Tılsım'dan bir ricam var
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KURT LONCASI
Tılsım'dan bir ricam var
Arkadaşlar biliosunuz yeni görevlerimiz var ve gerçekten zor görevler olucaktır lütfen 1-2 hafta klan savası olayına ara verelim yada savasta değilim diyene dalmayalım
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- aqLamaBebeq
- Sahaf Yardımcısı
Re: Tılsım'dan bir ricam var
Sariyerli yazdı:Arkadaşlar biliosunuz yeni görevlerimiz var ve gerçekten zor görevler olucaktır lütfen 1-2 hafta klan savası olayına ara verelim yada savasta değilim diyene dalmayalım
Destekliyorum seni sonuna kadar arkandayım . Çok fazla aç insan var ve ağız kokularını biraz olsun kessinLer!
İsim:Kabusxyalnız
Sucunu:TıLSıM
S€viy€:36[Değişk€ndir]
Karakt€r:SaVaŞÇı !
Lonca:KaßuSx !
Klan:ARZ
Alacağı it€ml€r:aLman iteM aLınır
32-38 L€V€L arası tüm karakt€rL€rl€ 1m Sİne ws atıLır
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
güzel bi konuya deinmişsin Hasan biraz önce Balıkçı Rüstem'e görevi teslim etmiş geliyordum bir lodos arz Birdost adlı şifacı arkadaşımızı kesmeye çalışıyordu izin vermedim tabi oradan meteora geçtim yer altına inmek için lodos sancağın orada bir kaç lodos sanki pusu atmış geçen arz ları kesmeye çalışıyorlar bunlar utanılması gereken durumlar bu tür şahısları kınıyorum oysa bu durumdan fazla 30 dk önce dev komodo görevini yaparken arz lodos ve klansızlar el birliği ile herkese kestik hiç bir sorunda çıkmadı biz arz klanı olarak üstümüze düşeni yapacağız kendini bilmezlerin davranışlarınıda engellemek için elimizden geleni yapıcaz lodos klanı da aynı yaklaşımda bulunucağından eminim ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
- aqLamaBebeq
- Sahaf Yardımcısı
/alkışkurtreis yazdı:güzel bi konuya deinmişsin Hasan biraz önce Balıkçı Rüstem'e görevi teslim etmiş geliyordum bir lodos arz Birdost adlı şifacı arkadaşımızı kesmeye çalışıyordu izin vermedim tabi oradan meteora geçtim yer altına inmek için lodos sancağın orada bir kaç lodos sanki pusu atmış geçen arz ları kesmeye çalışıyorlar bunlar utanılması gereken durumlar bu tür şahısları kınıyorum oysa bu durumdan fazla 30 dk önce dev komodo görevini yaparken arz lodos ve klansızlar el birliği ile herkese kestik hiç bir sorunda çıkmadı biz arz klanı olarak üstümüze düşeni yapacağız kendini bilmezlerin davranışlarınıda engellemek için elimizden geleni yapıcaz lodos klanı da aynı yaklaşımda bulunucağından eminim ...
İsim:Kabusxyalnız
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Deva
Ben değil böyle bir durumda normal zamanda bile görevim var işim var diyene dalmam ama bu anlayışı göstermiyecek seviyede çok insan var iki klanda keşke herkes dediğin gibi anlayış gösterse tatsızlık cıkmasa ve bu hidraların keyfini doya doya yaşasak !
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
Aç insanlar her 2 klanda da malesef var. Çözüm kolay Anlayış sadece Anlayış. Murat abi dedi evt 30 dk evel dev komodo kestik bende vardım şifacımla gittim lodos - arz - klansız lar olarak bırbırımıze yardım ederek kolayca kestık bu tutumun sürmesi elbetteki hepimizin dileğidir.kurtreis yazdı:güzel bi konuya deinmişsin Hasan biraz önce Balıkçı Rüstem'e görevi teslim etmiş geliyordum bir lodos arz Birdost adlı şifacı arkadaşımızı kesmeye çalışıyordu izin vermedim tabi oradan meteora geçtim yer altına inmek için lodos sancağın orada bir kaç lodos sanki pusu atmış geçen arz ları kesmeye çalışıyorlar bunlar utanılması gereken durumlar bu tür şahısları kınıyorum oysa bu durumdan fazla 30 dk önce dev komodo görevini yaparken arz lodos ve klansızlar el birliği ile herkese kestik hiç bir sorunda çıkmadı biz arz klanı olarak üstümüze düşeni yapacağız kendini bilmezlerin davranışlarınıda engellemek için elimizden geleni yapıcaz lodos klanı da aynı yaklaşımda bulunucağından eminim ...
TILSIM - KURT LONCASI
kesinlikle katiliyorum...

"Bir Gece Ansızın Geliriz Krallığınızı İmparatorluğumuza Katarız!"
- cansuhzn
- FareAdam Düşmanı
Arkadaşlar Ben Bu Konuda Tılsımın Buna Uyucanı Sanmıyorum...Balıkçıya gidiyorum 3 Kişi Tepemde...Yahu Kardeşim Kp Peşinde Koşuna Gitsene Bişylr Yap oku Ogren Yeni Bolge Hakkında bilgi Edin İnsanlrla Yardım İçinde Ol...Yav Bu lodsların Genlerinde Mi Var bilmiyorum...Lodosa Dalan Arz Gormedim Bugun Hangi Goreve gittiysem Arz Dolu...
LOdslardan rica Ediyorum Krzma İsteyin Werim...Yapan Arz warsada Onlrdan da Ricam işlerine Baksınlar...
LOdslardan rica Ediyorum Krzma İsteyin Werim...Yapan Arz warsada Onlrdan da Ricam işlerine Baksınlar...

- efsanemegalord
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
- efsanemegalord
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
Hiç Sevmediğim Ve Haz Almadığım Seyde Bankadan Bir Şeyler Alırken Ve Ticaret Yaparken Dalınması
İdrisoooo Bana Bunu Yaptı Ve Karsılığını Aldı 11 Can Kala Topuk
İdrisoooo Bana Bunu Yaptı Ve Karsılığını Aldı 11 Can Kala Topuk