Vazgeçin gemeler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
KaraBasan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Vazgeçin gemeler

Mesaj gönderen KaraBasan »

Yeter artık yaptığınız torpiller eşantiyonlar küfürleri af etmeniz bunların yanında haksız yere çekilen madenler düşen şahaserler geri alındı. kime neden kıyak yaptınız küfürbazmı olmak gerekir artık ......
madenlere bu kadar düşülmesine rağmen hala adalet bulunmammakda bari yapıyodunuz maden satsaydınız direk daha iyiydi......... sizde daha çok kazanırdınız....
şans adı altında saatığınız şifre çalışmıyo sanırım onada bi bakın çalışsa bile bu sefer şansı olanla kimse girmek istemiyo ona düşecek ben neden uğraşayım diyo bunada bi çözüm .........
ha bide ben anlamam klavyeden mektuptan aklıma geleni yazdın anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az ...
başka bişi demeye gerek yok bırakında millet oyun oynasın..... :twisted:
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Vazgeçin gemeler

Mesaj gönderen DeathLord »

geme?
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
SagopaKajmer
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen SagopaKajmer »

DeathLord yazdı:geme?
KaraBasan yazdı:ha bide ben anlamam klavyeden mektuptan aklıma geleni yazdın anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az ...
Bu da sana KAPAK olsun :!:
Kullanıcı avatarı
TaTaNgAxEbKK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen TaTaNgAxEbKK »

@1 İngilizce terk beyler...
Resim
Resim Resim

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa ;)
Resim
[/b][/i]
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

SagopaKajmer yazdı:
KaraBasan yazdı:ha bide ben anlamam klavyeden mektuptan aklıma geleni yazdın anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az ...
Vay be arkadaş bana laf soktu.Alkışlıyorum.Kapak ne söyler misin?Geme ile GM'i ayırt edemiyorsa klavyeyi bilmiyor değil gözlerinde sorun vardır.O sözü yönetime mi bana mı yöneltti?Açık ve net.Obsesif ''KAPAK'' deyimlerin sende kalsın.Bana olan belli de senin tattığın tek şey sanırım kutsal damacana.

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
SagopaKajmer
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

DeathLord yazdı:
SagopaKajmer yazdı:
Vay be arkadaş bana laf soktu.Alkışlıyorum.Kapak ne söyler misin?Geme ile GM'i ayırt edemiyorsa klavyeyi bilmiyor değil gözlerinde sorun vardır.O sözü yönetime mi bana mı yöneltti?Açık ve net.Obsesif ''KAPAK'' deyimlerin sende kalsın.Bana olan belli de senin tattığın tek şey sanırım kutsal damacana.

Geme deyince neyi kasdettiğini anlamıyorsan senın zeka yaşından şüphe duyarım.Bilmiyorsa öğrenir elbet sizin yaptığınız ukalalıktan başka bişey değildir.

@TaTaNgAxEbKK aynı şekilde.
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Sen ''leb'' de , ben ''Lebron James'' derim.Şüphen olmasın.Arkadaşın kasıtlı yaptığı da zahir!Ayrıca Tatangaxberk de bana demedi.Herşeyi üstüme yöneltmekte üstüne yok.Farkında olmadan tatangaxberk'e katılıp konuyu açana laf soktun ha?Adamı aşağılama gurur bekçisi.

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

GM'nin anlamı evrenseldir bütün oyunlarda bu şekilde kullanıdır GM Game master demektir.Ama oyunu yapanlar isterse OU oyun ustasıda yapabilirler ama böyle pek hoş durmayacağından eminim
SagopaKajmer
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

DeathLord yazdı:Sen ''leb'' de , ben ''Lebron James'' derim.Şüphen olmasın.Arkadaşın kasıtlı yaptığı da zahir!Ayrıca Tatangaxberk de bana demedi.Herşeyi üstüme yöneltmekte üstüne yok.Farkında olmadan tatangaxberk'e katılıp konuyu açana laf soktun ha?Adamı aşağılama gurur bekçisi.

Kasıtlı yapsaydı ben bu işlerden anlamazdım demezdi.Tatanga yada yazdıklarım geçerli manasında yazdım.Konuyu açan adama laf sokmadım, bişeyleri yanlış yazmış diye senın onu aşağılamana izin vermedim.Gurur bekçisiyim varmı senin gibi ukala değilim.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön