DESTEK EKİBİNİ ŞİKAYET
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
DESTEK EKİBİNİ ŞİKAYET
arkadaslar gm ler kişiye özel uygulama yapıyo arkadasları, yada tanıdkları insanları kayırıyolar. bu gün carıma sus geldi. itiraz ettim totosu dediğim için susturulmuşum bu argoymus ve küfür ve sayılıyormuş. ama sasırmadım çünkü Avosome isimli oyuncuya ters gittikmi direk susturulma alıyoruz.Yoruma açık kelimeler kullanınca susturulma cezası vermek saçma diilmi ? ben size klanda qq yazan elli kişi şikayet etsem 50 sinede ceza verecekmisiniz ? ben bu oyuna az sayılmacak ödeme yapıyorum ama bu şekilde haksızlıklar insanı oyundan soğutuyo gm oldu diye bir insan astığı astık kestiği kestik olmamalı. gmleride şikayet edebilceğimiz bir merci olmalı böle saçma uygulama olmaz. yoruma açık konusma yaptım diye nasıl ceza veriyolar ya totosu kelimesi ne zamandan beri küfür sayılıyo bu ülkede süper toto diye resmi kurum var. ve ben bu söz yüzünden ceza almısım. lütfen oyun yöneticeleri bu konuyla ilgilensin. buradanda bir sonuç alamazsam hakkımı hukiki yoldan arayacağım kimse benim ücret ödeyerek elde ettiğim (pulus alarak genel yazışma veya konusma) haklarımı elimden alamaz. Bu konuda tek şikayetcide benim olmadığım malum sancak sunucusunda bu tür haksızlıklar hat safaya çıktı. HERKEZE İİ OYUNLAR İYİ EYLENCELER
Re: DESTEK EKİBİNİ ŞİKAYET
Haklısın karışıyakalı sancak sunucusunda Mecx adında bir lonca var o loncadan 1 kişi destek ekibinde bu yüzden olacak sanırım o lonca ayrı muamele görüyor GMler tarafından. Oyunda haksızlık iyice aldı başını gidiyor senin paranla aldığın plus hakkın bu tür insanlara yaranmak için Gmler tarafından gasp ediliyor susturma veriliyor.
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Re: DESTEK EKİBİNİ ŞİKAYET
Merhaba,
Üyeliğinize verilen ceza işleminin yanlış olduğunu düşünüyorsanız bunu ceza itiraz hakkınız ile dile getirebilirsiniz. Forumlarımızda yapmış olduğunuz bu tür itirazlar dikkate alınmamaktadır.
İKV Destek Formuna giderek bildirim tipini Ceza itiraz/Bilgilendirme olarak belirleyip başvuruda bulunabilirsiniz.
Halihazırda başvurunuz bulunuyorsa tarafınıza gönderilecek cevabı bekleyiniz.
İKV Destek Formu için :arrow: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Üyeliğinize verilen ceza işleminin yanlış olduğunu düşünüyorsanız bunu ceza itiraz hakkınız ile dile getirebilirsiniz. Forumlarımızda yapmış olduğunuz bu tür itirazlar dikkate alınmamaktadır.
İKV Destek Formuna giderek bildirim tipini Ceza itiraz/Bilgilendirme olarak belirleyip başvuruda bulunabilirsiniz.
Halihazırda başvurunuz bulunuyorsa tarafınıza gönderilecek cevabı bekleyiniz.
İKV Destek Formu için :arrow: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>