Sancaktan Hikaye Part 1

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Sancakxyazar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Sancaktan Hikaye Part 1

Mesaj gönderen Sancakxyazar »

Merhaba arkadaşlar:

Uzun bir aradan sonra yeniden sizlerlere hikayelerimi sunmaya karar verdim. Eskiden hatırlayanlar olacaktır. Sancak sunucusundan bir kaç oyuncuyu seçerek onların karakterlerini bir hikaye içerisine uyarlayarak sizlere sunuyordum. Umarım hoşunuza gidecek yazılar sunarım sizlere.. Hepinize Keyifli forumlar. :)

Oyuncular :)
Agah Bey
Komutan
Agop
Sahaf Necmi

Sunucumuzdan :
AtaxKafkasHan (Büyücü)
yNçRxİnsensitivE (Şifacı)
Yarar (Büyücü)
AFxKızılyanqın (Büyücü)
ALPERİUM (Savaşçı)
Tuğraxçapulcu (Büyücü)
Düşünen Adam Seferi..

Serin bir ilk bahar sabahı.. Eminönü sokaklarında amansız bir sessizlik. Teşkilatın cengaverleri henüz ortaya çıkmamış kimisi bir köşede dinlenirken, kimiside maden peşinde koşuyordu. Vakit öğlen saatlerine yaklaşırken eminönü sokakları yavaş yavaş doluyor ve hareketlenmeler başlıyordu. Arzlar her zamanki gibi metoor bölgesi girişini tutmuş, Lodoslar ise Arz klanı üyelerini sancaklarına yollama telaşı içerisindelerdi. :) Metoor girişte ve komutanın bulunduğu bölgede amansız bir savaş başlamıştı yine.. Nara sesleri yükseliyor İnsanlar acımasızca birbirlerine kıyıyordu. Savaş tüm hızı ile sürerken Sahaf Necmiden Komutana bir haber geldi. Sahaf Necmi Komutan'a Araştırmış olduğu bir konu hakkında Agah Bey huzurunda toplantı yapmaları gerektiğini ve Bu toplantıya Agop'unda çağırlımasını istedi. Komutan Agah bey'in yanına giderek kendisini mısır çarşısı altındaki gizemli salonda bir toplantı yapmaları gerektiğini anlattı. Agah Bey, Komutan,Sahaf Necmi ve Agop mısır çarşısında toplanarak gizemli kapı içerisinden mısır çarşısı altındaki salona indiler. Herkes Necminin Yapacağı açıklamayı bekliyordu. Necmi Konuşmaya başladı. Necmi konuşmasında : "60'ların ikinci yarısında Genç Bilgililer tarafından tasarlanan ve 1969'da Beyazköşk tarafından inşaatı tamamlanan, bir süre Yükseliş Cemiyeti tarafından da kullanıldıktan sonra, nüfusun ve gereksinimin azalması nedeniyle kullanıma kapatılan ve şimdilerde TEŞKİLAT tarafından tedbir unsuru olarak muhafaza edilen, eski bir sığınak bölgesinden bahsediyordu." Ve Bu sığnak bölgesinde bir takım sorunların meydana geldiğini bu yüzden bu sığnak bölgesinin araştırılması gerektiğini idda ediyordu. Agah bey bu kararı mantıklı bularak Kuyumcu Agop a bir takım araştırmalarda bulunmasını ve Komuntanada Bir keşif ekibi yollamasını istedi. Toplantı bitmiş herkes işe koyulmuştu. Agop bu gizemli sığnak bölgesi hakkında araştırmalarda bulunuyor haritasını çıkarmaya çalışıyordu. Komutan ise eminönü halkının arasına inmiş bu keşif için ideal 4 büyücü 1 savaşçı ve 1 şifacı aramaya başlamıştı. Ve aradığı ekibi sonunda buldu. Komutan ekibi toplayarak ortaya çıkan durumu anlattı. Ve onlara bu keşif için en iyi şekilde hazırlanmalarını söyledi. Ekip hazırlıklara tüm hızıyla başladı ve yola çıkma vakti gelmişti artık. Sahaf Necmi ve Agopdan gerekli bilgileri toplayan ekip sığnak bölgelerine doğru ilerledi... Ve sonunda Sığnağa girş yaptılar. İçeriye girdiklerinde ilk duydukları ses bir kaç delinin kahkaha sesleri idi. Komutan Grup liderliğini ALPERİUM a vermiş gruba önderliği onun yapmasını istemişti. ALPERİUM herkese geride kalmasını söyleyip azcık ilerledikten sonra gördüğü manzara karşısında şaşkındı...

İlerisi Deli , Zırdeli ve fare adam delilerle doludyu. Deliler ALPERİUM'u fark etmemişti. ALPERİUM hemen geri çekildi ve gruba hazırlık yapmaları gerektiğini söyledi. yNçRxİnsensitivE hemen grubun dirençlerini arttırdı. Ve büyücüleri ağır darbelerden koruyacak can kurtaran yeteneğini uygulamaya başladı.
ALPERİUM: hazırsanız başlayalım artık bu keşife..
ALPERİUM: Defansif dövüş yetenğini ve kalkanını açtı. İlerideki zır delinin dikkatini dağıtarak kendine doğru kışkırtmasını sağladı. Tuğraxçapulcu hemen delilerin dirençlerini kırdı.. Ardından AtaxKafkasHan , AFxKızılyanqın ve Yarar da delileri öldürmek için yüklenmeye başladılar. Tuğraxçapulcu hemen küresini kurdu ve ardından tüm büyüler yıldırım ve buz yetenekleri ile delileri temizlemeye başladılar. Bir süre boyunca sığnağın dar koridorlarındaki delileri temizledikten sonra karşılarına dev bir yaratık çıktı. Grup ilk başta yaratığa tüm gücü ile saldırdı ancak ilk denemede başarı olamadılar. Grup Lideri ALPERİUM agop'un verdiği belgeleri incelemişti. Ve orada bu yaratığın nasıl kesilebileceği bilgisi yer alıyordu. Kısaca gruba taktiği anlattı ALPERİUM. Hemen Ardından yNçRxİnsensitivE grubun dirençlerini yeniledi. Ve can kurtaranları uyguladı. Yarar ve AtaxKafkasHan yaratığın ön tarafında.. Tuğraxçapulcu ve AFxKızılyanqın ise yaratığın arkasına geçerek karşılıklı durdular. ALPERİUM Yaratığın dikkatini dağıttı. Yarar yaratığa elektirik ile vurdu ve yaratığın üzerine doğru gelmesini sağladı. Ardından hemen AFxKızılyanqın da elektirik yeteneğini kullanarak yaratığı yarardan kendine çekti. Tuğraxçapulcu ise yaratığın sürekli dirençlerini düşürüyor, Yaratığın iki büyü arasında kolayca gidip gelmesini sağlıyordu. Yaratık tüm darbelere rağmen ayakta ancak yavaş yavaş ölüm e yaklaşıyordu. Birden beklenmedik bir şey oldu. Yarar'ın vücüdu kanamaya başlamışdı. Ve yarar çok bitkin gözüküyordu. Neredeyse ölümün eşiğine yaklaşmıştı ki yNçRxİnsensitivE hemen Yararın üzerindeki büyüyü bozarak kanamanın durmasını sağladı,Ardından yarara şifa büyüsü uygulayarak kendisine gelmesini sağladı. Tam işler yoluna girmiş yaratığın ölüme yaklaştığı anda ; Yaratık Tuğraxçapulcu ve AFxKızılyanqın'ın üzerine doğru sıçrayarak onları ezmeye kalkıyordu.Grup tam Herşeyin bittiğini düşünürken bir anda etrafı bir buz kütlesi kaplamışdı. Yaratık hamleyi yapmasına rağmen büyücülere hasar verememişti. Herkes şaşkındı. AtaxKafkasHan ALPERİUM un anlattıklarını hatırlayıp kutup yeteneği ile herkesi ölümden kurtarmıştı.Ardından ALPERİUM yaratığa nara atarak hiddeti üzerine almıştı Ve artık yaratığın dayanacak gücü kalmamıştı. 4 büyü birden yaratığa saldırarak yaratığı öldürmeyi başardılar. Artık grubun kudreti (gücü) kalmamıştı. Hepsi yorgun bitkin bir halde başardıkları zaferi kutluyorlardı... Grubun artık yeterli direnecek gücü kalmadığından ilerlemeyi uygun görmediler. Ve olanları komutana anlatmak için geri dönme kararı aldılar. Bu büyük keşif sonrası komutanın onları nasıl ödüllendireceği merak konusuydu. Grup komutanın yanına geldi ve olanları anlattı. Komutan bu keşif grubuna ilk olarak madalyalarını taktim ettikten sonra yNçRxİnsensitivE e dönerek grubun yaşamasında önemli bir rol oynadığı için kendisine bu bölgede yarayacak iksirleri armağan etti. Teşkilatın keşif cengaverleri dinlenmeye çekildi. Ve Sıradan başlayan bir gün böylece yeni bir keşifle son buldu... Teşkilat ise keşifin devamı için yeni araştırmalarda bulundu.

İstanbulun kıyamet günlerinde hiç bir günün sıradan olmayışını bu olay bize kanıtlamıştı...

Yeni macerealarla yeni karakterler ile buluşmak üzere.. Unutma bu hikayelerde seninde bir karakterin yer alabilir.

Esen Kalın...
_____________________________________________________________________________________________________

Sancakxyazar hikaye içeriğinde düzenleme yapma hakkını saklı tutar. :lol:

Not: Uzun bir aradan sorna amatörce bir yazı oldu. Ancak şimdilik bu kadar :) Dahada iyi eserlerle görüşmek dileği ile ...
Benim küfürlü sözlerim sizin kibar yalanlarınızdan daha samimi.
Kullanıcı avatarı
Sancakxyazar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Sancaktan Hikaye Part 1

Not 2 : Bu yazıda adı geçen karakterler tamamen öne çıkan isimler olduğu için kullanılmıştır. İleride farklı karakterlerde yer alacaktır. Kullanılan karakterlerin hiç biri samimi dostum değildir. Yani torpil falan uygulandığı düşünülmesin :mrgreen: :mrgreen:

Keyifli okumalar :)
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen olcaytoo »

İlk kez Row olmayan bir yazı olmuş ama güzeldi Ellerine sağlık
Haa benide kattığın için teşekkür ederim
:)
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

bU YAZARIMIZ tamamen gizli ama inanın bizi çok iyi tanıyor yeni maceralarını sabırsızlıkla bekliyoruz.
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

Ya şimdi ne desem hımm çok heyecanlandım. :P Bide komutan tebrik edince ayrıca havalandım. :lol:

Şaka bir yana eline emeğine sağlık kısa yazılarda başarılı olduğun açıkca belli oluyor. Fakat benim senden bir isteğim olcak çizgi roman tarzı bir çalışma yaparsan hem destek olurum hemde zevkle okurum. ;)
insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''
İSTİKLAL".
Kullanıcı avatarı
SetheriaL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SetheriaL »

Merhabalar, öncelikle hikayede adıma yer verildiği için müteşekkir ederim. Hikaye son derece kaliteli ve cezbedici bir betimlemeye sahip. Daha önce hikayelerini göz kulak olmuştum. Hikayede büyücü sınıfında adım geçtiği için onur ve grur duydum. Başarılarının devamını dilerim...
Kullanıcı avatarı
Sancakxyazar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Ortada eğerki bir başarı varsa bu başarı bana ilham kaynağı olan sizlerin eseridir. İlgi ve alakanız için ben teşekkür ederim..
Kullanıcı avatarı
Sancakxyazar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Muriscoyagmao yazdı:Ya şimdi ne desem hımm çok heyecanlandım. :P Bide komutan tebrik edince ayrıca havalandım. :lol:

Şaka bir yana eline emeğine sağlık kısa yazılarda başarılı olduğun açıkca belli oluyor. Fakat benim senden bir isteğim olcak çizgi roman tarzı bir çalışma yaparsan hem destek olurum hemde zevkle okurum. ;)
İnşallah bakalım zamanla yeni şeyler ortaya koymaya çalışacağım :)
Kullanıcı avatarı
Alperistan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Alperistan »

Hikaye sürükleyici olmakla beraber bi an kendimi sıgınakta hissettim:) Kalıteli olmuş eline emegine saglık devamınıda bekleriz artık..,
Hikayede benimde adımın gecmesi mutlu etti düşündüün için ayrıca teşekkür ederim..
Kimine göre Kralim kimine göre Yalanim herkes isine baksin Adamina göre ADAMIM......................Alperium..
Kullanıcı avatarı
ozgur145353
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen ozgur145353 »

Alperium ve Tuğraxçapulcu gibi ezmeler ile güzel iş cıkamısınız :) sancakxyazar kim oldugunu tahmin ediyorum güzel yazı
Maxsifa

Bedelesareti

“Genel Sohbet” sayfasına dön