Kadim Hidra Hk. Bilgilendirme ...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Ata

Kadim Hidra Hk. Bilgilendirme ...

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Kadim Hidra'nın Kesilmesi İçin

- Kadim Hidra kime saldırıyorsa o kişi alan etrafında durmadan yürüyecek ve deparı varsa depar atacak bu arada ortamda bulunan savaşçılar da dikkat dağıtma atıp K.Hidranın hareket etmesini engellicek
- Hidra kendi yerinde dönüp dururken orda bulunan savaşçılar saldıracaklar kadim hidra Kükrediği zaman dikkati siliyor anında tekrar dikkat dağıtma atılacak
- Yere doğru ateş püskürtürken şifacıalr can kurtaran savaşçılar sarsılmaz büyücüler kutup esintisi yeteneğini açarak saldırıdan kurtulacak.
- Hidra kime Kükrüyorsa o kişiye anında ck atılacak ve ölmemesi sağlanacak
- Kadim Hidra şu ana kadar tespit edilen %9 ve %5 (Tahminen Kalan Yüzdelik canlarda bir kere daha ayağını vuruyor)canlarda Ayağını yere vurarak herkesi öldürüyor.Bundan kurtulmak için Yazıyı ve sallantıyı gördüğünüz anda CK , Kutup Esintisi ve Sarsılmaz Açmanız lazım ....

Ancak bu şekilde K. Hidranın kesilebileceğine inanıyorum..
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: Kadim Hidra Hk. Bilgilendirme ...

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Evet bunların hepsini uygularsak kesilme ihtimali yüksek . Ancak herkezin buna Uyması lazım ??
Kullanıcı avatarı
snmz35
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen snmz35 »

herkesın bunları yapması cok zor
Göster
Tahammül

Seviyoruz bu hayatı
Kullanıcı avatarı
FERRO
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen FERRO »

evet hidra taktiği budur..
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL
Resim
Kullanıcı avatarı
Trendd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Trendd »

ORHANBEY yazdı:

- Kadim Hidra kime saldırıyorsa o kişi alan etrafında durmadan yürüyecek ve deparı varsa depar atacak bu arada ortamda bulunan savaşçılar da dikkat dağıtma atıp K.Hidranın hareket etmesini engellicek
- Hidra kendi yerinde dönüp dururken orda bulunan savaşçılar saldıracaklar kadim hidra Kükrediği zaman dikkati siliyor anında tekrar dikkat dağıtma atılacak
- Yere doğru ateş püskürtürken şifacıalr can kurtaran savaşçılar sarsılmaz büyücüler kutup esintisi yeteneğini açarak saldırıdan kurtulacak.
- Kadim Hidra şu ana kadar tespit edilen %9 ve %5 (Tahminen Kalan Yüzdelik canlarda bir kere daha ayağını vuruyor)canlarda Ayağını yere vurarak herkesi öldürüyor.Bundan kurtulmak için Yazıyı ve sallantıyı gördüğünüz anda CK , Kutup Esintisi ve Sarsılmaz Açmanız lazım ....

Gerçktende Bütün Hepsini Yaazmışsın Teşekkürler.

Hidra Taktiği Budur Fakat okadar Çok Kişinin Uyacagını sanmıyorum.

Emeğe Saygı. ;) 8-)

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Essoperagma
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Essoperagma »

hidrayı suyun içine sokabilirseniz ayağını yere vurmasının bi etkisi olmuyomuş duyduğum kadarıyla. ama çooook saçma da olabilir zira kadim hidranın mekanını görmedim. su ya girilip girilemediği konusunda da bilgim yok.
eğer aslı varsa ayağını yere vurması konusunda su çok iyi bi çözüm olacak gibi görünüyo.
Kullanıcı avatarı
Trendd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Trendd »

Essoperagma yazdı:hidrayı suyun içine sokabilirseniz ayağını yere vurmasının bi etkisi olmuyomuş duyduğum kadarıyla. ama çooook saçma da olabilir zira kadim hidranın mekanını görmedim. su ya girilip girilemediği konusunda da bilgim yok.
eğer aslı varsa ayağını yere vurması konusunda su çok iyi bi çözüm olacak gibi görünüyo.

Bence bir Alakası yok Denedm olmadı ama yanından gecerken olabilir.işte foto Ayrıca Hidranın Geldiği yer :)

Resim :twisted:
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Cesurlar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Cesurlar »

ORHANBEY yazdı:

-%9,6,3 ayağını yere vuruyor ck veya sarsılmaz açılması lazım
Kullanıcı avatarı
Ek1nc1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Ek1nc1 »

Grup ile bu zorda Loncalar anlaşıp bu şekilde kesebilir gibime geliyor.
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal
Kullanıcı avatarı
BLackGezz0
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Yeniçeri Loncası

Mesaj gönderen BLackGezz0 »

Arkadaşlar bugün uyguladığımız yöntemi anlatıyım. Öncelikle 2 kişi veya 15 puan verirse 1 kişide olabilir savaş narası atarak kendisine çekicek. Diğer savaşçılar ise sürekli dikkat atıcak ve o kişiye saldırmasını engelliycek. İsterseniz 100bin vurun savaş narası atan kişiye dalıyor. Bugece biz denedik lakin savaşçı eksikliğinden başaramadık. Son olarak 5 canda öldük malesef...

Resim
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco

Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..

SOKRAT ST

“Genel Etkileşim” sayfasına dön