büyücü yeteneklerinde ki eksiklkler*

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kilitli
Kullanıcı avatarı
melihbey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

büyücü yeteneklerinde ki eksiklkler*

Mesaj gönderen melihbey »

Merhabalar; öncelikli temennim konunun tartışmaya dönmemesi...

bildiğiniz üzere meteorit yeteneği rakipte kritik hasar bırakırsa 4.5 saniyeliğine rakibin zırhını %20 düşürüyor fakat 4.5 saniyede rakibe zırhla doğrulutulu verebiliceğiniz tek hasar gene meteorttir bu yetenklerin 3sn içinde yenilneceğini düşünürsek bir savşçıya bu süre zarfı içinde verebilcğeimiz en yüksek hasar 2 vuruşun toplamı 3bin ile 6 bin arası..(((kritiksiz))) fakat savşıçılardaki sarsılmaz yetenği bizim bu vuruşları yapmamızı engelliyor ayrıca rakibe zihin saldırısı yaptığımızda 2 slot dolabiliyoruz geriye 5sn kalıyor 5sn içinde tesla kurup maraton ayak giyer ve rakibe 2.bir yetenk olarkda buz saldırısınız kullanırsak rakible aramızda 1 meteoirt mesefasi var ise o bize yaklaşana kadar ona tam 7 vuruş gerçkeleştiriyoruz((((buna dikkat atma dahil fakat tesla dahil diil)))).7 vuruşta rakibin canını yaklaşık olarak 40'a indirebiliriz. fakat işin işine durdruma girince durum vahim diye düşünenler çıkıcak.. ama bilinmesi gerek şuki kutup yeteneğimiz 15 ise rakibimizi buz mesafesinden biraz daha yakın bir mesafeden kutub içine alırız. rakipten 3sn erken kutuptan çıktığımız için aramızdaki mesafeyi uzatarak rakibi kutubdan sonraki 5 puanlık bir kons ile yatırabilirz öncelikle baktığınız için teşekkür eder eklemek istedikleriniz bu panel üzerinden sürdürmenizi rica ederim unutmayalım ki büyücüler bu oyunda en çok hasar veren sınıf bunu iyi kullanırsak olumsuzlukları kaldırabilirz...... iyi forumLar. ;)

Karaköy
Ultron
Megatron
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: büyücü yeteneklerinde ki eksiklkler*

Mesaj gönderen melodrama44 »

Savaşçıya konsantrasyon kullanmak tehlikeli bi iştir. ayrıca durdurmasını kullansa bile sarsılmazı varsa açar. konsantrasyon şuan için gereksiz bir yetenek olabilir.(büyücü vs lerinde yerinde açılırsa işe yarıyor.)15 konsantrasyon yerine 15 meditasyon koymak büyücüler için her zaman daha faydalı olur. ayrıca savaşçıların zırhları %30 a düşürüldüğü için çoğunluk zırhını zaten %30 bile yapmıyor eğer meteoritin sağlamsa yeterince vurursun zaten.
keşke

1 temmuz 2012.
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

melihbey yazdı:Merhabalar; öncelikli temennim konunun tartışmaya dönmemesi...

bildiğiniz üzere meteorit yeteneği rakipte kritik hasar bırakırsa 4.5 saniyeliğine rakibin zırhını %20 düşürüyor fakat 4.5 saniyede rakibe zırhla doğrulutulu verebiliceğiniz tek hasar gene meteorttir bu yetenklerin 3sn içinde yenilneceğini düşünürsek bir savşçıya bu süre zarfı içinde verebilcğeimiz en yüksek hasar 2 vuruşun toplamı 3bin ile 6 bin arası..(((kritiksiz))) fakat savşıçılardaki sarsılmaz yetenği bizim bu vuruşları yapmamızı engelliyor ayrıca rakibe zihin saldırısı yaptığımızda 2 slot dolabiliyoruz geriye 5sn kalıyor 5sn içinde tesla kurup maraton ayak giyer ve rakibe 2.bir yetenk olarkda buz saldırısınız kullanırsak rakible aramızda 1 meteoirt mesefasi var ise o bize yaklaşana kadar ona tam 7 vuruş gerçkeleştiriyoruz((((buna dikkat atma dahil fakat tesla dahil diil)))).7 vuruşta rakibin canını yaklaşık olarak 40'a indirebiliriz. fakat işin işine durdruma girince durum vahim diye düşünenler çıkıcak.. ama bilinmesi gerek şuki kutup yeteneğimiz 15 ise rakibimizi buz mesafesinden biraz daha yakın bir mesafeden kutub içine alırız. rakipten 3sn erken kutuptan çıktığımız için aramızdaki mesafeyi uzatarak rakibi kutubdan sonraki 5 puanlık bir kons ile yatırabilirz öncelikle baktığınız için teşekkür eder eklemek istedikleriniz bu panel üzerinden sürdürmenizi rica ederim unutmayalım ki büyücüler bu oyunda en çok hasar veren sınıf bunu iyi kullanırsak olumsuzlukları kaldırabilirz...... iyi forumLar. ;)
7 vuruş mu 7 vuruşta üstün sağlam sa o savaşcıyı kesebilirsin zaten
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
kontforum62
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen kontforum62 »

melodrama44 yazdı:Savaşçıya konsantrasyon kullanmak tehlikeli bi iştir. ayrıca durdurmasını kullansa bile sarsılmazı varsa açar. konsantrasyon şuan için gereksiz bir yetenek olabilir.(büyücü vs lerinde yerinde açılırsa işe yarıyor.)15 konsantrasyon yerine 15 meditasyon koymak büyücüler için her zaman daha faydalı olur. ayrıca savaşçıların zırhları %30 a düşürüldüğü için çoğunluk zırhını zaten %30 bile yapmıyor eğer meteoritin sağlamsa yeterince vurursun zaten.
şunları bide uygularken görsek hep laf hep laf

BÜYÜNÜN İRFANINI HERKES ANLAYAMAZ
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır

http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT

temmuz 2007'den beri...
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

kontforum62 yazdı:
melodrama44 yazdı:Savaşçıya konsantrasyon kullanmak tehlikeli bi iştir. ayrıca durdurmasını kullansa bile sarsılmazı varsa açar. konsantrasyon şuan için gereksiz bir yetenek olabilir.(büyücü vs lerinde yerinde açılırsa işe yarıyor.)15 konsantrasyon yerine 15 meditasyon koymak büyücüler için her zaman daha faydalı olur. ayrıca savaşçıların zırhları %30 a düşürüldüğü için çoğunluk zırhını zaten %30 bile yapmıyor eğer meteoritin sağlamsa yeterince vurursun zaten.

kont vs diyorum korkuyorum diyosun ne diyim daha. akıl karı olan laflar et. laf koyacam diye kendini rezil ediyosun.
keşke

1 temmuz 2012.
Kullanıcı avatarı
kontforum62
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen kontforum62 »

melodrama44 yazdı:
kontforum62 yazdı:

kont vs diyorum korkuyorum diyosun ne diyim daha. akıl karı olan laflar et. laf koyacam diye kendini rezil ediyosun.
korkuyorum dediğime dair bi kanıt göster kadoooooooo, korkuyorum demedim bukalemunlarla her yerde renk değiştiren insanlarla vs atmıyorum sonuçta benımde bi kalitem var deme kadoooooooooo :D güneşi gördünmü kadoooooooooo :D

laflarımın hepsi akıl karı laf koyma amacımda yok doğruları söylüyorum.

Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır

http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT

temmuz 2007'den beri...
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

kontforum62 yazdı:
melodrama44 yazdı:
kontforum62 yazdı:

korkuyorum dediğime dair bi kanıt göster kadoooooooo, korkuyorum demedim bukalemunlarla her yerde renk değiştiren insanlarla vs atmıyorum sonuçta benımde bi kalitem var deme kadoooooooooo :D güneşi gördünmü kadoooooooooo :D

laflarımın hepsi akıl karı laf koyma amacımda yok doğruları söylüyorum.

kont forumdakileri kandırırsın gülüm ama teşkilatdaki çoğunluk arkandan gülüyor vs atmam diyosun atamazsın sen kimsinki bak burda diyorum sen şu oyundaki en rezalet büyücülerden birisisin büyüynünü irfanını herkes anlayamazmış hala bunu yazıyor bukalemun ne yavrum bukalemun ney açıkça yaz nerde ne renk değiştirmişim bu oalyları ilk başlatan sendin gelip kp çarlarına dadandın herşey ortada ergenlik krizine giren genç.sen banada bono bastın dersin şimdi git ikv desteğe şikayet et yavrum istediğini yap bişe yaptıysak cezasını çekeriz ama 3 ay oldu daha hiç bir hesabım ceza almadı.kendini beğenmiş tiki boy.ergenlik krizine giren liseli serseri.

bozuk plak gibisin be hep aynı şeyleri söylyosun gecenin takipçisi kesmiş zart kesmiş zurt kesmiş.millet seni bişey zannediyor ya ona yanıyorum ben. aciz bir insansın gittikçe düşüyorsun.şurda seni adam zanneden 2-3 kişi var bari onların karşısında onurunu ayaklar altına alma. oyun oynayanlara asosyal diyosunda bakıyorum buralardasın hala bırakmamışsın demekki sende asosyalsin kont herşeye yorum yaparsın konuşursun ama iş icraata gelince çoğunluk gibi fıss. ismim kadir ismimden çekinecek bi tarafım yok ben kendimi biliyorum ya o bana yeter.

neyse bundan sonra istediğini yaz yavrum benden sana cevap yok çünki içinde yenilme korkusu var .kalitesi varmış senin son tüketim tarihin geçti kont bırak bu işleri artık.
keşke

1 temmuz 2012.
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: BSG

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

Konu Sahibinin İsteği Üzerine Kapatılmıştır.
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Kilitli

“Büyücü” sayfasına dön