Karakterimi soyan kişi veya kişileri bu gün içerisinde Batman Cumhuriyet Savcılığına şikayet etmiş bulunmaktayım.Hukuksal olarak bana yardımını esirgemeyen‘’Justlov’’ kardeşime teşekkür ederim. En kısa zamanda konu hakkında bilgilendirme yapacağımdan şüpheniz olmasın. Çalan kişi veya kişilerin karakter isimlerini bilmeme rağmen forumda bulunan kurallar nedeni ile isimleri açıklamayacağım. Teşekkürler kalın sağlıcakla… Şikâyet Dilekçemin Resim örneği;
IIxFeDeRaLxII Federall
"Ölümle hiçbir zaman karşılaşmayacaksın. Ölüm varsa sen yoksun, sen varsan ölüm yok. O halde ölümden korkmak ahmaklıktır."
Doğru olanı yapmışsın . Çalan kişi bunu görüyorsa eminim gereğinden fazla korkmuştur . Birde bir sorum olacaktı . Çalan kişi bunları görüp Karakterini İade ederse davadan gerimi çekileceksin ?
berkan587 yazdı:Doğru olanı yapmışsın . Çalan kişi bunu görüyorsa eminim gereğinden fazla korkmuştur . Birde bir sorum olacaktı . Çalan kişi bunları görüp Karakterini İade ederse davadan gerimi çekileceksin ?
Çekilmesini asla önermem :!: Oyunun daha kaliteli oyuncularla hayatını devam ettirmesi için böyle bir durumda ne gibi bir işlem yapılması gerektiği ve sonuçları hakkında bu olay önemli bir örnek olacaktır.
berkan587 yazdı:Doğru olanı yapmışsın . Çalan kişi bunu görüyorsa eminim gereğinden fazla korkmuştur . Birde bir sorum olacaktı . Çalan kişi bunları görüp Karakterini İade ederse davadan gerimi çekileceksin ?
Hayır Vazgeçmem Nedenini Sorarsan..O Kadar Emek Harcadım Gelip Adam Gibi İsteseydi Lazımdır Deseydi Verirdim..Çaldığı EŞyalar Dışında Mor Olan İtemleri İse Yere Atmış..Senin Başınada Aynı Şekil Olsa Sende Vazgeçmezdin..Bugün Vazgeçersem Yartın Öbürgün Sizede Aynı Şekil Olur..Bu Şikayetleri Okuyanlar Bir Daha Çar Soyamazlar.Çalınan Eşyalarımı Geri Alsam Dahi Davadan Vazgeçmem Aklı Başına Gelir Umarım..
IIxFeDeRaLxII Federall
"Ölümle hiçbir zaman karşılaşmayacaksın. Ölüm varsa sen yoksun, sen varsan ölüm yok. O halde ölümden korkmak ahmaklıktır."
Hayır Vazgeçmem Nedenini Sorarsan..O Kadar Emek Harcadım Gelip Adam Gibi İsteseydi Lazımdır Deseydi Verirdim..Çaldığı EŞyalar Dışında Mor Olan İtemleri İse Yere Atmış..Senin Başınada Aynı Şekil Olsa Sende Vazgeçmezdin..Bugün Vazgeçersem Yartın Öbürgün Sizede Aynı Şekil Olur..Bu Şikayetleri Okuyanlar Bir Daha Çar Soyamazlar.Çalınan Eşyalarımı Geri Alsam Dahi Davadan Vazgeçmem Aklı Başına Gelir Umarım..
Hımm... o zaman bu yolda devam İnşallah üyeliğini ve eşyalarını geri alırsın .
Hımm... o zaman bu yolda devam İnşallah üyeliğini ve eşyalarını geri alırsın .
Üyeliği Kurtardım İşte Eşyaları Almış..
IIxFeDeRaLxII Federall
Gerçekten İKV de Artık Hakkını Arıyan Kişileri Görmek Benı Sevindiriyor. Bu Oyundakı Asalak Yaşıyanlara Haddını Bıldırmek Gereklıdır.Doğru Bir Tercih Yapmışşın Hayırlısı Olur İnsallah...
Öncelikle geçmiş olsun inşallah bir an önce alırsın eşyalarını fakat bir sorum olucak çalan kişi bulununca hapis mi yatıcak ? bilgilendirirsen sevinirim