Arkadaslar BuMeRaNG LonCası bu KişiLERdeN OLusur BurDa YazDgım İSimLer BizDen sorumludur Diger Karakterlerden Yapılan ŞiKaYetlerden Biz SorumLU DEgiliz:??
SAVAŞCILAR
BuMeRaNGCeHeNeMi
BuMeRaNGDeaTWacH
BuMeRaNGCeNNeTi
BuMeRaNGDoGaN
BuMeRaNGSaFaHaT
BuMeRaNGeZeL
BuMeRaNGIIXxLII
BÜYÜCÜLER
BuMeRaNGBoLDMaNs
BuMeRaNGheLAsLıM
BuMeRaNGUsTaSı
BuMeRaNGGhOsTmAN
ŞİFACILAR
BuMeRaNGKaPTaNI
BuMeRaNGŞiFaCıSı
BuMeRaNGGhOsTmEN
BuMeRaNGVezİRi
Arkdaslar bu Kişilerden Sorumluyuz Bu KişilerDen Hariç İsimlerle Bize Gelip Şikayet Etmeyiniz LtF Lonca Yetkilileri Bu kişilerdir??
BuMeRaNGCeHeNeMİ
BuMeRaNGBoLDMaNs
BuMeRaNGKaPTaNı
BuMeRaNGheLAsLıM
BuMeRaNG LONCA ÜyeLERi We YetKiLİLERi
Re: BuMeRaNG LONCA ÜyeLERi We YetKiLİLERi
Kinglere bak sen 

Ultimate & Zlotych & Defectiveworld & Headbanger
Türkiyenin antep şehrinde yaşayan aynı cafeye toplanmış bi kaç çocugun oluşturdugu lonca yarısı hırsız.
Her Hesabın Bir Tersi,Her Zulmün Süresi Var
Bir Tilki Hükmü Varsa,Birde KURT TÖRESİ Var! Birde Bozkurt töresi var. (OoOReİSOoO KoRKuTHANReİS KoRKuSuZReiS
Bir Tilki Hükmü Varsa,Birde KURT TÖRESİ Var! Birde Bozkurt töresi var. (OoOReİSOoO KoRKuTHANReİS KoRKuSuZReiS
- isimsizisim
- İri Fare Avcısı
Diğer Kişileri Bİlmem Ama / Boldmants \ denen cuma şerefsizi 150 m paramı çaldı
Kurtsoylu yazdı:Türkiyenin antep şehrinde yaşayan aynı cafeye toplanmış bi kaç çocugun oluşturdugu lonca yarısı hırsız.
ErdaL Benim Agzımı Actırma.... Kimin Ne Olup oLmadıgını.... Bi Çevrene bakda Ögren...
IIICheGuevaRIII
Zor Olan başarıLır.. İmkansız olan zaman alır...
Che Guevara
- IIxRoCCoxII
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
querillaa yazdı:Kurtsoylu yazdı:Türkiyenin antep şehrinde yaşayan aynı cafeye toplanmış bi kaç çocugun oluşturdugu lonca yarısı hırsız.
ErdaL Benim Agzımı Actırma.... Kimin Ne Olup oLmadıgını.... Bi Çevrene bakda Ögren...
IIICheGuevaRIII
Doğru söze ne denir :?: :?:
Zor Olan başarıLır.. İmkansız olan zaman alır...
Che Guevara
:roll: :!: '' GöKTürK '' :!: :roll:

Lan Agzımı actırmayın hemen loncanın adını kötülemeye calısın Ispatınız varsa Cıkın gösterin lan o diyor boldmants hırsız ısımsızım lan reis oo bundan sonra bu lonca hakkında tek bir kişiyle konusma
baskası calıyor hemen gelin BumeraN üstüne atın varmı lan öle yagma eger biri yaptıysa hırsızlık cıkartın foruma koyun ben loncadan atım o kişiyi benden bu kadar daha fazla sorun istemiyorum
baskası calıyor hemen gelin BumeraN üstüne atın varmı lan öle yagma eger biri yaptıysa hırsızlık cıkartın foruma koyun ben loncadan atım o kişiyi benden bu kadar daha fazla sorun istemiyorum
Lonca kuruyorsan kardesim grup liderine yakısır sekilde davran eleştiriler tabiki olcak bunlara sert çıkmak yerine neden böle düşünüyorlar diyip çözüm aramalısın..
ikv de sevmediğim nadir bir gruptur bumeranglar bu yüzden tek bir alış veriş yapmam
Nedensizx
ikv de sevmediğim nadir bir gruptur bumeranglar bu yüzden tek bir alış veriş yapmam
Nedensizx
-
- Acemi Savaşçı
hepsi exoirus ve niceleri gibi otoban çocuğu özellikle cheguveranedensizz yazdı:Lonca kuruyorsan kardesim grup liderine yakısır sekilde davran eleştiriler tabiki olcak bunlara sert çıkmak yerine neden böle düşünüyorlar diyip çözüm aramalısın..
Nedensizx
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Kardeşım eleştiri yapcaksanız adabında edebinde yapın ona birsey demiyoruz haa bizi sevip sevememen önemlı deil istnedensizz yazdı:sert çıkmak