KaraKTerim =>

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
fetih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

KaraKTerim =>

Mesaj gönderen fetih »

iLk önce SeLamun aLeykum arkadaşlar Benim Choosensxreflex adındaki çarımı Benim TeL Nuramamı BiLen Kişiler Çalmış bulunmaktadır adamla oyunda konuşuyorum. adam dior TeL numaran varmı aktarım ? çarımı qeri aLmak istiyorum bu yüzdende size başvurdum
Freestyler
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: KaraKTerim =>

Mesaj gönderen Freestyler »

fetih yazdı:iLk önce SeLamun aLeykum arkadaşlar Benim Choosensxreflex adındaki çarımı Benim TeL Nuramamı BiLen Kişiler Çalmış bulunmaktadır adamla oyunda konuşuyorum. adam dior TeL numaran varmı aktarım ? çarımı qeri aLmak istiyorum bu yüzdende size başvurdum

Su Resmi Arattırma Bna :D
Kullanıcı avatarı
sonsuzluk
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen sonsuzluk »

Freestyler yazdı:
fetih yazdı:iLk önce SeLamun aLeykum arkadaşlar Benim Choosensxreflex adındaki çarımı Benim TeL Nuramamı BiLen Kişiler Çalmış bulunmaktadır adamla oyunda konuşuyorum. adam dior TeL numaran varmı aktarım ? çarımı qeri aLmak istiyorum bu yüzdende size başvurdum

O su resminin İkv Resmi Forumlarındaki ilk fikir sahibi benimdir arkadaşım ;) dua et telif hakkı koymadım :D
Freestyler
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Freestyler »

sonsuzluk yazdı:
Freestyler yazdı:

O su resminin İkv Resmi Forumlarındaki ilk fikir sahibi benimdir arkadaşım ;) dua et telif hakkı koymadım :D
Ehüeheh :D :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön