Merhaba;
Başlıktada belirttiğim gibi ben eski bir ikv oyuncusuyum...Bu oyunda birçok arkadaş ve dost edindim hatta inanmayacaksınız 2 defa ankaradan kalkıp amasyaya dostlarımı ziyarte gittim.
Herneyse,2006'da başlayıp 2009'da sona eren ikv maceramdaki arkadaşlarımın bi kısmı ile hala beraberim fakat bir kısmına ulaşamadım,mesela bir dönem oyun için yöneticilik yapan bir arkadaşım vardı "karadayı"eskilerin bir çoğu iyi tanır karadayı yı kendisine ulaşmaya çok uğraştım fakat bir türlü ulaşamadım gerçek ismi FATİH'dir.Eğer tanıyorsanız yada kendisi buradaysa bana özel mesaj yolu ile yada konu altına cevap ile ulaşmasını istiyorum...
Unutamıcam tek oyundur ikv;
"Eskilerden kim kaldı"Bu söz gerçek oldu...
Hepinizi saygıyla selamlıyorum...
Eski ikv oyuncusu: mmesutt-Ulubatlıı
evet kardesim bende eski ikv oyuncusuyum dediğin kişiyi sanırım tanıyorum bykoraydan sonra yönetici oldu galba oyunda bana ulaş Nedensizx yada yine eskilerden hanımağa var ona ulaş mutlaka yardımcı olacaktır
Aaaa hanımağa devame diyormu hala çok iyi tanırım kendisini...ben şuan için oyuna giremiyorum xxxxx oyunda bazı görevlerim var...size zahmet olmazsa hanımağayı gördüğünüzde mesut'un selamı var dermisiniz...en kısa zamanda oyuna girmeye çalışıcam çok teşekkürler...
Pek tanınmıyor gibi duruyorum evet.
Eskiye dönmeyenlerin çok olduğu! kiminin geçmişini unuttuğu çok kişinin var olduğu bir evreni bırakıp giderken ne kadar hayırlı bir iş yaptığımı düşündüm ! haklıymışım aslında gitmekle..
Ama yinede hatırlayanların var olduğunu bilmek mutlu etti beni.
Eyvallah kardeşim..
Saygılarımla
Eski Teşkilat Oyuncusu
xXxKaRaDaYIxXx
Efsaneler Asla Ölmez ... Sadece İmaj Değiştirir...
xXxKaRaDaYIxXx yazdı: Pek tanınmıyor gibi duruyorum evet.
Eskiye dönmeyenlerin çok olduğu! kiminin geçmişini unuttuğu çok kişinin var olduğu bir evreni bırakıp giderken ne kadar hayırlı bir iş yaptığımı düşündüm ! haklıymışım aslında gitmekle..
Eyvallah kardeşim..
Saygılarımla
Eski Teşkilat Oyuncusu
xXxKaRaDaYIxXx
veee ağlamak üzere olduğum an heyttt be yürüyüşüyle,nickiyle,tarzıyla,efendiliğiyle,insanlığıyla yeri gökü inleten adam hatırladın mı beni ?
Sosyal paylaşım sitesinde buldum seni ekledimde çok özledim be sizleri...vallahi acayip duygulandım...
xXxKaRaDaYIxXx yazdı: Pek tanınmıyor gibi duruyorum evet.
Eyvallah kardeşim..
Saygılarımla
Eski Teşkilat Oyuncusu
xXxKaRaDaYIxXx
Seni unutmak mümkünmü Fatihim.
Verdiğin emekler gösterdiğin sabır unutulacak gibi değil.
Herzaman başımızın üstünde yerin var.
Eski nickim şu anki kullanıcı adım.Ordan hatırlarsın
Sevgiler...
Alone022 yazdı:Merhaba;
Başlıktada belirttiğim gibi ben eski bir ikv oyuncusuyum...Bu oyunda birçok arkadaş ve dost edindim hatta inanmayacaksınız 2 defa ankaradan kalkıp amasyaya dostlarımı ziyarte gittim.
Herneyse,2006'da başlayıp 2009'da sona eren ikv maceramdaki arkadaşlarımın bi kısmı ile hala beraberim fakat bir kısmına ulaşamadım,mesela bir dönem oyun için yöneticilik yapan bir arkadaşım vardı "karadayı"eskilerin bir çoğu iyi tanır karadayı yı kendisine ulaşmaya çok uğraştım fakat bir türlü ulaşamadım gerçek ismi FATİH'dir.Eğer tanıyorsanız yada kendisi buradaysa bana özel mesaj yolu ile yada konu altına cevap ile ulaşmasını istiyorum...
Unutamıcam tek oyundur ikv;
"Eskilerden kim kaldı"Bu söz gerçek oldu...
Hepinizi saygıyla selamlıyorum...
Eski ikv oyuncusu: mmesutt-Ulubatlıı
Bende oyunun beta sürümü çıktıktan 1 hafta sonra başladım bu oyuna
ByKoray fiyaskosundan sonra yönetici olan arkadaşı diyorsunuz sanırım. Oyunda fazla gözükmüyor ya ismini değiştirdi ya da oyunu bıraktı.