Yönetim Ve Destek Ekibi Anlayışı ...

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
IQIOrHaNBeYIQI
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Yönetim Ve Destek Ekibi Anlayışı ...

Mesaj gönderen IQIOrHaNBeYIQI »

Yanıt :
Merhaba,

Af nedeni ile, üyeliğinde hata yada benzeri nedenlerle "haksız kazanç elde etmiş" karakterlerin sahip oldukları öğelerle oyun dünyasına zarar vermemesi için;

29 seviye ve üstünde karakteri olmayan üyeliklerdeki tüm karakterler SİLİNMİŞTİR.

30 seviye ve üstü karakteri olan tüm üyeliklerde, karakter çantası, karakter kasası, parası, klan parası ve şanı SİLİNMİŞTİR. Bu karakterlerin üzerlerindeki eşyalara (kolye, yüzük, zırh, silah, gömlek, pantolon, ayakkabı) ise müdahale edilmemiştir.

Bilginize

Çarımda 1 tane bono bile olmamasına rağmen yinede silindi ama içinde sahte para varsa helal olsun yönetime ama olmadıgı içinde kimseye inceleme yapmadılar.Ve üstelik komik olan şu bono basan arkadaşların çarları açılmadı dediler halbüki bütün çalar açıldı bono basan basmayan bono basanları bi şekilede açacaklardı ama nasıl oda böyle oldu.Nys konuya giriyim yukardaki yazı bana destekten gelen cevap yazısıdır ve 5 6 seferdir gönderdiğim mail e böyle cevap verdiler hepsinede birileri alışmış sürekli birilerinin üstünden zengin olmaya birilerini ezerek çiğneyerek hak yiyerek zengin olmaya alışmışlar işte biz böyle bi oyunun oyuncusuyuz arkadaşlar böyle bi milletin vatandaşıyız ama milletimiz alışmış vurdumduymaz olmaya bu olay aynı şudur arkadaşlar Tarladan cıkan bir patates 80 krş a çıkıyorsa haldeki fiyatı 1200 1600 arası ama pazardaki tezgahlarda 4 lira msela kim kazanıryor o kadar parayı 80 krş nerde 4 lira nerde unutmayın arkadaşlar bugün haksız yere bize olan şey yarın sizede olur haksız yere YORUM SİZİN ...
Kullanıcı avatarı
Yoyu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yönetim Ve Destek Ekibi Anlayışı ...

Mesaj gönderen Yoyu »

Bu yönetimin cezasını oyuncular çekiyo bir işi doğru yapın sizin beceriksizliğinizi bizim çekmemiz mantıksız.Bu hatalar kaç senedir var kaç kere forumlara konu açıldı ama araştırmadınız.700.000 binlik oyunda(sizin inandığınız 700.000)hatadan başka bir şey yok bu yapılan haksızlıkta yönetimin benden [Ç]aldığı emeklerimi helal etmiyorum
Yoyu

Resim

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.
Kullanıcı avatarı
PHxFeRYaD
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen PHxFeRYaD »

Aynen katılıyorum .yönetimin yürüttüğü politika saçmalıktan başka birşey değil resmen kurunun yanında yaş ta yanıyor.Benm bir mağduriyetim olmamasına rağmen yinede ortada haksızlık olduğu kanısındayım.
Yapabilecekleriniz hayal edebildiklerinizle sınırlıdır
Kullanıcı avatarı
BLACKMAN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen BLACKMAN »

IQIOrHaNBeYIQI yazdı:Yanıt :
Merhaba,

Af nedeni ile, üyeliğinde hata yada benzeri nedenlerle "haksız kazanç elde etmiş" karakterlerin sahip oldukları öğelerle oyun dünyasına zarar vermemesi için;

29 seviye ve üstünde karakteri olmayan üyeliklerdeki tüm karakterler SİLİNMİŞTİR.

30 seviye ve üstü karakteri olan tüm üyeliklerde, karakter çantası, karakter kasası, parası, klan parası ve şanı SİLİNMİŞTİR. Bu karakterlerin üzerlerindeki eşyalara (kolye, yüzük, zırh, silah, gömlek, pantolon, ayakkabı) ise müdahale edilmemiştir.

Bilginize

Bu tam olarak ne zaman gerçekleşti silinme işlemi ?
єѕкι ∂σѕттαη ∂üşмαη σℓмαz” вυηℓαя єη вüуüк уαℓαηℓαя
IQIOrHaNBeYIQI
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen IQIOrHaNBeYIQI »

03.03.2011 de bütün banlı olan çarların kasa ve çantası boşaltıldı ve üstelik bono basanların çarları açılmadı dediler hanlbüki hepside açık şuan :)
Kullanıcı avatarı
starMad
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen starMad »

Evet Bonocular Yüzünden Teşkilatta Daha pahalı bu materyaller...
Altefdört

“Genel Sohbet” sayfasına dön