZMANLIK dediqin sey beni delirtti.İnşallah en yakın zamanda güzel bir güncelleme gelir.

Her zaman dediqim '' Saygılarımla'' kelımesını kullanamayacaqım...
Kullanıcı avatarı
kontforum62
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: İKV Yönetimi Güncelleme İçin Ayakta Alkışlıyoruz Sizi...

Mesaj gönderen kontforum62 »

katılıyorum

zamanında alex'leri 5 m den almıstım sımdı 750 binden gidiyor:S

Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır

http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT

temmuz 2007'den beri...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön