savaşçı yetenekleri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
utku
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

savaşçı yetenekleri

Mesaj gönderen utku »

Savaşçılara ne kadar eziyet ettiniz.

Önceden sakınma açardık 60 zırh olurdu. Meteor kullanamazdı büyücüler.

Eskiden kutup zihin yoktu savaşçılar büyücüleri kesebiliyodu.

Vb.

Simdi de sivas kangalı, tesla gözcü. Savaşcı için ne yapıldı ?

Gün geçtikçe büyücü, şifacılara bi ayrıcalık geliyo.

Savaşçılara ne oldu?

Kanatma çöp oldu büyü bozmayla geçebiliyo

Dikkat dağıtma artık sadece 1 tane atılabiliyo

Durdurma patronları etkilemiyo ve zihin atsak bile büyü bozma geçirebiliyo büyü bozmada yetenek değilmi

Sakınma hala işe yarasada kaç savaşçı kullanabiliyo.

Yanına hayvan yok daha bekliyoruz.

Eskiden büyücülerden şifacılardan az da olsa 1-2 hayvan çekmek için kışkırma kullanıyoduk şimdi tank olcakmışız.

Gurup bölgelerine zaten alınmıyoruz.

Ejder yükseltme geldi 2 büyüyüde arttırıyo ama ecel getiren yada latif sadece max hasarı arttırıyo.

Bide ofansif geldi 60 sn bekliyoruz savaşa başlamak için

Daha fazlasıda var şimdi ne yapıcaksınız
Manyakk [49]
Kullanıcı avatarı
MaSSacHuSeTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: savaşçı yetenekleri

Mesaj gönderen MaSSacHuSeTT »

bence hiç fark yok savaşcılar zamanında daha çok tercih ediliyordu artık büyülerde sıra ki şöyle bir şey var görev itemlerini dizen savaşcı bile sağlam item dizmeyen şifacıyı kesebiliyor aslında buda haksızlık değilmidir onuda geçtim kasarken en hızlı savaşcı kasıyor ama hiç bir savaşcı kalkıp şifalara haksızlık bizim kadar hızlı kasamıyor demiyor yada o kadar uğraşıp charı kasmış e buda onun hakkı diyen yok fakat büyülere bişi diyemicem çünkü büyülerde aşırı ayrımcılık var
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
Kullanıcı avatarı
utku
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen utku »

MaSSacHuSeTT yazdı:bence hiç fark yok savaşcılar zamanında daha çok tercih ediliyordu artık büyülerde sıra ki şöyle bir şey var görev itemlerini dizen savaşcı bile sağlam item dizmeyen şifacıyı kesebiliyor aslında buda haksızlık değilmidir onuda geçtim kasarken en hızlı savaşcı kasıyor ama hiç bir savaşcı kalkıp şifalara haksızlık bizim kadar hızlı kasamıyor demiyor yada o kadar uğraşıp charı kasmış e buda onun hakkı diyen yok fakat büyülere bişi diyemicem çünkü büyülerde aşırı ayrımcılık var

büyüler daha rahat kasılır savaşçıyla kasarken hep önünden çekiyolar zaten
Manyakk [49]
Kullanıcı avatarı
FaunTLeRoy
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen FaunTLeRoy »

Görev İtemleri

Yücelen Halit Pantolon
Yücelen Halit Ayakkabı
Yücelen Eldiven
Urban Tora Tora Satır

bu itemlerin üzerine yücelen kolye & yüzük aldın mı hatta belki almadan da emin değilim büyücüyü zihin tutulması geldi mi kesersin bu haksızlık değil midir ?
Adam 600 - 700m para harcıyor büyücüsüne böyle bir savaşçıya zihin tutulması yüzünden kesiliyor bu adalet midir haksızlık mı ?
Resim

ResimResim
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Serserixkratos »

FaunTLeRoy yazdı:Görev İtemleri

Yücelen Halit Pantolon
Yücelen Halit Ayakkabı
Yücelen Eldiven
Urban Tora Tora Satır

bu itemlerin üzerine yücelen kolye & yüzük aldın mı hatta belki almadan da emin değilim büyücüyü zihin tutulması geldi mi kesersin bu haksızlık değil midir ?
Adam 600 - 700m para harcıyor büyücüsüne böyle bir savaşçıya zihin tutulması yüzünden kesiliyor bu adalet midir haksızlık mı ?
Bir akıLLıda burda :D Kardeşim Büyücü yakın siLah Dövüş Uzmanımı :D Rakıbını uzaktan ındırcek at 2 buyu savascı yıkıLır zıhın tutulmasımı yedın buyu bozmayı 15 ver yeter
Savascıyı uzaktan halledcen :D
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'

Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Kullanıcı avatarı
MaSSacHuSeTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

ezbere konuşmayalım yaw ortaya delil koyun öyle konuşun ben diyeceğimi dedim size ayrıca yukardaki arkadaş doğru söylüyor savaşcıda o kadar para vermöenize gerek yok ama büyücüde çok fazla para harcıyacaksınız heleki şifada adam gibi item vermiyorlar görevden ayrıca savaşcı kolay kolay ölmüyor büyücü hemen ölüyor dayanamıyor 2 3 cin gelsin zaten asiti öldürüyor büyüyü :D
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

MaSSacHuSeTT yazdı:ezbere konuşmayalım yaw ortaya delil koyun öyle konuşun ben diyeceğimi dedim size ayrıca yukardaki arkadaş doğru söylüyor savaşcıda o kadar para vermöenize gerek yok ama büyücüde çok fazla para harcıyacaksınız heleki şifada adam gibi item vermiyorlar görevden ayrıca savaşcı kolay kolay ölmüyor büyücü hemen ölüyor dayanamıyor 2 3 cin gelsin zaten asiti öldürüyor büyüyü :D
Sen Benım yazımı Oku anLarsın akıLLı :D

Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Kullanıcı avatarı
FaunTLeRoy
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen FaunTLeRoy »

Serserixkratos yazdı:

Yücelen Halit Pantolon
Yücelen Halit Ayakkabı
Yücelen Eldiven
Urban Tora Tora Satır

Bir akıLLıda burda :D Kardeşim Büyücü yakın siLah Dövüş Uzmanımı :D Rakıbını uzaktan ındırcek at 2 buyu savascı yıkıLır zıhın tutulmasımı yedın buyu bozmayı 15 ver yeter
3.5 / 4 yıldır büyücü kullanıyorum böyle profesyonellik görmedim
Gözümü açtın valla
bende savaşçıya ejder asa ile dalıyordum meğersem uzaktan saldıracakmışız

ADAMLAR AŞMIŞ KENDİNİ

Resim

ResimResim
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

FaunTLeRoy yazdı:
Serserixkratos yazdı:

Yücelen Halit Pantolon
Yücelen Halit Ayakkabı
Yücelen Eldiven
Urban Tora Tora Satır

3.5 / 4 yıldır büyücü kullanıyorum böyle profesyonellik görmedim
Gözümü açtın valla
bende savaşçıya ejder asa ile dalıyordum meğersem uzaktan saldıracakmışız

ADAMLAR AŞMIŞ KENDİNİ

Adam King dağıLın :D 4 yıLdır Büyü kuLLanıor :D

Kullanıcı avatarı
MaSSacHuSeTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Serserixkratos yazdı:
MaSSacHuSeTT yazdı:ezbere konuşmayalım yaw ortaya delil koyun öyle konuşun ben diyeceğimi dedim size ayrıca yukardaki arkadaş doğru söylüyor savaşcıda o kadar para vermöenize gerek yok ama büyücüde çok fazla para harcıyacaksınız heleki şifada adam gibi item vermiyorlar görevden ayrıca savaşcı kolay kolay ölmüyor büyücü hemen ölüyor dayanamıyor 2 3 cin gelsin zaten asiti öldürüyor büyüyü :D
Sen Benım yazımı Oku anLarsın akıLLı :D
ne alaka bilader adam savaşcı görev itemlerini yazıyor sen kalkmış 2 büyü atar keser diyorsun itemsiz 2 büyü at kes bakalım savaşcıyı artık nasıl keseceksen ki itemlede 2 büyü atmayla zor kesersin o ayrı mesele

“Genel Etkileşim” sayfasına dön