Gangbang HK.

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Gangbang
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Gangbang HK.

Mesaj gönderen Gangbang »

oyunda benim hakkımda dedi kodular mevcut mesela neymişte hırsız falan mışım ! :D gülüyorum sadcee bunaa benıı bıleın biliyo bi kaç kendını bilmez klana ne yazsam yorum yapıyoo .. kanıtlıcak tek bi deliliniz varsa buraya resim atın oyunu bırakacam carlarımı silcem .. mumyanın lanetı özellikle sana hadi hodri meydan .. 8-)
GangBang !
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Klan: Lodos

Re: Gangbang HK.

Mesaj gönderen bilinmez »

Bu GangBang oyunda sahte ep sata sata milleti dolandırdı sonra adı çıkınca oyunu bıraktı şimdi adam olmuş artisleniyor çok değil 1 yıl önce oynayanlar senin ne olduğunu bilir bu aptalın tüm sevenlerine duyrulur ;) Jethro dan farkı yok.
EmRReX67
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen EmRReX67 »

bilinmez yazdı:Bu GangBang oyunda sahte ep sata sata milleti dolandırdı sonra adı çıkınca oyunu bıraktı şimdi adam olmuş artisleniyor çok değil 1 yıl önce oynayanlar senin ne olduğunu bilir bu aptalın tüm sevenlerine duyrulur ;) Jethro dan farkı yok.
solenecek hersey solenmiş bize sadece solenenleri tebrik etmek , takip etmek kalır..
Kullanıcı avatarı
cilek
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen cilek »

Gangbang yazdı:oyunda benim hakkımda dedi kodular mevcut mesela neymişte hırsız falan mışım ! :D gülüyorum sadcee bunaa benıı bıleın biliyo bi kaç kendını bilmez klana ne yazsam yorum yapıyoo .. kanıtlıcak tek bi deliliniz varsa buraya resim atın oyunu bırakacam carlarımı silcem .. mumyanın lanetı özellikle sana hadi hodri meydan .. 8-)
Buyrun arkadaşlar bu veletin face adresi http://www.facebook.com/gangsta.life

“Genel Sohbet” sayfasına dön