Ataxayyıldız ile hiç bir alakam yoktur..Bilginize..!!
Ataxayyıldız ile hiç bir alakam yoktur..Bilginize..!!
Bazı Arkadaşlar Ataxayyıldız ın bana ait olduğunu ifade ediyo ama Ataxayyıldız ile Her hangi bi alakam yoktur Olacaklardan sorumlu değilim..Her kese iyi oyunlar.. :!:
HARPUTLU
Öldüğümde cehennem zebanilerine bile gülümseyeceğim,hiçbir zaman ağladığımı göremeyeceğiniz için gülüşümün tadını çıkarın..!
ŞeHRiNaZiZLeRi
AyIk Ol GaKKoŞuM
Öldüğümde cehennem zebanilerine bile gülümseyeceğim,hiçbir zaman ağladığımı göremeyeceğiniz için gülüşümün tadını çıkarın..!
ŞeHRiNaZiZLeRi
AyIk Ol GaKKoŞuM
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Ataxayyıldız ile hiç bir alakam yoktur..Bilginize..!!
o Haysıyetsız aktarım yaparken yanımıza geLdı alısverıs actı Yonca ve Nitrojen pant ona gıttı asq veledıHARPUTLU yazdı:Bazı Arkadaşlar Ataxayyıldız ın bana ait olduğunu ifade ediyo ama Ataxayyıldız ile Her hangi bi alakam yoktur Olacaklardan sorumlu değilim..Her kese iyi oyunlar.. :!:
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
- EmRReX
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
onu gordgm yerde fena etcemXxTayfunxX yazdı:o Haysıyetsız aktarım yaparken yanımıza geLdı alısverıs actı Yonca ve Nitrojen pant ona gıttı asq veledıHARPUTLU yazdı:Bazı Arkadaşlar Ataxayyıldız ın bana ait olduğunu ifade ediyo ama Ataxayyıldız ile Her hangi bi alakam yoktur Olacaklardan sorumlu değilim..Her kese iyi oyunlar.. :!:tanıyanlar soylesın yoncayla nitro pant gerı versın
Dediğim gibi şahsın benimle hiç bi alakası yoktur...
HARPUTLU
ŞeHRiNaZiZLeRi
AyIk Ol GaKKoŞuM
ŞeHRiNaZiZLeRi
AyIk Ol GaKKoŞuM
Ataxayyıldızın loncamızla hiç bir alakası yoktur. Ayrıca Ataxborabeyy Ataxasilbey çarlarıda çalıntıdır lütfen dikkakli olun...
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
Evet Ataxborabeyy çalıntıdır Çarı Atax Loncasından alan benim Ve car Elime geçtikten 2 Hafta sora Çalınmıştır Ataxborabeyy ile alışveriş Açmayın...
HARPUTLU
ŞeHRiNaZiZLeRi
AyIk Ol GaKKoŞuM
ŞeHRiNaZiZLeRi
AyIk Ol GaKKoŞuM