AKÇE ?
AKÇE ?
Msj İle Akçe Aldım Knt Gitti Pin Gelmedi Ne Zaman Gelir ?
- ottomanempire
- Cin Avcısı

- Sunucu: Anka
Re: AKÇE ?
Ne kadar zaman geçti ?
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
1 Saat Geçti Vodafone İle Olmuyormu
Vodafone'yle mi mesaj attın ?leoNHeaRt yazdı:1 Saat Geçti Vodafone İle Olmuyormu
- StoryLine
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Eğer hattınız vodafone ise geçmiş olsun vodafone'nin Mobil Ödeme Sistemi yok Turkcell Ve Avea için geçerli bu işlemler hattınız turkcell veya avea ise bekleyip eğer yinede gelmediyse desteğe mesaj atmanınızı öneririm.leoNHeaRt yazdı:1 Saat Geçti Vodafone İle Olmuyormu

GodFreyxKorsaNx
Geçmiş olsun... Kaç akçe alacaktın 2500 deme deleoNHeaRt yazdı:Gitti Bizzim Knt
- ottomanempire
- Cin Avcısı

Malesef Vodofone 'nun mobil ödeme sistemi yoktur. Keşke önce forumda yazılanları takip edip sonra hareket etseydiniz. Neyse olmuşla ölmüşe çare yok. Geçmiş olsun..
Ozan ATALAY [ ANKA ]
6 Aydır oyuna girmiyorum fazla araştırmadım vodofone de akçe sistemi yoksa ben nasıl akçe alıcam 
- ottomanempire
- Cin Avcısı

Bir yakınının Turkcell veya Avea hatlı telefonuyla e-pin alabilirsin. kendi hattın olması şart değil .leoNHeaRt yazdı:6 Aydır oyuna girmiyorum fazla araştırmadım vodofone de akçe sistemi yoksa ben nasıl akçe alıcam
Ozan ATALAY [ ANKA ]