Yeter artık yaptığınız torpiller eşantiyonlar küfürleri af etmeniz bunların yanında haksız yere çekilen madenler düşen şahaserler geri alındı. kime neden kıyak yaptınız küfürbazmı olmak gerekir artık ......
madenlere bu kadar düşülmesine rağmen hala adalet bulunmammakda bari yapıyodunuz maden satsaydınız direk daha iyiydi......... sizde daha çok kazanırdınız....
şans adı altında saatığınız şifre çalışmıyo sanırım onada bi bakın çalışsa bile bu sefer şansı olanla kimse girmek istemiyo ona düşecek ben neden uğraşayım diyo bunada bi çözüm .........
ha bide ben anlamam klavyeden mektuptan aklıma geleni yazdın anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az ...
başka bişi demeye gerek yok bırakında millet oyun oynasın..... :twisted:
Vazgeçin gemeler
-
- İri Fare Avcısı
Re: Vazgeçin gemeler
DeathLord yazdı:geme?
Bu da sana KAPAK olsun :!:KaraBasan yazdı:ha bide ben anlamam klavyeden mektuptan aklıma geleni yazdın anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az ...
- TaTaNgAxEbKK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
Vay be arkadaş bana laf soktu.Alkışlıyorum.Kapak ne söyler misin?Geme ile GM'i ayırt edemiyorsa klavyeyi bilmiyor değil gözlerinde sorun vardır.O sözü yönetime mi bana mı yöneltti?Açık ve net.Obsesif ''KAPAK'' deyimlerin sende kalsın.Bana olan belli de senin tattığın tek şey sanırım kutsal damacana.SagopaKajmer yazdı:DeathLord yazdı:geme?Bu da sana KAPAK olsun :!:KaraBasan yazdı:ha bide ben anlamam klavyeden mektuptan aklıma geleni yazdın anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az ...
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
-
- İri Fare Avcısı
DeathLord yazdı:Vay be arkadaş bana laf soktu.Alkışlıyorum.Kapak ne söyler misin?Geme ile GM'i ayırt edemiyorsa klavyeyi bilmiyor değil gözlerinde sorun vardır.O sözü yönetime mi bana mı yöneltti?Açık ve net.Obsesif ''KAPAK'' deyimlerin sende kalsın.Bana olan belli de senin tattığın tek şey sanırım kutsal damacana.SagopaKajmer yazdı:DeathLord yazdı:geme?Bu da sana KAPAK olsun :!:KaraBasan yazdı:ha bide ben anlamam klavyeden mektuptan aklıma geleni yazdın anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az ...
Geme deyince neyi kasdettiğini anlamıyorsan senın zeka yaşından şüphe duyarım.Bilmiyorsa öğrenir elbet sizin yaptığınız ukalalıktan başka bişey değildir.
@TaTaNgAxEbKK aynı şekilde.
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
Sen ''leb'' de , ben ''Lebron James'' derim.Şüphen olmasın.Arkadaşın kasıtlı yaptığı da zahir!Ayrıca Tatangaxberk de bana demedi.Herşeyi üstüme yöneltmekte üstüne yok.Farkında olmadan tatangaxberk'e katılıp konuyu açana laf soktun ha?Adamı aşağılama gurur bekçisi.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
GM'nin anlamı evrenseldir bütün oyunlarda bu şekilde kullanıdır GM Game master demektir.Ama oyunu yapanlar isterse OU oyun ustasıda yapabilirler ama böyle pek hoş durmayacağından eminim
-
- İri Fare Avcısı
DeathLord yazdı:Sen ''leb'' de , ben ''Lebron James'' derim.Şüphen olmasın.Arkadaşın kasıtlı yaptığı da zahir!Ayrıca Tatangaxberk de bana demedi.Herşeyi üstüme yöneltmekte üstüne yok.Farkında olmadan tatangaxberk'e katılıp konuyu açana laf soktun ha?Adamı aşağılama gurur bekçisi.
Kasıtlı yapsaydı ben bu işlerden anlamazdım demezdi.Tatanga yada yazdıklarım geçerli manasında yazdım.Konuyu açan adama laf sokmadım, bişeyleri yanlış yazmış diye senın onu aşağılamana izin vermedim.Gurur bekçisiyim varmı senin gibi ukala değilim.