Her baslangıcın bir sonu mevcuttur ve artık oyuna son vermemın zamanı geldiğini düşünüyoruz çünkü lonca olarak oyunda yapmadıgımız hiç bir şey kalmadı az kişi ile bir cok şeyi rahatlıkla başardığımızı düşünüyorum.Belki bir çok oyuncu ile kavga ettik yeri geldi hakaret ettik ama ne yaptı isek her zaman arkasındayız çünkü herkese hakettiği gibi davrandık artık loncamızı kapatmayı ve oyuna bir son vermeyi kararlaştırdık NİRvaNxLiDeR ve ben artık oyunda olmayacağız kimileri dolandırıcılık eder lonca kapatır bizim anlımız daima acıktır herkesle yüzleşmeye hazırız bu oyunda kımsenin carında parasında gözümüz olmadı arkamızdan boş boş konusmalar olmaması dileği ile
Kücük inSanlar kOnuŞur
büyük inSanlar kOnuŞulur..!
Her zaman sizin yolunuzdan yürümüşümdür. Eğer siz böyle bir karar aldıysanız bende oyunu bırakmaya hazırım . Oyunda üzdüğümüz kırdığımız insanlar olmustur elbette hakkınızı helal edin .
[NiRvanxReSuRRecT] . [NiRvaNxBobMaRLey]. [Nirvanxcerrahiye]
Siz nere biz ora . . .
En son Sevbann tarafından 15 Mar 2011 20:17 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
NiRvaNxFırTInA Abilerimin bırakmasıyla beraber bende oyuna bir son veriyorum.oyundaki tek zevkim loncadaki kardeşlerimle beraber konuşmak beraber az/çok olsada vakit geçirmekti.Loncanın dağılmasıyla beraber bende artık devam ettirmeyeceğim.Kimsenin bende helali haramı kalmamıştır.Kimiyle küstüm kimiyle barıştık ama hiç bir zaman kaçmadım hep söylediğim lafların arkasındayım.he hani ben bırakınca arkamdan laf yaparsınız oyunda gözümüz kulağımız var haberiniz olsun.Her yükselişin bir sonu vardır zevkine varmışken bırakalım abi.Siz nereye biz oraya her zaman arkanızdayım nerde ne zaman yardımınız olursa hazırım abi aramanız yeterli.Biz zaten kopmuycaz hep konuşucaz kimse bizi ayıramaz.Herkese iyi Oyunlar Görüşmek üzere İKV.
Son şakasını yaptı....Oyunun gidiş durumu hiç ıyı deıldı zaten gırmıyordum ve abılerımın oyunu bırakması ve loncayı kapatmamız ısabet oldu.Oyunu artık eskısı gıbı ıtemı olan deıl parası olan oynuyor...Eskıden boyle mıydı??Metın 2 den farkı kalmadı çoluk çocuk oyunu oldu..@Acaba daha ne saçmalıklar çıkıcak.
Değerli arkadaşlar oyunda iyi günümüzde oldu kötü günümüzde oldu. Ne kadar kötü günümüzde olsa önemli olan güzel bir şeklide ayrılmak.Biz oyunu en iyi şekilde oynamaya calıstık az kişiyle cok iş yaptık artık oyun eski hazzı vermez oldu bu sebeble ayrılıyoruz .
NirVAnxlider yazdı:Değerli arkadaşlar oyunda iyi günümüzde oldu kötü günümüzde oldu. Ne kadar kötü günümüzde olsa önemli olan güzel bir şeklide ayrılmak.Biz oyunu en iyi şekilde oynamaya calıstık az kişiyle cok iş yaptık artık oyun eski hazzı vermez oldu bu sebeble ayrılıyoruz .
Değerli arkadaşlar oyunda iyi günümüzde oldu kötü günümüzde oldu. Ne kadar kötü günümüzde olsa önemli olan güzel bir şeklide ayrılmak.Biz oyunu en iyi şekilde oynamaya calıstık az kişiyle cok iş yaptık artık oyun eski hazzı vermez oldu bu sebeble ayrılıyoruz . [/quote]
Az Zamanda Çok İş ... İyi oyunlar [Nirvanxmüdür - Nirvanxxleggenda ][/color]