ARTIK BAN YEDIGİMİZDE BÖLE Mİ OLYOR...
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
ARTIK BAN YEDIGİMİZDE BÖLE Mİ OLYOR...
CARIM SAÇMA 1 NEDENDEN 3 YIL BAN YEMISTI BAN YEMEDEN ÖNCE 20m PARA 17 bin KP RÜTBE YILDIZ DI 2 BANKADA EŞYA DOLUDU DA 1 YIL OLDU CAR ACILDI KESKE ACILMASADI CARA GIRDIM PARA 0 KP 0 RÜTBE 0 CANTA BOŞ BANKA BOŞ SADE GİDİĞİM EŞYAKAR KALMIŞ 7-8 PARCA EŞYA O 20 PARAYI 17 BİN KP YI YAPANA KADAR BEN KAÇ AY URASTIM SISIN HABERİNİZ WARMİ LANET OLSUN BÖLE OYUNA...
Re: ARTIK BAN YEDIGİMİZDE BÖLE Mİ OLYOR...
Arkadaşım sende ban yiyecek duruma düşmeseydin. Adamlar af çıkardılar çarları geri aldınız daha ne istiyorsun? Af olmasa elindeki de kalmayacaktı senin. Eğer istemiyorsan silersin ve bu güne kadarki durumunla aynen devam edersin konuyu uzatmaya gerek yok.
Sunucu: Eminönü
Monera[49]
KeyLimePie[49]
Çınar [49]
Monera[49]
KeyLimePie[49]
Çınar [49]
Ban açılmış 3 yıl sonra 3yıl oynamadan bekledin mi ?
Tamam ban yedi ama maden açtılar neden boş çar verdiler ki
Aslında bu konuda tercihte yaptırılabilirdi. Sonuna kadar beklemek mi istiyorsun yoksa açılsın mı diye. Fakat unutulmamalıdır ki ceza alanlarda boşa ceza almadılar illaki bir hataları var ki cezalandırıldılar.XXOZOXX yazdı:Ban açılmış 3 yıl sonra 3yıl oynamadan bekledin mi ?
Sunucu: Eminönü
Monera[49]
KeyLimePie[49]
Çınar [49]
Monera[49]
KeyLimePie[49]
Çınar [49]
İKV dünyasında moderasyon ve tetkik büyük bir özenle yapılır. Olası muhtemel hatalar için de form yapılmıştır. Karakterinizin erişimi bloklandığında bunun haksız olduğunu düşünmüş olabilirsiniz, doğaldır. O zaman form ile iletişime geçebilirdiniz. Lakin af ile eski karakterinize bile ulaştınız. Bence çok iyi bir yenilik oldu.
-
- Acemi Savaşçı
yaw hacı herseyı bıraktım barı 20 m gerı wersınler plus arım tekrar yaparım kp ama böle olmas kı adam dıcek anan.... 3 gün ban yıcek mesala 3 gün sona car boş olmas kı öle
- Rapid
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
20m 2-3 saatte yapılabilecek bir paradır. tabi uğraşırsan. bu yüzden o kadar önemi yok bence. ayrıca 17bin kp içinde sızlanmana gerek yok. yine yaptığın parayla karizma satın alarak 2 günde eski rütbene kavuşabilirsin.

- xxJUN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Zuğauça
Forumda Yeni hesaBımla tur atıyordumda binlerce konu okudum ve bnlerce cevapRapid yazdı:20m 2-3 saatte yapılabilecek bir paradır. tabi uğraşırsan. bu yüzden o kadar önemi yok bence. ayrıca 17bin kp içinde sızlanmana gerek yok. yine yaptığın parayla karizma satın alarak 2 günde eski rütbene kavuşabilirsin.
ancak bukadar mantıklı cevap yoktu hiçbrnde
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
-
- Acemi Savaşçı
ya ben anlatamıyom yada sıs dıyoö kı para 0 herse 0 car boşşş nasıl klana gırım adam kescem yada karızma satın alcam
-
- Acemi Savaşçı
şimdi aklıma geldı bankamdada ecel we ejder asanın tum esyaları hazır beklıyordu 2 sınınde kadımlerı eksıktı...
isteyen inanır isteyen inanmaz o 20 m ye de kadım almaya calısyordum...
[GM LER ALAH RIZASI ICIN GERI WERIN O ESYALARI]...kendım ıcın dıl bakın alah rızası ıcın gerı werınn...
isteyen inanır isteyen inanmaz o 20 m ye de kadım almaya calısyordum...
[GM LER ALAH RIZASI ICIN GERI WERIN O ESYALARI]...kendım ıcın dıl bakın alah rızası ıcın gerı werınn...