Planet Hunter Loncası olarak grup bölgelerine düzenli ve seri olarak sefer düzenlemeye karak verdik.Lonca üyelerimizin bugünlerde sürekli oyunda olmaları [özellikle büyücü karakteri olan lonca üyelerimizin ] ve forumdan konumuzu takip etmeleri faydalarına olacaktır.
Bu konu başlığı altında belirlenecek yer ve zamandasadece lonca üyelerimizin gruba alınacağı bu uygulama en yakın zamanda PhLideR [Lonca Liderimiz] öncülüğünde oyun hayatında gerçekleşecektir.
Loncamızda bugünden sonra bireyselliğe SON!Grup bölgelerine lonca halinde gidilecektir..
[C]oşsun ırmaklar kavuşsun denizine [E]rteleme bu aşkı gel şu garip gönlüme [R]esmen istiyorum sevgini ver yüreğime [E]şine rastlanmayacak bendeki bu sevginin [N]eylersn bitanem gönül ister hep bak gözlerime ѕέиіиім≠ѕέиѕіž●göℓgє нαяαмιℓєяι●çocukŞURUbu
Arkadaşlar Planet Hunter loncası olarak 19.03.2011 saat 12'den sonra seri olarak grup bölgelerine gidilecektir.Tüm lonca üyelerimizin Sivri Ada Arz Sancak'ta olmaları gerekmektedir.
EspanyoL yazdı:Arkadaşlar Planet Hunter loncası olarak 19.03.2011 saat 12'den sonra seri olarak grup bölgelerine gidilecektir.Tüm lonca üyelerimizin Sivri Ada Arz Sancak'ta olmaları gerekmektedir.
KIRKDÖRT bende geliyorum gözlügü cektim arzım artık ama isim değişik değil ben Büyücüxxkelleci ama loncadayım yani biliosun (Phxdevilboy)