ARKADAŞLAR DÜN OYUN GERİ SARDIMI ???

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
lonca331
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Bin Yetmiş Bir

ARKADAŞLAR DÜN OYUN GERİ SARDIMI ???

Mesaj gönderen lonca331 »

Dün CArımda 1 Çıban yOgurtu 2 Dort Yapraklı YOnca 1 Gonoderma vardı KASADAYDI BüGün SAAT 14 Su LARında ARKDAŞLARA İTEM DÜŞMESİ İÇİN KENANNA GİDİYODUK KANKAM TANKCI OLCAKTI DİYE KASADA SHEON KOUK YÜZÜK VARDI ONU VERCEKTİM Bİ BAKTIM MADENLERİM YOK CARA BİŞEY YAPMAMIŞLAR CAR YERİNDEN BİLE OYNAMAMIŞ AMA MADENLERİM YOK NEDEN ACABA BUNU GMYE SORMAK İSTERİM Bİ CEVAP VERSİN KİMSEDE BİLMEMEZ ŞİFREMİ EVDE OYNARIM HEP İŞTEN GELDİKTEN SONRA BUNUN CEVABINI OGRENMEK İSTİYORUM ?????????? :twisted: :evil:
Zafer'e giden yolda, çekilen çile kutsaldır.. 58
aDaMKiNqDaqıLıN and IıISeXoNLuTaYIıI
< Bin Yetmiş Bir > 1071
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: ARKADAŞLAR DÜN OYUN GERİ SARDIMI ???

Mesaj gönderen TAKVA »

Merhaba ;

Dün irtibarı ile herhangi bir geri sarma yapılmamış bulunmaktadır, ki olsa dahi duyurulurdu.
Forum üzerinden herhangi bir ceza-itiraz veya şikayet değerlendirilmemektedir.
Yönetici arkadaşlardan bilgi alabilmek için lütfen İkv Destek sayfasını kullanınız.

iyi forumlar
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
MoSTaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: ARKADAŞLAR DÜN OYUN GERİ SARDIMI ???

Mesaj gönderen MoSTaR »

lonca331 yazdı:Dün CArımda 1 Çıban yOgurtu 2 Dort Yapraklı YOnca 1 Gonoderma vardı KASADAYDI BüGün SAAT 14 Su LARında ARKDAŞLARA İTEM DÜŞMESİ İÇİN KENANNA GİDİYODUK KANKAM TANKCI OLCAKTI DİYE KASADA SHEON KOUK YÜZÜK VARDI ONU VERCEKTİM Bİ BAKTIM MADENLERİM YOK CARA BİŞEY YAPMAMIŞLAR CAR YERİNDEN BİLE OYNAMAMIŞ AMA MADENLERİM YOK NEDEN ACABA BUNU GMYE SORMAK İSTERİM Bİ CEVAP VERSİN KİMSEDE BİLMEMEZ ŞİFREMİ EVDE OYNARIM HEP İŞTEN GELDİKTEN SONRA BUNUN CEVABINI OGRENMEK İSTİYORUM ?????????? :twisted: :evil:
takva sorun yasayan arkadas ne demiş ?? dikkatli okudunmu??

BUNU GMYE SORMAK İSTERİM Bİ CEVAP VERSİN

sana bir cok kişi gibi sinir oluyorum. seni tanımıyorumda merhabamda yok. ama forum yetkilisi gibi davranıyorsunve forum yetkililerinin yazdıklaını kopala yapıstır yapıyorsun. bir cok verdigin cevapta yararsız. riica ediyorum.
bak adam olan anlar. lutfen Allah rızası için su yazıları yazmayı bırak.

“Genel Sohbet” sayfasına dön