Arkadaslar Herkese önce Selamımı vereyım... Nasılsınız?.. Bundan yaklaşık 20 gün önce falan carlarım ve kullanıcı hesapların iki tane bacaksız tarafından işgal edildi... Neyseki geri alabildim alanları da buldum hiç ummadığım iki kardeşim yapmış bunu... Öncelikle şuna değinmeliyim burada konu açıp bir kaç arkadasa kufretmişler bazı istenmeyen durumlar yasanmış herkesten kendi adıma özür dilerim.. Bilemezdim böyle birşey yapabileceklerini... mesajlara baktım Toker'e ve Göktürk'e ağza alınmayacak kabalıkta laflar söylenmiş kardeşler özür dilerim gereken ceza verildi hem tarafımca hemde ailelerine bildirdim artık bu oyunu oynayamayacaklar çarlarımı da geri aldım... Hakkınızı helal edin kusra bakmayın insanlık hali yaptık bir hata şimdiki cocuklarda çok uyanıklar ben şifremi ezberleyeceklerini düşünmemiştim 1 kere girdim yanlarında oyuna neyseki açık verdiler...
Herkese saygılar sunar oyunda bol şans ve eğlenceler dilerim...
Expendable & Punitive bu iki çarın gerçek sahibi benimdir.. kime ne laf ettilerse başka bilmiyorum bizzat özür dilerim....
Yaşanan Tatsızlık!!!
- Expendable
- İskele Babası
Yaşanan Tatsızlık!!!
Yarının Farklı Olacağına Kendi Kendine Söz Verirsin, Ama Yarın Çoğu Zaman Bugünün Tekrarı Olur... '' James T. McCay ''
- Expendable
- İskele Babası
Re: Yaşanan Tatsızlık!!!
ınsallh okumussunuzdur arkadaslar
Yarının Farklı Olacağına Kendi Kendine Söz Verirsin, Ama Yarın Çoğu Zaman Bugünün Tekrarı Olur... '' James T. McCay ''
Re: Yaşanan Tatsızlık!!!
kardeşim o iki bacaksızdedğin arkadaşlar snn carına selam verdik ağıza alınmayacak küfür ettiler ve gözlüklerimi çaldılar eğer geri verilmesse yasal işlem başlatıcam m2 ateş şarjlı lodos gözlüğü saygılarım la adım Onur Oyundaki adım Yalnızxxkoboy susturuldum itemimi geri vereceksen ozel mesaj at aksi hadlde işlem başlatıcam