yaww sınırlenmemek elde degıl kac defa gruplara gırıyorum bı saheser zırh dusmezmı.... bazılarına ılk gırıste dusuyor ben kese kese bıktım junonu.. mıgrat yagma yokken kutu alın dıyordunuz..kutu aldık dusmedı sımdıde yagma artırıcı alın dıyorsunuz..paralı oyun ıse soyleyın ana sayfada ucretsız oyun yazmayın delıkanlı olun..plussuz(parasız) oynayanlar eskıden maden cekebılıyordu onuda engelledınız OYUN RESMEN PARALI BU KADARDA OLMAZ...
XxPiYaNiStxX
gm iceri..
gm iceri..
<<<<<<<Cihan ı Hükümran>>>>>>>
IIxXPiYaNiStxXII IxXPiYaNiStxI ThePiyanist
IIxXPiYaNiStxXII IxXPiYaNiStxI ThePiyanist
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: gm iceri..
Güzel kardesim bi kere eğri oturup doğru konusmak lazım . Bir yenilik geldi 'DÜKKAN' adında ve bu dükkanda 'yağma artırıcı ' başlığında bi ürün satılmaktadır . Yönetim simdi bu ürünü satmak icin ne yapacak diye bekliyorsunuz tabikide saheser düşme sansını 0 a yakın azaltıcak ki oyuncu kitleside bu ürünü alsın ve yönetim tıkır tıkır parasını kazansın
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

- secret
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Mahmut yöönetimi eleştirme bak hesabının başına iş gelir ha demokrasiyi içine sindirememiş bunlar :mrgreen:mahmutxsolmaz yazdı:Güzel kardesim bi kere eğri oturup doğru konusmak lazım . Bir yenilik geldi 'DÜKKAN' adında ve bu dükkanda 'yağma artırıcı ' başlığında bi ürün satılmaktadır . Yönetim simdi bu ürünü satmak icin ne yapacak diye bekliyorsunuz tabikide saheser düşme sansını 0 a yakın azaltıcak ki oyuncu kitleside bu ürünü alsın ve yönetim tıkır tıkır parasını kazansın![]()

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Gelirse gelsin secoo silerler herseyi geri verirler basarız parasını tek gece eski halıne bürünür hatta 2 3 kurus daha fazla verir belki GM olurum xDxD sonucta para İKV de her kapıyı acan bir anahtar :roll: :twisted:secret yazdı:Mahmut yöönetimi eleştirme bak hesabının başına iş gelir ha demokrasiyi içine sindirememiş bunlar :mrgreen:mahmutxsolmaz yazdı:Güzel kardesim bi kere eğri oturup doğru konusmak lazım . Bir yenilik geldi 'DÜKKAN' adında ve bu dükkanda 'yağma artırıcı ' başlığında bi ürün satılmaktadır . Yönetim simdi bu ürünü satmak icin ne yapacak diye bekliyorsunuz tabikide saheser düşme sansını 0 a yakın azaltıcak ki oyuncu kitleside bu ürünü alsın ve yönetim tıkır tıkır parasını kazansın![]()
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Forum Kuralları Madde 4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>