Yönetim Paranın Yolunu Bulmuş .. .
Yönetim Paranın Yolunu Bulmuş .. .
Yazılar olsun tek kelimem bu.Ya nasıl para kazanacaklarını şaşırdılar.Bakar mısınız lütfen para kazanmak için yok sigorta , yok Gmlerle ... kesimi , yok bilmem ne . Bu nedir ya para kazanmak için neler yapıyorsunuz.Bi buzanki ikv'ye bakın birde 2 yıl öncekine.Bir oyun bu kadar kısa zamanda böylemi olur inanamıyorum.Nerede kardeşlik , nerede dostluk.Artık bu oyunu parası olan kazanıyor yani Reel de parası olanlar.Diyorsunuz ki akçe almak zorunlu değil isteyen alabilir istemeyen almaz ama nedense bu Gm lerle kesimdn sadece parası olanlar artı basanlar yararlanıyor insanlık dışı bir olay.Diyecek söz yok size tek sözüm oyun için para harcamayınm yakında donumuza kadar alacaklar.
Re: Yönetim Paranın Yolunu Bulmuş .. .
Yeter artık ha uzattınız . 15-16 yaşındaki çocuklar isyan edip edip duruyor. Bi kaç saatınızı ayırın da internette sobee ye bakın izleyin kaç bin kişi çalışıyor.
Bu adamlar eve ekmek götürmek zorunda.
Oyun yapmak oyuna girip etkinlik yapmak değil
Aldıkları paranın 2-3 katını ödüyorlar bazen maaşlarını alamadıkları olabiliyor .
madem baba parası yiyorsunuz 2-3 gün cips yemeyın gidin kontor alın .
10. sınıf öğrencisiyim.
daha bi kişiden pahalı dediğini duymamışsınızki fiyatlar BENCE GAYET MAKUL bir fiyat
yaptıgnız ayıp gerçekten ayıp
Bu adamlar eve ekmek götürmek zorunda.
Oyun yapmak oyuna girip etkinlik yapmak değil
Aldıkları paranın 2-3 katını ödüyorlar bazen maaşlarını alamadıkları olabiliyor .
madem baba parası yiyorsunuz 2-3 gün cips yemeyın gidin kontor alın .
10. sınıf öğrencisiyim.
daha bi kişiden pahalı dediğini duymamışsınızki fiyatlar BENCE GAYET MAKUL bir fiyat
yaptıgnız ayıp gerçekten ayıp
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&feature=share[/youtube]
Re: Yönetim Paranın Yolunu Bulmuş .. .
Yönetim Yalakası Olmanın Amacı Nedir ? Bu Kadar Kadar Kiş Haksız Bi Se Mi Haklısın . Biz Diyoruzki Bize Bizlere Güzel Bir Oyun Verilsin KARŞILIKSIZ Bir Kaç Etkinlik Yapılsın . Sizin Gibi Enayiler Yüzünden Çıktıkça Tepemize Çıkıyolar . Senin Gibi Hakkının Aramayanlar Yüzünden Hep Böyle . Sen Böyle Olmaya Devam Et Sen Böyle Yaptıkça Bütün Hayatın Boyunca Senin Tepene Çıkarlar Haklı Olduğumuz Konuda Hakkımızı Aramıcazda Ne Zaman Arıcaz
Not ' 1 ' : 15 16 yaşında Olduğumuzu Nerden Çıkardın :roll:
Not ' 2 ' : 15 16 Yaşındakilerin Hepsi Baba arası Yemiyor
Not ' 1 ' : 15 16 yaşında Olduğumuzu Nerden Çıkardın :roll:
Not ' 2 ' : 15 16 Yaşındakilerin Hepsi Baba arası Yemiyor