Merhaba;
İstanbul Kıyamet Vakti forumuna son Yazımdır !
Sabah İtibari 2 ful dizilmiş karekterimi ayırmak (aktarmak) istediğimde saçma sapan bir sayfa geldi.Akce ile aktarım yapılıyormuş.Bunu görünce şok oldum.Çünkü bunu bile akce ile yapan yakında neler yapılır.Sözün Kısası;
2 ful car büyücü sifacı eskiden beta dediğimiz 6 tane karekterim ile 420+maden ler le birlikte silinmiştir...
İkv kaldırdım.Forumuda birazdan yasaklıycam.Foruma dahi girmiyeceğim.
Herkes kendine iyi baksın.
"Artik demir almak günü gelmişse zamandan Meçhûle giden bir gemi kalkar bu limandan
Oyun Bu Anda Benim İçin Bitmiştir
Re: Oyun Bu Anda Benim İçin Bitmiştir
bişeyin gittiği felan yok zamanında büyük ihtimal hileyle yaptığı parayı silmiş onu anlatıyor.mine3595 yazdı:neDen giTTi anLamadım .???
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Çok güldüm sana bi anda neyin ne oldugunu çözüverdi :mrgreen:gadali yazdı:bişeyin gittiği felan yok zamanında büyük ihtimal hileyle yaptığı parayı silmiş onu anlatıyor.mine3595 yazdı:neDen giTTi anLamadım .???

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kurtlarxjunior yazdı:Çok güldüm sana bi anda neyin ne oldugunu çözüverdi :mrgreen:gadali yazdı:bişeyin gittiği felan yok zamanında büyük ihtimal hileyle yaptığı parayı silmiş onu anlatıyor.mine3595 yazdı:neDen giTTi anLamadım .???
ben buyum işteKurtlarxjunior yazdı:Çok güldüm sana bi anda neyin ne oldugunu çözüverdi :mrgreen:gadali yazdı:bişeyin gittiği felan yok zamanında büyük ihtimal hileyle yaptığı parayı silmiş onu anlatıyor.mine3595 yazdı:neDen giTTi anLamadım .???
anLadığım söyLenemezKurtlarxjunior yazdı:Çok güldüm sana bi anda neyin ne oldugunu çözüverdi :mrgreen:gadali yazdı:bişeyin gittiği felan yok zamanında büyük ihtimal hileyle yaptığı parayı silmiş onu anlatıyor.mine3595 yazdı:neDen giTTi anLamadım .???
ölümden başkası yalan :twisted:
Merhaba ;
Konumun saçma sapan yazılarla doldurulması beni üzdü.Arkadaşlar ya yanlış anladılar ya da anladığı yerden anladılar.
İKV pc m den kaldırdım.Çünkü 1 ay içerisinde oyun cok maddi ye dayalı oldu.Bunun sebebi ile oyu bıraktım.
Üsteki yazılara hitaben ben hayatımda 1 kişinin emeğine kastederek oynamadım.Hile de nasıl yapılır nasıl oynanır onuda
bilmem.
"Artik demir almak günü gelmişse zamandan Meçhûle giden bir gemi kalkar bu limandan
Konumun saçma sapan yazılarla doldurulması beni üzdü.Arkadaşlar ya yanlış anladılar ya da anladığı yerden anladılar.
İKV pc m den kaldırdım.Çünkü 1 ay içerisinde oyun cok maddi ye dayalı oldu.Bunun sebebi ile oyu bıraktım.
Üsteki yazılara hitaben ben hayatımda 1 kişinin emeğine kastederek oynamadım.Hile de nasıl yapılır nasıl oynanır onuda
bilmem.