hidrayı kacıranlar icin
-
mehmet9648
- Acemi Savaşçı

hidrayı kacıranlar icin
hidrayı keserken kacırıyolar bu gün 20.1.2010 tarihinde hidrayı kesmeye giddik 30 canı kalıyo kacırıyolar tekrar vuruyoz gene kacırıyolar ama o kalabalıkta kimin vurduğunu bilimyom ama
o arada bölgeden gecenleri okudum hidranın 2 canı kalmış kacarmışlar hünxgüner öle yazıyodu böleden yazdı ben derim ki bu kacırmalar olmasa daha iyi olmasmı anlaşrak yapalım önce 1 grup sonra 1grup o şekilede keselim hidrayı kacırınca canıda az olunca insan o anda sinirden kötü sözler söyleyebilir ben bunun icin (birazda kendim icin) LÜTFEN ama LÜTFEN hidrayı kacırmayın sizden tek isteğim bu
Re: hidrayı kacıranlar icin
Oraya bizim ekibin bir el atması gerek.
Eskiden Solucan görevini yaparkende benzer olaylar yaşanıyordu.Ama 1 gecede 10 defa kesmişizdir Solucanı.
Buradan sesleniyorum LODOS'un saygıdeğer insanlarına.Anladı onlar...Hidra partisi düzenliyelim hafta sonu ne dersiniz
Arzlarıda bekleriz yardıma ve görevlerine yardım etmeye.
Eskiden Solucan görevini yaparkende benzer olaylar yaşanıyordu.Ama 1 gecede 10 defa kesmişizdir Solucanı.
Buradan sesleniyorum LODOS'un saygıdeğer insanlarına.Anladı onlar...Hidra partisi düzenliyelim hafta sonu ne dersiniz
Arzlarıda bekleriz yardıma ve görevlerine yardım etmeye.
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
engin abi seni dinliyorlar...Lordofxduhuman ve Samaraxlider bugün sabah arzlar olarak hidrayı kesioruz itoğlu itler gelip kaçıyorlar...söle yoksa vala arzlar ağızlarına çıkcaklar:Ditoğlu itler size sesleniom aslında size güzelcene bi ana avrat sövmek vardı ama...oyudna zatan bol bol küfür yediniz..
engn abi sölersen biizm utlu edersin
engn abi sölersen biizm utlu edersin
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- STr0nGMaN
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sinop
Hidrayı kaçıranlara sesleniyorum;
Arkadaşlar zaten Hidra ölünce en fazla 5 dk sonra kalkıyor kaçırmanıza ne gerek var onu anlamıyorum.
Arkadaşlar zaten Hidra ölünce en fazla 5 dk sonra kalkıyor kaçırmanıza ne gerek var onu anlamıyorum.
Strongman
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
ArkadaşLar Bide DiyorLarki Kaçırmamamız İçin Bize Para Verin Kaçırmayalım DİoLar Ne ŞerefsizLer Varya bu oyunda Oyunun İçine SıçtıLar Artık