Yeter

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
TaTaNgAxEbKK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Yeter

Mesaj gönderen TaTaNgAxEbKK »

Uygunsuz içerik silindi. İKV Resmi Forumları'nda sergilemiş olduğunuz olumsuz davranışlar sebebi ile üyeliğiniz 14 gün uzaklaştırılmıştır.

[GM]Kindar
Resim
Resim Resim

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa ;)
Resim
[/b][/i]
Kullanıcı avatarı
Trendd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Re: Yeter

Mesaj gönderen Trendd »

Karekterinize edilen hareketlere bir son mu vermek istiyorsun ?
Öyleyse hemen İKV Dükkan'a git ve bir TT Koruyucu al. Bu TT Koruyucu paketi 1 saat boyunca karekter yazışmalarınızı gözlemler.Böylece size edilen hakaretlere son verilir.Ayrıca bu paketin saati 500 akçe Evet evet yanlış duymadınız,sadece 500 akçe !
( Uydurmadır ! )

Allah kolaylık versin kardeşim,İKV yönetiminden bir sonuç çıkaramadıysan yasaklıya ekle oyununa devam et he bu adaletsiz oyunda ne kadar durursun bilemem ama Foruma yalvar yakar birşey anlatsanda DİNLEYEN YOK.Biz yönetime karşı ne yazsakta,bu konu kilitlenir ya da konu düşürülür,taşınır.Yorum atan kullanıcılar forumdan uzaklaştırılır.
Karşılaştığın durumun,sana ailene hareketler edilmesinden sen suçlu olamazsın,yönetim bunu göz ardı edemez.Eskiden yönetici sistemi vardı neereye gitti o ? Foruma yazıklarımızı duvarlara yazsak eminimki,biri çıkar o yazımızın altına kendi yazısını yazar. Yönetim bunu bu forumda yapamaz,onlar ödeme yollarını gösterir.

Fazla söze gerek yok diye düşünüyorum.İstanbul Kıyamet Vakti yöneticileri bu olayın önüne geçemeyip AKÇE sistemiyle daha fazla para kazanma yolları düşüncesine dalmış ise elden birşey gelmez.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Kable
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kable »

Çok çoluk çocuk dolmaya başladı oyun.Okuluna gitceğine eğitimini görse ya :!:
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Kullanıcı avatarı
Gakgos
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Gakgos »

Kardeş naptın sen doğruları söyleyen 9 forumdan kovulur haberin yokmu senin
Gakgoşbey
Kullanıcı avatarı
TaTaNgAxEbKK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...
Ben de yöneticilik sistemini çok özledim...
Ah keşke olsa da şu şerefsizler cezalarını anında bulsalar...
Bu arada yasakla demişsin de üzüldüğüm şey şu:
Zaten yasaklı listem bana küfredenlerle doldu, taştı.
Artık yasaklı listemde ne yerim kaldı ne de o adamları yasaklıya ekleyecek takatim.
Bu arada yaşım 15 ama şu vakte kadar klanda kesildim diye kimseye küfretmedim.
Adamlar bana veled derler sürekli, kendileri sözde olgunluk çağına eriştiğini sanan ergenlik gelişimini tamamlayamamış zavallılar.
Son olarak yönetim,
Bu yaptığınızla siz de haksız çıkıyorsunuz, bunların hepsinin cezası öbür dünyada çıkacak, unutmayın.

Gakgoş bu arada sen de haklısın öbür forum hesaplarım da bu sebepten dolayı çok kez banlandılar.
İşte İKV'nin adaleti de bu... :?
Resim
Resim Resim

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa ;)
Resim
[/b][/i]
Kullanıcı avatarı
Grandxtexas
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Grandxtexas »

TaTaNgAxEbKK yazdı:Öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...
Artık yasaklı listemde ne yerim kaldı ne de o adamları yasaklıya ekleyecek takatim.
Adamlar bana veled derler sürekli, kendileri sözde olgunluk çağına eriştiğini sanan ergenlik gelişimini tamamlayamamış zavallılar.
Son olarak yönetim,
Bu yaptığınızla siz de haksız çıkıyorsunuz, bunların hepsinin cezası öbür dünyada çıkacak, unutmayın.

Gakgoş bu arada sen de haklısın öbür forum hesaplarım da bu sebepten dolayı çok kez banlandılar.

yasaklı listeniz dolup taştımı? YASAKLI LİSTESİ ARTIRICI İKV DÜKKAN'da (Yönetici şimdi böyle yazar :D )
ResimResimResim
ResimResimResim
http://bit.ly/qM7njk
Kullanıcı avatarı
TaTaNgAxEbKK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Grandxtexas yazdı:
TaTaNgAxEbKK yazdı:Öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...
Son olarak yönetim,

yasaklı listeniz dolup taştımı? YASAKLI LİSTESİ ARTIRICI İKV DÜKKAN'da (Yönetici şimdi böyle yazar :D )
Beklenir... :)
Resim
Resim Resim

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa ;)
Resim
[/b][/i]
Kullanıcı avatarı
DawLish
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen DawLish »

Ah Ah ... Bu Yönetimle Bu Oyun İlerlermez Geriler ...

Bu Oyunun En Büyük Hatası Aburanın Gİtmesiydi O Varken Varmıydı Böyle Şeyler O Gitti Yerine Tecrübesiz İşi Bilmeyen Kişiler Getirildi Sonuç Bu Adamlar Artık Bizi Takmıyor Bile Konuya Yazdığı Cevaplar Hep Aynı : Kişisel Tartışmaya Dönen Konular Kapancaktır , Gmleri Tartışmaya Yönelik Konular Açılmaz Fln Kendinizi Ne Sanıyosanız Anlamadım Gitti . Bizim Sayemizde Burdasınız . Biz O Kadar DesTek Veriyoruz Plus Akçe vb. Bizim İstediğimiz Güzel Bir Oyun HAKLI İLE HAKSIZIN Ayrılması Ve Abartılmadan Yenilikler . Ama Siz Bunları Bırakın Bize Cevap Verme Tenezzülünde Bile Bulunmuyorsunuz ...
Kindar
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kindar »

İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön