Merhaba arkadaşlar;
Buna benzer bir konu daha öncede açmıştım foruma.Artık bu kadar yeter.Diğer oyuncu arkadaşlarımın bizim gibi şanş arttırıcı alıp madur olmamaları çin bu yazıyı okumaları lazım
Oyunda sürekli reklamı yapılıyor ''Madenlerin başında sabahlamaktan bıktın mı o zaman şans arttırıcı al'' PALAVRA ! Ben 1 aydır kullanıyorum bu zırvalığı hiçbir faydası yok almasanızda çekebilirsiniz.Şimdi diyeceksiniz şans bilader Ne şansı ya ben şansı satın aldım benim öyle şeylere takılmamam lazım.
Bu arada 3 gündür sabahlıyorum elmas madeni başında başında 450 Elmas 25 Yeşil Elmas 0 Menekşe alın siz %60 Sarraf Şans Arttırıcı
Şanş Arttırıcı Zırvası...
Re: Şanş Arttırıcı Zırvası...
özellikle buraya dikkat edilmesi lazım burası normal oyuncularla şans arttırıcı alan oyuncuların arasında olan bir ayrıcalık olması lazımEspanyoL yazdı:Ne şansı ya ben şansı satın aldım benim öyle şeylere takılmamam lazım.
EspanyoL yazdı:özellikle buraya dikkat edilmesi lazım burası normal oyuncularla şans arttırıcı alan oyuncuların arasında olan bir ayrıcalık olması lazımEspanyoL yazdı:Ne şansı ya ben şansı satın aldım benim öyle şeylere takılmamam lazım.
Çektiğin menekşemi olmalı yani yada 2-3 çekişte 1 menekşemi cıkmalı diyorsun
DEMİR ALMA VAKTİ GELMİŞSE ZAMANDAN,MECHULE GİDEN BİR GEMİ KALKAR BU LİMANDAN.
%60 şansı yakalayabilmek için bile şanslı olmak lazım bu onu gösterio 
Yakacef - Emergencyroom - Patronus

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
en azından 50 yada 60 çekişte bir tane cıkmasını istersem çok mu fazla şey istemiş olurum !NooFaeR yazdı:EspanyoL yazdı:özellikle buraya dikkat edilmesi lazım burası normal oyuncularla şans arttırıcı alan oyuncuların arasında olan bir ayrıcalık olması lazımEspanyoL yazdı:Ne şansı ya ben şansı satın aldım benim öyle şeylere takılmamam lazım.
Çektiğin menekşemi olmalı yani yada 2-3 çekişte 1 menekşemi cıkmalı diyorsun
- Yakuzaxlider
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
haklısın bendede var herkes bi övdü bi övdü bir sürü cıkıor dediler gaza geldim pazar günü kontor satan yer aradım zar zor bi tane satan yer buldum aldım geldim 1 haftada okula gitmedim cıksın die hiç bişe cıkmadı
Yakuzaxlider
- ankarali796
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
istisnalar kaideyi bozmaz şans arttırıcı kullanıp üç günde 200m kasan arkadasımda var kasamayanda herkeste işe yaramıyormus demek
çok güzel dedin oyunda bir elin parmak sayısını geçmeyecek kadar az insan senin dediğin gibi yapabildi o zaman istisna durum sizler oluyosunuzankarali796 yazdı:istisnalar kaideyi bozmaz şans arttırıcı kullanıp üç günde 200m kasan arkadasımda var kasamayanda herkeste işe yaramıyormus demek
- xKaBuSx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Delta Force
Ben almadım şans arttırırmıl arttırmazmış onu bilmemde bence şans karakterde degil insanda
mesela aynı madenden üst üste 2 tane mavi topaz cektim çoğu zamandır cekiyorum cıkmıyor.
Şans artırma olayında ise plus paket büyülü esya düşürme sansı 3 kat ve normal esya düşürme şansı 2 kat maddelerini yalanlıyorum bende işe yaramıyor
sabahtan beri oynuyorum cıkmıyo cıkmıyo cıkıncada farabi fasa fiso sobee yi basacam en sonunda :twisted: :twisted:
Şans artırma olayında ise plus paket büyülü esya düşürme sansı 3 kat ve normal esya düşürme şansı 2 kat maddelerini yalanlıyorum bende işe yaramıyor
IıIxDuMaNxIıI
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ