şahaeser silahlar hakkında !!!
- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
şahaeser silahlar hakkında !!!
bu şahaeser silahları üretmek için silahtar olmaya gerek yokmuş doğru mu????
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
Re: şahaeser silahlar hakkında !!!
Gerek Yok Arkadaşım.
- Orti
- Developer
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sobee
Merhaba
Yeni güncellemenin ardından Şaheser Üretimleri için Silahtar olmanıza gerek yok, yanlız 1 toplama yada üretim konusunda usta ( 49 Puan vermiş) olmanız gerekmektedir.
Demirci Rüstemden alacağınız recetelerde usta olduğunuz sınıftaki reçeteleri almaya özen gösterin.
İyi eğlenceler.
Yeni güncellemenin ardından Şaheser Üretimleri için Silahtar olmanıza gerek yok, yanlız 1 toplama yada üretim konusunda usta ( 49 Puan vermiş) olmanız gerekmektedir.
Demirci Rüstemden alacağınız recetelerde usta olduğunuz sınıftaki reçeteleri almaya özen gösterin.
İyi eğlenceler.
İşte tam bu nokta da sizce bir sorun yok muOrti yazdı:Merhaba
İyi eğlenceler.
Mesela üretim yada toplama punları yetenek puanllarındaki gibi toplamda 98 etmiyor 2 puan eksik ve 96 ediyor bu nedenle ya 2 puan daha vermeniz lazım ya da bir seferlik sıfırlamanız lazım yoksa bizim 48 48 dağıttığımız toplama puanlarındaki çarlarımıza şahaser üretemeyecek şekilde kalırız bu da sizce bir sorun değil mi yanlış düşünüyorsam uyarın lütfen

MERAN 23 EYLÜL 2008
RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill
peki saoLun
╠► รเשครLıχ ◄╣
~кคtเl ๏lยг๓ย เภรคภ เçเภ๔єкเภเ öl๔üгüгรє ؟¿
»¦«Ya oLdugun gibi Görün Yada gözüme Gözükme ..»¦«
~кคtเl ๏lยг๓ย เภรคภ เçเภ๔єкเภเ öl๔üгüгรє ؟¿
»¦«Ya oLdugun gibi Görün Yada gözüme Gözükme ..»¦«
yanlış diyorsun bnm kimyacı 49 sarraf 47 49 olan var üreitliriblir komiktir ama dieğr çarımn zırhçı 50