boyle rezalet anca bole bı oyunda olur mılletın toplama yada sılahtar yeteneklerı 49 olmadıgı halde bole bı uygulama getırdınız keske recetelerı sıfır sevıye yapsaydınızda herkes yararlansaydı.Ne bılıyonuz mılletın toplama yada dıger yeteneklerının 49 oldugunu kafanıza goree ıs yapıyonuz.Aylardır bosuna beklemısız alın oyunu basınıza calın bole sacmalık olmaz ancak sızler yaparsınız.
Kanunname
SAHASER SILAHLAR HAKKINDA
- SirKots
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: SAHASER SILAHLAR HAKKINDA
Merhaba
Bu özel silahlar elbette ki yüksek level olmak zorundadır . Ayrıca bu puanları sadece iki sınıf için dağıtılması gerektiğini İKV Oyun Rehberinde bilinçlendirmek adına yazmışlardır . Eğer bu yazılanları okumuyorsanız hatalı olan sizlersiniz .
Bu özel silahlar elbette ki yüksek level olmak zorundadır . Ayrıca bu puanları sadece iki sınıf için dağıtılması gerektiğini İKV Oyun Rehberinde bilinçlendirmek adına yazmışlardır . Eğer bu yazılanları okumuyorsanız hatalı olan sizlersiniz .
Sirkots
BURADA HATALI OLAN SİZLERSİNİZ ONCEDEN PLANLADINIZ SEY İCİN BİZİ yaklasık 40 dakikadır bekletiyorsunuz .. Neden her yeni bir Uygulamada bole ilk gün sıkıntı yaşanıor .. ???
[*]MATADORXSPRİNTER...[*]ŞİFAXBABA...[/color]
A DRİNKİNG SONg !!!! ... TUBORG

A DRİNKİNG SONg !!!! ... TUBORG

- Pinokyo
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Sirkots..
Aslında hiç üye olmak istemiyordum foruma ama senin o yazdığın yazıyı görüdüğümde birkaç şey söylemek istedim.
Öncelik İkv 29 lvl dan bu yana ne üretimde ne de toplama puanlarında kişileri yüksel puana zorlayan Hiçbirşey yoktu..
49 seviye geldi en yüksek seviyeli canavar İfliss tir ki oyuncular devamlı ifliss yada klan muhafızı keserek kasmıyorlar arkadaşım. Genel yaratık keserek kasan arkadaşlarımıza ise düşen receteler max. 47-48 lvl bunu sende kabul et... Eeee hani o zaman nerede insanları yüksek level toplama ve üretime yönlendiren olay ??
Aslında hiç üye olmak istemiyordum foruma ama senin o yazdığın yazıyı görüdüğümde birkaç şey söylemek istedim.
Öncelik İkv 29 lvl dan bu yana ne üretimde ne de toplama puanlarında kişileri yüksel puana zorlayan Hiçbirşey yoktu..
49 seviye geldi en yüksek seviyeli canavar İfliss tir ki oyuncular devamlı ifliss yada klan muhafızı keserek kasmıyorlar arkadaşım. Genel yaratık keserek kasan arkadaşlarımıza ise düşen receteler max. 47-48 lvl bunu sende kabul et... Eeee hani o zaman nerede insanları yüksek level toplama ve üretime yönlendiren olay ??
Ama Ben, Kara Bir Kömür Parçası iken Başıma GeLenLeri AsLa Unutmuyorum.