SAVAŞCILAR BURAYA
SAVAŞCILAR BURAYA
Arkadaşlar özellikle savaşcı arkadaşlarım sıgınak ve migratta savaşcıya yapılanlar yetmiyormuş gibi yönetim adaletsizligin en büyügünü bir daha göstererk dükkanda imzasını atmış bulunmakta şifacıya kangal büyücüye uçan tesla ama savaşcıya bişey yok silah yükseltmekten başka bişey yok savaşcıya yönetimin bu vurdum duymaz tavırları artık yeter diyelim hep beraber ya cıksınlar burada desinlerki biz savaşcıları gözden cıkardık büyü ve şifa olarak yolumuza devam etcez bizde gerekeni yapalım ama ws ler dengelendi gibi mazeretlere karnımız tok denge savaşcıya sıgınakta neden özellik olarak düşünülmedi bunuda ozaman bizim sormaya hakkımız var?ozaman biz savaşcılarda sıgınakta özellik istiyoruz.kısaca ben artık cogu arkadaşım gibi ümidimi yitirmiş durumdayım ve kalben ikv yönetiminin savaşcıları gözden cıkardıgını düşünüyor ve savunuyorum.verilen emeklere yazık bir umitnen cogu arkadaşlar ecelini latifini yada yücelen kafasını yükseltti ne oldu yine maden topluyor 49 savaşcılar yada klanda kp yapmaya calışıyor alt levellerde savaşcıdan yardım edin yardım edin diyen büyüler 49 oldugunda eline bir kac parca azat item düşürdügünde o yardım edin dedikleri savaşcıları tanımıyolar nedir bu? buda oyundaki savaşcı gözlemciliginin bir örnegidir ikv de savaşcı olma devri kapandı bir zamanlar ikv de savaşcıydık demek artık en dogrusu birde şunu düşünüyorum isteseler bu durumları düzeltmek en kolay yol ama 49 savaşcısı olan yönetimin düşündügü büyücü kassın 0 dan şifa kassın 0 dan buda oyunda online süre demek buda tabiki işlerine geliyor oyunda herşey maddiyata dönüşmüşken bu cark tabiki paraynan dönecek kazanmayın demiyoruz ama bunu savaşcıları ezerek yapmayın aklımın almadıgı oyunda o kadar savaşcı var üzerlerine sanki ölü topragı atılmış gibi suskunlar artık YETER DİYELİM..
Re: SAVAŞCILAR BURAYA
BEN BURDAN İKV YE VERDİGİM O KADAR EMEK İN HAKKINI HELAL ETMİYORUM ( KISA BİR ÖRNEK SADECE 1 TANE )
BEN AKŞAM İŞTEN GELİP 7DE OTURUP SABAH 7 YE KADAR MADEN PEŞİNDE KOŞUP ELEMENT DİZİM VE EMEGİM BİR YÜCELENE HEBA OLSUN Kİ!!! BU YÜÜCELENLERDE HER ŞEYİYYLE GÖREVLERDE VERİLMEYE GÖRSÜN........SAYGILARIMLA DİYEMİYORUM
? ESKİ İKV SEVERİ OLAN TIILSIM SÖZCÜSÜ......MERRYMANADO
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Lonca Efaneler
ıkv yonetım ance akce ve plus satmanın peşınde, kurdukları destek bıle ıstedıgıne cevap verıyor ıstemedıgıne cevap vermıyor, yıllardır harcadıgımız emeklere yazık cıdden, savaşcılar curuyor, yazıkar olsun akcenın kolesı olmus yonetıme
''Mum olmak kolay değildir.Işık saçmak için önce yanmak gerek."
Hz.Mevlana
Hz.Mevlana
- clgnqenc
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Evet arkadaşa sonuna kadar katılıyorum O zaman biz Savaşçı Karakterimizi Silelim Yada Siz Savaşçıyı Kök Kaldırın Zaten Kalkmışta...
Çok haklısınız yönetimi kınıyoruz lütfen bütün arkadaşalr destek versinler lanet olsun bu oyunu bırakalım mı illa istemiyorsanız çekip gidelim yeter artık yeter buramıza kadar geldi dunyanın plusu alıyorum satıyorum dunya kadarda para kazandırıyorum reklamlarımızı yapıyorum cafemde cafeler ayıp ya yeter yonetım ılgıleneceksenız ilgilenın yoksa savascı bırakalım kasmayalım "İstanbul kıyamet vakti" değil oyunun adı "İstanbul büyüler ve şifacılar vakti" oldu yeter ya !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
İstanbul Hırsızlar Vakti
-
- Acemi Savaşçı
abramm yani ibrahim abiye sonuna kadar katılıyorum bence oyunun adı istanbul ticaret bankası olması geremeli akçeden başka birşeyle ilgilenilmiyor...
- OLUMSUZCZ38
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Best of Best
bende 1 konu actım saten arkadaslar adamlar savascıları resmen göz önünden cıkartmıslar büyücüler saten güclüydü birde yeni tesla ve hayvan cıktı ama savascıya birsey getirmediler dikkat dagıtmanın yavaslatıcısını yüzde 50 yapın baride bizim dikkatte iş görsün adamların teslaları masallah bi tesla acıyor savascı pert kusura bakmayında ben sifaylamı savasacagım büyyülemi savasacagım adı üstünde savascı savascıyla savasacagız ama savascı ölü artık lanet olsun

bizim şu an ben ve savaşcıya haksızlık yapıldıgına inananlar ki ben kalbten inanıyor ve zaten gözlemliyorum cıkıp yönetimden birilerinin acıklama yapmaları 1nisan şölenlerini kutluyolarmış evet şifa ve büyücüler icin öyle kutlayın bakalım ama bizim icin bi anlam ve degeri yoktur 1nisanın ikv yönetimi emim olunuzki bu 1nisan 2011 hic unutmuycaz sizde bizlerde bu tarihi unutmayalım
kardeşım vallla çk doğru dıyon helal olusn sana arkandayımadem yazdı:) VALLA DOSTUM COK GÜZEL KONUŞMUSSUN HELAL OLSUN SANA 4 SENELİK EMEK VERDİGİMİZ İKV OYUNUNU İÇİNDE BULUNDUGU BU SAVAŞCI CARLARIIMIZA YAZIK VERDİGİMİZ OKADAR EMEK YAZIK..........
BEN BURDAN İKV YE VERDİGİM O KADAR EMEK İN HAKKINI HELAL ETMİYORUM ( KISA BİR ÖRNEK SADECE 1 TANE )
BEN AKŞAM İŞTEN GELİP 7DE OTURUP SABAH 7 YE KADAR MADEN PEŞİNDE KOŞUP ELEMENT DİZİM VE EMEGİM BİR YÜCELENE HEBA OLSUN Kİ!!! BU YÜÜCELENLERDE HER ŞEYİYYLE GÖREVLERDE VERİLMEYE GÖRSÜN........SAYGILARIMLA DİYEMİYORUM
? ESKİ İKV SEVERİ OLAN TIILSIM SÖZCÜSÜ......MERRYMANADO