Yenilikler bildiğiniz gibi İKV 'nin vazgeçilmez bir parçasıdır. Zaman ve emek isterler.
Uzun süredir yenilenmemiş Klan Gözlükleri'nin yeni görünüşe sahip modellerinin çıkması da yine uzun süredir hem sizlerin hem de biz geliştirme ekibinin arzusuydu.
Yeni çıkan eşyaların bir öncekilerden özellik olarak daha gelişmiş olması, tecrübeli İKV oyuncularının iyi bildiği genel bir uygulamadır.
Çıkan yeni seviyelerde ve yeniliklerde genellikle bunun oyunculara somut bir gelişim katması için yeni eşyaların eski alternatiflerinden daha güçlü ve pahalı olması da kaçınılmazdır.
Fakat siz oyuncularımızın önceki Nadide M2 gözlüklerden edinmek için gösterdiğiniz uğraşı da göz ardı edemeyiz.
Bu nedenle önümüzdeki 1 hafta içinde bu gözlüklerin de normal eşyalar gibi klan tüccarlarına normal tüccarlardaki oranlarla geri satılabilmesi (Plus Paketli kullanıcı için 1/3, Plus paketi olmayan kulanıcı için 1/5) eklenecektir.
İyi eğlenceler dileriz.
Sobee Studios Ekibi
İsteklerimizi göz ardı etmeyip yerine getirdiğiniz için teşekkürler.
M2 Gözlüklerin İşportaya Satılması Başlıyor !
M2 Gözlüklerin İşportaya Satılması Başlıyor !
TEKNİKSERVİS
ITEKNİKSERVİS
Mahşer’in her deliğine giren,
Bir avuç çılgından biri
TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”
Emekli{REHBER}
ITEKNİKSERVİS
Mahşer’in her deliğine giren,
Bir avuç çılgından biri
TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”
Emekli{REHBER}
- Sarhosimam
- Cin Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
HayırLı oLsun =)
Yenilikler bildiğiniz gibi İKV 'nin vazgeçilmez bir parçasıdır. Zaman ve emek isterler.
Uzun süredir yenilenmemiş Klan Gözlükleri'nin yeni görünüşe sahip modellerinin çıkması da yine uzun süredir hem sizlerin hem de biz geliştirme ekibinin arzusuydu.
Yeni çıkan eşyaların bir öncekilerden özellik olarak daha gelişmiş olması, tecrübeli İKV oyuncularının iyi bildiği genel bir uygulamadır.
Çıkan yeni seviyelerde ve yeniliklerde genellikle bunun oyunculara somut bir gelişim katması için yeni eşyaların eski alternatiflerinden daha güçlü ve pahalı olması da kaçınılmazdır.
Fakat siz oyuncularımızın önceki Nadide M2 gözlüklerden edinmek için gösterdiğiniz uğraşı da göz ardı edemeyiz.
Bu nedenle önümüzdeki 1 hafta içinde bu gözlüklerin de normal eşyalar gibi klan tüccarlarına normal tüccarlardaki oranlarla geri satılabilmesi (Plus Paketli kullanıcı için 1/3, Plus paketi olmayan kulanıcı için 1/5) eklenecektir.
İyi eğlenceler dileriz.
Sobee Studios Ekibi

İyi eğlenceler dileriz.
Sobee Studios Ekibi
IIAsiBeyII IIIAsiBeyIII xXPaRaMeDiCXx
Anladim ki; Insanlar, Susani KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi biLeni cantada KEKLIK saniyorlar! Oysa ki; Ben istedigim kadar HAYATIMDALAR..! Göz yumdugum kadar DURUSTLER, Sustugum kadar INSANLAR!
[OkaN]
Anladim ki; Insanlar, Susani KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi biLeni cantada KEKLIK saniyorlar! Oysa ki; Ben istedigim kadar HAYATIMDALAR..! Göz yumdugum kadar DURUSTLER, Sustugum kadar INSANLAR!
[OkaN]
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Sancak
Re: M2 Gözlüklerin İşportaya Satılması Başlıyor !
Valla o kadar tepki gösterip kızdığınız yönetim yine bizlerin istekleri doğrultusunda ilerliyor. Bence bizlerde bazı konularda artık daha anlayışlı olmamız gerekiyor. Yine bir kaç kendini bilmez yönetim yalakası diye benim bu iletime cevap yazacaklardır. Varsın yazsınlar. Herşey ortada.. Hangi oyunda bir yönetim oyuncuları ile bu kadar samimi veya onların arzuları doğrultusunda ilerliyor ? İKV yönetimine bizim isteklerimizi önplan'da tuttukları için tekrar teşekkürler...
İyi forumlar.
İyi forumlar.
m2 mor element gözlük kaç kp idi kafedeyim oyuna giremiyorumda ?
- xSagopaKajmerx
- Cin Avcısı

90 bin verip 30 bin alıcaz cooook az coook
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Çok az ya :S S
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi

evet katılıyorum 30 bin için UĞRAŞMASINLAR BİLE!xSagopaKajmerx yazdı:90 bin verip 30 bin alıcaz cooook az coook
http://bit.ly/qM7njk
- apomario
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: İhtiyarlar Heyeti
O zaman kalsın elinizde :evil: :evil: :evil:Grandxtexas yazdı:evet katılıyorum 30 bin için UĞRAŞMASINLAR BİLE!xSagopaKajmerx yazdı:90 bin verip 30 bin alıcaz cooook az coook
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi

elimizde kalmasını istemiyorum ama bu kadar az olmasıda çok saçma!apomario yazdı:O zaman kalsın elinizde :evil: :evil: :evil:Grandxtexas yazdı:evet katılıyorum 30 bin için UĞRAŞMASINLAR BİLE!xSagopaKajmerx yazdı:90 bin verip 30 bin alıcaz cooook az coook
http://bit.ly/qM7njk
Hiç olmamasından iyidir?
"Everything starts in the head"