Sığnak miğrata götürücek varmı
Sığnak miğrata götürücek varmı
arkadaşlar arzım beni sığnak yada miğrata götürücek varmı tank savaşçıyım herkes ben savaşçıyla gitmem felan diyo ama bende gelsem en fazla 10 dk uzar bişe olmaz lütfen
Manyakk [49]
Re: Sığnak miğrata götürücek varmı
savaşçı almıyolar artık bu yüzden büyücü kastım bende
,Sana önerim yeni büyücü veya şifacı bir karakter aç ve kendine 2-3 adet tanıdık adam bulduktan sonra onlarla birlikte senin savaşçınla da girersin. Özellikle sığınaklarda işi bilmeyen savaşçı gruba ZARAR verir.
Sunucu: Eminönü
Monera[49]
KeyLimePie[49]
Çınar [49]
Monera[49]
KeyLimePie[49]
Çınar [49]
- ghost
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: zeyda
utku yazdı:arkadaşlar arzım beni sığnak yada miğrata götürücek varmı tank savaşçıyım herkes ben savaşçıyla gitmem felan diyo ama bende gelsem en fazla 10 dk uzar bişe olmaz lütfen
oyunda benı bul uygun oldugu bır zaman gotururum
menteş
menteşIII
menteşII
menteşIII
menteşII
ghost yazdı:utku yazdı:arkadaşlar arzım beni sığnak yada miğrata götürücek varmı tank savaşçıyım herkes ben savaşçıyla gitmem felan diyo ama bende gelsem en fazla 10 dk uzar bişe olmaz lütfen
sağol
Manyakk [49]
migratta defansif işe yarıyor ama 4 buyu 2 sifa daha seri ilerledigi için genelde savascı alınmıyor. sıgınakta 5 buyu 1 sifa en ideali su anda. ama tanıdıklarınla gireceksen sıgınaga ofansif gir derim. bence ofansif daha cok işe yarıyor.
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
ii de biriniz arzsınız biriniz lodos.utku yazdı:ghost yazdı:utku yazdı:arkadaşlar arzım beni sığnak yada miğrata götürücek varmı tank savaşçıyım herkes ben savaşçıyla gitmem felan diyo ama bende gelsem en fazla 10 dk uzar bişe olmaz lütfen
sağol
ozaerdenn yazdı:Avatarı ve bilgileri lodos ama arzım diyor.
için lodos görünüşüm arz XD
Manyakk [49]