EVET BİR MAKİNALI TÜFEK GELSE İYİ OLMAZMI YAVAŞ ATASIN AZ VURSUN AYNI TELSA GİBİ VEDE DÜKKANDA BUNUNDA ÖRNEDĞİN
GT-251(İDARE EDER) GTB-356(GÜZEL) GBT 521(ÇOK İYİ) MODELLERİ SATILABİLİR...
YORUMLARINIZ BEKLİYORUM LÜTFEN SAÇMALADAN...
Peki şifacıların akçesiz yürüyen hayvanları var büyücüler akşeyle yürüyo savaşçılar komple akçeyle alıyo ne kadar adalet var bunu yapsalar buda yürümicek
arkadaş savaşcılara verilen görev itemleri ile şifalara verileni karşılaştırın bi bakın bakalım hangi sınıf önde savaşcı tek item max dizsin şifacıyı evire çevire kesiyor şifacıda illa çok sağlam olucaksın anca öyle savaşcı kesebilirsin şu sınıfa şifacıyı katmayın deli oluyorum oyunun en iyi ws atan karakteri savaşçıdır nokta o kadar eğer yok ben şunu kesemiyom yok ben bunu kesemiyorum diyen varsa o zaman açık açık söylüyorum bilader beceriksizsin diye yüzüne karşı söylerim savaşçı kullanamadığım halde büyüyü rahatlıkla kesiyorum 3 vuruş atmak çok mu zor büyüye bi vuruş 4 binden aşağı değil zaten
yok yok bi yetenek olsun ona basınca büyücünün üstüne uçaklar bomba atsın var mı böle bi şey makinalı tüfek gibi bi şey gelebilir ama onu yere kurmak için değil tüfek gibi elimize almak için kullanabiliriz