Gangbang HK.
Gangbang HK.
oyunda benim hakkımda dedi kodular mevcut mesela neymişte hırsız falan mışım !
gülüyorum sadcee bunaa benıı bıleın biliyo bi kaç kendını bilmez klana ne yazsam yorum yapıyoo .. kanıtlıcak tek bi deliliniz varsa buraya resim atın oyunu bırakacam carlarımı silcem .. mumyanın lanetı özellikle sana hadi hodri meydan ..
GangBang !
Re: Gangbang HK.
Bu GangBang oyunda sahte ep sata sata milleti dolandırdı sonra adı çıkınca oyunu bıraktı şimdi adam olmuş artisleniyor çok değil 1 yıl önce oynayanlar senin ne olduğunu bilir bu aptalın tüm sevenlerine duyrulur
Jethro dan farkı yok.
solenecek hersey solenmiş bize sadece solenenleri tebrik etmek , takip etmek kalır..bilinmez yazdı:Bu GangBang oyunda sahte ep sata sata milleti dolandırdı sonra adı çıkınca oyunu bıraktı şimdi adam olmuş artisleniyor çok değil 1 yıl önce oynayanlar senin ne olduğunu bilir bu aptalın tüm sevenlerine duyrulurJethro dan farkı yok.
Buyrun arkadaşlar bu veletin face adresi http://www.facebook.com/gangsta.lifeGangbang yazdı:oyunda benim hakkımda dedi kodular mevcut mesela neymişte hırsız falan mışım !gülüyorum sadcee bunaa benıı bıleın biliyo bi kaç kendını bilmez klana ne yazsam yorum yapıyoo .. kanıtlıcak tek bi deliliniz varsa buraya resim atın oyunu bırakacam carlarımı silcem .. mumyanın lanetı özellikle sana hadi hodri meydan ..
![]()