Arkadaşlar kenandayken çok esrarengiz birşey farkettim.Belki farkeden olmuştur.
Bir resim gördüm.Resimde diyorki ; Sıgınaklarda cin görülürse yapılacaklar....
Sonuçta İKV belli bir düzene göre hazırlandı.Öylesine konuldugunu düşünmüyorum.
Resim Aşağıda.Yorumlar sizlerin.
Edwardxx yazdı:Bu resmi görmüstüm fakat böyle bişey olcağını düşünmüyorum
Dediğim gibi İstanbul Kıyamet Vakti belli bir düzene göre hazırlanmış bir oyundur.Atmasyona yer yok.
Ruh Taşlarında yazan simgelerin bile anlamları var ilerde çözülecek.
Bu Cin olayı bence doğru.Kim bilebilir çemberlitaş ile birlikte gelebilir.
Genç bilginler sığınakları kullanırken cinlerin girmesi normaldir gizlice cin görünce ne yapılacağı sanıyor sanırım ama dedilerin ve kenanın cinleri orta tutacağını sanmam düşman olarak gelecekse Deli cin Zırdeli cin olabilir ve Psikopat cin gibi
Bunu meteor tabelasındaki ''Dikkat kurt çıkabilir,taş tüşebilir.'' cümlesiyle aynı say.Demek zamanında cin sızıntıları oluyormuş içeri.Ancak oyun içinde böyle bir eklenti söz konusu olamaz.
Alakası yok cinler heryerde baş belası cinler her zaman vardı 29 zamanı 39 zamanı 49 zamanı her yerde var .Orada gerçekçilik adına yapmışlar.Cin min girmez girerse imha ederler merak etme
Cinler oyunun baş aktörleri diyebiliriz, turkoxHAMSTER'ın da dediği gibi her yerde karşımıza çıkıyorlar..
Sizlere İKV Yarımada Mecmuası - 2004 Kayıp İlanları'ndan bir kayıp haberi göstermek istiyorum;
"Kayıp: İnceleme amacı ile, Bizans mezarlarından alınan on beş adet, iyi durumda kılıç, çalınmıştır. Çalanlar antrepo yönüne doğru ilerlerken görülen, kısa boylu mahluklardır. Kılıçların akıbetlerinden haberi olanların, Komutan'a ivedi haber göndermeleri rica olunur"
Yarımada mecmuası 2004 – Kayıp İlanlar
Haberde, kılıcı çalanlar "Cinler" dir. Bizans Mezarları'ndan kasıt miğrat veya labirent olması gerek. Yani miğratta ve labirentte cinler yağmalama yapmışlar. Yukarıdaki bilgileri aşağıdaki adresten öğrenebilirsiniz..