YÖNETİCİLER HEEN CEVAP YAZIN!!!!!
- ahmettavus09
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
YÖNETİCİLER HEEN CEVAP YAZIN!!!!!
YA BEN ASABI KEYF ÜRETTİM ŞİFAMA OYUN GERİ SARILDI GİRDİĞİMDE NE ASAB-I KEYF NEDE MATERYALLER VARDI..ŞİMDİ BİZİM ZARARIMIZI KİMM KARŞILIYACAK..HEMEN Bİ ÇARE BULUNMASINI İSTİYORUM.AKSİ TAKTİRDE OYUN ÇOK KAN KAYBEDER...

- infazxfatih
- Işık Hanım'ın Elemanı

Re: YÖNETİCİLER HEEN CEVAP YAZIN!!!!!
Geçmiş Olsun Ahmet. Zararını Karşılamazlar Ama Yardımcı olabiliriz. Benimde Ejder Asaya Az kaldı D
İnfazxfatih
İnfazxfatih
İnfazxlouster _&_İnfazfatih_&_ İnfazxlauster
..........
..........

..........
..........

- Cordelio
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Real Living Real War
# Silinmiş ve bir zincirin ara parçası olduğu için geri alamadığınız görevleri alıp yapabilmeniz için Teşkilat'ın ele geçirip modifiye ettiği bir cihaz olan GB-Anı Mısır Çarşısında sizlere hizmet vermektedir.
- IxReaLxSaRaFiNxI -_- ReaLxCoRDeLio -_- RealxBaşkan
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Ŋє мυтℓυ тü®кüм Diуєηє !
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Gelince 35½ Alayı 3½
KaRŞıYaKa
K S K
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi

- Lonca: Deva
Tayfun konuyla ne alakası var laCordelio yazdı:# Silinmiş ve bir zincirin ara parçası olduğu için geri alamadığınız görevleri alıp yapabilmeniz için Teşkilat'ın ele geçirip modifiye ettiği bir cihaz olan GB-Anı Mısır Çarşısında sizlere hizmet vermektedir.
- kingping
- Sahaf Yardımcısı

vuruş hasarı yüksekmiydi bari kullandınmı bu yeni şahaser silahları hiç gözüm tutmadı özellikle ecel ..
Verdiğin sözleri nettin
Beni yakıp yıkıp gittin
Harabeydim viran ettin
Gözün aydın sevin gayrı ..
Beni yakıp yıkıp gittin
Harabeydim viran ettin
Gözün aydın sevin gayrı ..
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
Merhabalar dediğiniz gibi Geri Sarılmadan İteminiz gitmişse İKV sizi Mağdur etmez . http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ (Sunucunuz ve Karekterinizin Adını yazarak Mesaj Atmanız Zararınızın Karşılanmasına Yardımcı olacaktır)ahmettavus09 yazdı:YA BEN ASABI KEYF ÜRETTİM ŞİFAMA OYUN GERİ SARILDI GİRDİĞİMDE NE ASAB-I KEYF NEDE MATERYALLER VARDI..ŞİMDİ BİZİM ZARARIMIZI KİMM KARŞILIYACAK..HEMEN Bİ ÇARE BULUNMASINI İSTİYORUM.AKSİ TAKTİRDE OYUN ÇOK KAN KAYBEDER...
- StoryLine
- FareAdam Düşmanı

Lan olum sen kim ashabı keyf kim ufak atta civcivler yesinahmettavus09 yazdı:YA BEN ASABI KEYF ÜRETTİM ŞİFAMA OYUN GERİ SARILDI GİRDİĞİMDE NE ASAB-I KEYF NEDE MATERYALLER VARDI..ŞİMDİ BİZİM ZARARIMIZI KİMM KARŞILIYACAK..HEMEN Bİ ÇARE BULUNMASINI İSTİYORUM.AKSİ TAKTİRDE OYUN ÇOK KAN KAYBEDER...

GodFreyxKorsaNx
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi

- Lonca: Deva
Emre hislerime tercüman oldun kardeşimStoryLine yazdı:Lan olum sen kim ashabı keyf kim ufak atta civcivler yesinahmettavus09 yazdı:YA BEN ASABI KEYF ÜRETTİM ŞİFAMA OYUN GERİ SARILDI GİRDİĞİMDE NE ASAB-I KEYF NEDE MATERYALLER VARDI..ŞİMDİ BİZİM ZARARIMIZI KİMM KARŞILIYACAK..HEMEN Bİ ÇARE BULUNMASINI İSTİYORUM.AKSİ TAKTİRDE OYUN ÇOK KAN KAYBEDER...