Yeni çalışmam...
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yeni çalışmam...
biraz uzun çalışma olmuş!
arkadaki binalarda bozulmuş uzattığın için, resmi yan çalışsaydın bence daha güzel olabilirdi
emeğine sağlık!
arkadaki binalarda bozulmuş uzattığın için, resmi yan çalışsaydın bence daha güzel olabilirdi
emeğine sağlık!
http://bit.ly/qM7njk
Dediği gibi biraz daha kısa olabilirdi. Bir de o komutan sanki olmamış orada...Grandxtexas yazdı:biraz uzun çalışma olmuş!
emeğine sağlık!
Selam Berat . .
Arkadaşların "resim uzun olmuş" söylemlerine katılıyorum. Renkledirme güzel olmuş, eline sağlık.
"Emeğe Saygı "
Arkadaşların "resim uzun olmuş" söylemlerine katılıyorum. Renkledirme güzel olmuş, eline sağlık.
"Emeğe Saygı "
2009-2013
bakınca gözlerim ağrıyor 
emeğe saygı
emeğe saygı

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
Resmin boyutune çok fazla kafayı taktınız.Resmi detaylı görmek için zaten foruma koyulmuş haliyle bakılmaz ; Bilgisayara indirilip bakılır.
Bunu bana değil...Doktoruna söyleyeceksin. :roll: ...Şaka bir yana Renk tonu biraz yüksek olmuştur.Tokerx yazdı:bakınca gözlerim ağrıyor
emeğe saygı
Göster
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Resmi Asıl Boyutundan Dahada Uzatmışın Bud a Kaliteyi Azaltmış....
Arkadaşlarında Ddiği Gibi Yapıp Yan çalışssaydın Daha İyi Olurdu.Bu Haliylede Güzel
Fakat Kalitesi Bozulmuş.
Arkadaşlarında Ddiği Gibi Yapıp Yan çalışssaydın Daha İyi Olurdu.Bu Haliylede Güzel
Fakat Kalitesi Bozulmuş.
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı
bu resim değilde genel resimlerin hakkında bir eleştride bulunayım yada öneri deyim yazı fontları üzerinde biraz çalış arkaplana fazla uygun olmuyor yazılar
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
Merhaba,
Diğer arkadaşların belirttiği gibi uzunluk konusuna katılıyorum resmin görsel kalitesini düşürmüş.
Diğer arkadaşların belirttiği gibi uzunluk konusuna katılıyorum resmin görsel kalitesini düşürmüş.
Resimi büyütürken Shift tusuna basılı tutmanı tavsiye ederim.
Diğer çalışmalarınıda inceledim en basarılı çalışman gerçekten bu kompozisyon,kurgu,renk armonisi espas bakımından daha başarılı olumlu yönde ilerleme kaydediyorsun tebrik ederim...
İyi çalışmalar...
Diğer çalışmalarınıda inceledim en basarılı çalışman gerçekten bu kompozisyon,kurgu,renk armonisi espas bakımından daha başarılı olumlu yönde ilerleme kaydediyorsun tebrik ederim...
İyi çalışmalar...
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN