ben ikv ye özel film yapıyorum onun için bazı yerlerinde oluşacak bir resim lazım
istediğim şu
1 resimde yazı yazılacak geniş bir alan lazım
2 arkada çok hafif görünen ikv ile ilgili npc sınıf vs resimler olmalı
3 siyah ağırlıklı olmalı
4 resim terimlerinden pek anlamam ama hani şu boya sıçramış gibi görünen kısımlar vardır onun gibi bir şey olmalı
5 çözünürlük 1920 x 1080 olmalı
yapan kişi konu altına ismini ve char ismini yazarsa filme katkısı olanların isimleri bölümünde ismini yazacağım şimdiden teşekkürler...
Film için tasarım lazım
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı
Film için tasarım lazım
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
Re: Film için tasarım lazım
MErhaba, Hangi yazıların yazacağını arka planda hangi bölgenin resimini istediğini Bana özel esaj olarka at, Böle bir Resimi Büyük bir zevk ile yaparım.MaSSacHuSeTT yazdı:ben ikv ye özel film yapıyorum onun için bazı yerlerinde oluşacak bir resim lazım
istediğim şu
1 resimde yazı yazılacak geniş bir alan lazım
2 arkada çok hafif görünen ikv ile ilgili npc sınıf vs resimler olmalı
3 siyah ağırlıklı olmalı
4 resim terimlerinden pek anlamam ama hani şu boya sıçramış gibi görünen kısımlar vardır onun gibi bir şey olmalı
5 çözünürlük 1920 x 1080 olmalı
yapan kişi konu altına ismini ve char ismini yazarsa filme katkısı olanların isimleri bölümünde ismini yazacağım şimdiden teşekkürler...
İyi Forumlar..
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
- Klan: Arzın Çocukları
galaya çağırsana bizi 
şaka bir yana çalışmanda başarılar dilerim...
http://bit.ly/qM7njk
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı
Teşekkürler istemiş olduğum resime sanalkorkun daha önce cevap verdi fakat senden başka bir konuda yardım isteyebilirimkuccukhusam1 yazdı:MErhaba, Hangi yazıların yazacağını arka planda hangi bölgenin resimini istediğini Bana özel esaj olarka at, Böle bir Resimi Büyük bir zevk ile yaparım.
İyi Forumlar..
isteğim şudur;
boyutun önemi yok hayal gücünü çalıştırmanı istiyorum çünkü resim photoshop gibi türden işlerle uğraşanların hayal gücü çok geniştir şimdi şifacım baş rol oynayacak erkeklerin oturuş tarzını biliyorsun bacaklarının üstünde bir defter olmasını istiyorum fakat o defter lazım bana videoda o defteri ben yerleştiririm sorun o defterin açısı önden bakışı olmayacak yandan olacak sağ yada sol fark etmez ama kesinlikle önden olmayacak yaparsan çok memnun olurum şimdiden teşekkürler
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı
sağolasın gala genel sohbette olacaktı ama eminim bu dengesiz yöneticiler onuda kabul etmezler buraya taşırlar ama ben yinede koyacam genel sohbeteGrandxtexas yazdı:galaya çağırsana bizi
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
Hımm anladım, :? kafam karıştı la :lol:MaSSacHuSeTT yazdı:Teşekkürler istemiş olduğum resime sanalkorkun daha önce cevap verdi fakat senden başka bir konuda yardım isteyebilirimkuccukhusam1 yazdı:MErhaba, Hangi yazıların yazacağını arka planda hangi bölgenin resimini istediğini Bana özel esaj olarka at, Böle bir Resimi Büyük bir zevk ile yaparım.
İyi Forumlar..
isteğim şudur;
boyutun önemi yok hayal gücünü çalıştırmanı istiyorum çünkü resim photoshop gibi türden işlerle uğraşanların hayal gücü çok geniştir şimdi şifacım baş rol oynayacak erkeklerin oturuş tarzını biliyorsun bacaklarının üstünde bir defter olmasını istiyorum fakat o defter lazım bana videoda o defteri ben yerleştiririm sorun o defterin açısı önden bakışı olmayacak yandan olacak sağ yada sol fark etmez ama kesinlikle önden olmayacak yaparsan çok memnun olurum şimdiden teşekkürler
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı
bir adamın bağdaş kurup oturduğunu düşün kamerada onu sağ tarafından çekiyor o kitapda dizlerinin üstünde duruyor bu kez anladın mı
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
Davut söylediğin türde resmi "Kayzer" arkadaşımız iyi yapabilir.Ona bir ulaş istersen.
Göster
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
Anladım.. da ne yapıcan böle bir fotoyuMaSSacHuSeTT yazdı:bir adamın bağdaş kurup oturduğunu düşün kamerada onu sağ tarafından çekiyor o kitapda dizlerinin üstünde duruyor bu kez anladın mı
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı
en önemli resim o ben o kitabı istiyorum öyle duran o kitabı videoda kullanacağım çok büyük bir bölüm oluşturuyor o kitap